Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mootyy

Ilk kürüme girdim only testosteron olarak fakat tecrübesizim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Mootyy    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüme girdim yaşım 18, büyüklerim bu konu hakkında cahillik diyebilir saygım sonsuz ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok 3 hafta oldu haftada 1 ml susta 1ml evigen alıyorum, 12 haftalık bir süreç düşündüm pct konusunda pek bilgim yok tecrübeli bir ağabeyim sayfayı önerdi her türlü konuda yardımcı olurlar dedi bende tecrübelerinizden istifade etmek için ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım...

SORULARIM:

• NE TÜR KORUYUCULAR KULLANMALIYIM?
  • NELERE DİKKAT ETMELİYİM?
  • İLAÇ NE ZAMAN HİSSİYAT OLARAK KENDİNİ GÖSTERİR?
  • İLAÇ NE ZAMAN AYNADA KENDİNİ GÖSTERİR?
  • PCT NASIL YAPILACAK?
  • İLK KÜR İÇİN MG NE OLMALI?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rıza333    64

Yol yakınken dön bu genç yaşta hormon işine hiç girme bırakmak sandığın gibi olmuyor vücut kimya değişiyor bikere bıraktığın an hacim kaybetmeye başlıyorsun buna bağımlı olmayacaksan hele bu yaşta hiç mi hiç bulaşma...

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shet    24
gönderildi (düzenlendi)

Bizde istemeyiz tabiki 18 yaşına yeni gelmiş arkadaşlarımızın vücudundaki hormonlar zaten zirvedeyken dışarıdan hormon takviyesi alıp ilaçlara başlamasını fakat kardeşimiz 18 yaşına geldi ve kararını verdi ne kadar kendimde bu düşünceyi desteklemesemde onun kararından sonra bu sürecini daha olabildiğince sağlıklı ve verimli geçirmesi için tecrübelerimizi aktarmak düşer bizlere, sorularını genellikle ardas üyemiz cevaplamış forumun pct süreciyle ilgilide kürden sonra kan testi gerektiğini ve sonuçlara göre hocalarımızın yönlendirme yapacağını bilmelisin.

tarihinde shet tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    64
shet, Bir saat önce yazdı:

Bizde istemeyiz tabiki 18 yaşına yeni gelmiş arkadaşlarımızın vücudundaki hormonlar zaten zirvedeyken dışarıdan hormon takviyesi alıp ilaçlara başlamasını fakat kardeşimiz 18 yaşına geldi ve kararını verdi ne kadar kendimde bu düşünceyi desteklemesemde onun kararından sonra bu sürecini daha olabildiğince sağlıklı ve verimli geçirmesi için tecrübelerimizi aktarmak düşer bizlere, sorularını genellikle ardas üyemiz cevaplamış forumun pct süreciyle ilgilide kürden sonra kan testi gerektiğini ve sonuçlara göre hocalarımızın yönlendirme yapacağını bilmelisin.

Kor topal yetersiz bilgiyle verilmiş bi karar pek sağlıklı değildir bence  ama haklısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mootyy, 13.10.2024 - 18:01 yazdı:

İlk kürüme girdim yaşım 18, büyüklerim bu konu hakkında cahillik diyebilir saygım sonsuz ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok 3 hafta oldu haftada 1 ml susta 1ml evigen alıyorum, 12 haftalık bir süreç düşündüm pct konusunda pek bilgim yok tecrübeli bir ağabeyim sayfayı önerdi her türlü konuda yardımcı olurlar dedi bende tecrübelerinizden istifade etmek için ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım...

SORULARIM:

• NE TÜR KORUYUCULAR KULLANMALIYIM?
  • NELERE DİKKAT ETMELİYİM?
  • İLAÇ NE ZAMAN HİSSİYAT OLARAK KENDİNİ GÖSTERİR?
  • İLAÇ NE ZAMAN AYNADA KENDİNİ GÖSTERİR?
  • PCT NASIL YAPILACAK?
  • İLK KÜR İÇİN MG NE OLMALI?

