-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Trenbolone kullanırken cinselliği nasıl koruyorsunuz ?
Oluşturan:
Emirkaan2955, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Revengew
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu?
Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?
-
Yazan: Samedbumstead
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: batuhanyyigit
Tren küründeyim gün içerisinde inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali var ayrıca psikolojik bitik durumdayım neden kaynaklanıyor olabilir?
-
Yazan: Aslanbektass
Selamlar iyi forumlar herkese,
KÜR İÇERİĞİM: (10 HAFTADIR)
Testosteron Boldenon Kürün gidişatına göre bir sorun çıkmazsa eğer bir anabolizan daha eklemek istiyorum.
EKLENEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER:
Deca/Npp Trenbolone Enanthate Fikirlerinizi öğrenebilir miyim daha önce tren kullandığımı belirtmek isterim şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: Sarac16
Arkadaşlar merhaba,
Trenbolone acetate ilk enjeksiyonundan yaklaşık 20-30 saat gittiğim idmanda absürt bi güç düşüşü gözlemledim, pump kaybı yok fakat böyle Ağırbaşw ve hafiften ateş gibi bir his alıyordum. Bazı tanıdıklar ilk enj de normal birinci haftadan sonra alışırsın düşüşten yükselişe geçer dediler.
Sizce sebebi ne olabilir? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
-