Öncelikle bu yaşta yapmanı önermem ben de 18 yaşında girmiştim ilk kürüme. Çok aşırı bir koruyucu derdin olmasın zaten only testo gidiyorsun nac600 ve milk thistle işini çözecektir ben öyle yapmıştım. Kür sırasında sürekli kan vererek değerlerine dikkat etmelisin ayrietten de kullandığın ilaçların sterilliğine ve orjinalliğine dikkat etmen iyi olacaktır. İlaç ilk haftadan zaten libido olarak etkisini gösterecektir ancak tam olarak kanda 3. hafta gibi açılır. Only testodan çok bir şey beklememek gerekir hayalindeki devasa güç artışları çok uzun sürede olacaktır. İlaç aynada kendini en azından 8 9 haftadan sonra göstermeye başlayacaktır (tabi göstermeden kastın ne tam olarak anlayamadım). Pct için önce kan testi vermelisin kan testi sonucuna göre forumda yardımcı oluruz. İlk kür için mg belirtilmez hedeflere ve kabul ettiğin risklere göre değişir. Benim fikrimi sorarsan sustanonu çıkartıp only test e. gitmen daha iyi olacaktır sustanon karışık ester bir ilaç olduğu için dalgalanmalar yapacaktır. ben ilk kürümde only testo başlamıştım ve 500mg ile başlamıştım bence mantıklı olan da 500mg zaten. Çünkü 250 mg vurmana değmeyecek bir katkı sağlayacaktır ve vücuduna hormon soktuysan bari anlamı olsun 500 kullan. Ayriyetten de proviron eklemen iyi olacaktır kürüne. İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
    • Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Küre başlayalı 2 hafta oldu. Haftada 2 kez 250mg olarak Sustanon (toplamda 500mg) ve günlük 20mg Oxandrolone kullanıyordum. Oxandrolon'un orijinal olmadığını fark edince kullanmayı bıraktım. Göğüste ağrı, baş ağrısı, nabız yükselmesi gibi etkileri oluyordu.
      İçinde ne vardı kim bilir... Saçma sapan yerlerde temin edince böyle şeyler olabiliyormuş.
      Sorum şu;
      Şu an yalnızca Sustanon ile devam ediyorum ve bunun yanına güç artışına yönelik ne ekleyebilirim? Yan etkileri kontrol edilebilecek, hayattan bezdirmeyecek önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese merhaba,
      İlk kürümde iran testosteron ve turinabol kullandım, başarılı bir pct sonrasında 4 aydır dinleniyorum. İkinci kür olarak en güvenilir en kafama yatan iran testosteron / eczane rimobolan yapmay planlıyorum fakat oturup tek tek tüm eczaneleri aradım “elimizde yok, depoda yok, ne zaman geleceği belli değil” aldığım tek yanıt bu hiçbir sekilde bulamıyorum. Nasıl bir yol izlemek lazım ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: subjectibra
      BİLİNMESİ GEREKENLER:
      23 yaşındayım 8 yıllık bir vücut geliştirme tecrübem var İlk kürüme girmeye karar verdim Antrenörüm bana bu şekilde bir kür önerdi;
      1-2. Haftada 1ml testo enant+ 1ml boldenon günde 3 tablet dianabol 3-12. Haftada 2ml testo enant+ 2ml boldenon Bu şekilde bir plan var ilk kürüm olduğu için biraz gözüm korktu ve sizlerden yardım almak istedim fikirlerinizi ve düşüncenizi belirtirseniz sevinirim iyi akşamlar.
    • Yazan: Yusuf Demir
      KÜR PLANLAMAM:
      3 x test prop 100 2 x masteron100  2 x Primabolon100  mk677 MCT ÜRÜNLERİ:
      Milkthistle  Nac600 Enginar tableti C vitamin B vitamin kompleks D vitamin Quenzim Multivitamin Omega KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 1.78 kilo 75 yaş 20 SORULARIM:
      Bu küre hem yağ yakıp biraz da kütle koymak için giriyorum. Bana getirisi ne olur götürüsü ne olur?  Kalori açığı bırakarak elimden geldiğince iyi beslenicem karın kasları ve damarlar ne kadar belirgin olur? Enjeksiyon yeşil uçlu uygun mu? Kürden sonra eski testestoron döngüsünü nasıl döndürebilirim? Kür bittikten sonra spor ve beslenmeye devam edicem yine de büyük bir kas kaybı yaşanır mı? Koruyucular yeterli mi?   
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.