-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kürüme (definasyon) gireceğim bana kür planlamamda eksik noktalar varsa yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
ceman, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: sitka
Arkadaşlar merhaba;
3. kürüm olarak beraber çalıştığım hocam ile Testo E. + Bolde+ Tren Ace 10 hafta planladık. 170 boy 76 kg ağırlık ve yaklaşık %15 civarında yağ oranım var. Daha önceki kürlerimde de antrenman ve diyet konusuna son derece disiplinli şekilde uydum (hiç diyet bozmam hatta cheat meal da bile çoğu zaman normal öğünlerime benzer sadece yoğurt vs ekleyerek yediğim öğünler yaparım) Haftada 5 gün antrenman yapıyorum. Beslenmem ve kürün dozajlaması aşağıda yer alıyor. Değerli Fikirlerinizi bekliyorum.
KÜR PLANLAMAM:
Pazartesi Testo 250mg+ Bolde 200mg+Tren A 50mg Çarşamba Testo 250mg+ Bolde 200mg+Tren A 50mg CumaTesto 250mg+ Bolde 200mg+Tren A 50mg MCT GRUPLARI:
Omega-3 Nac 900 C vitamini BESLENMEM:
2 Tam 3 sadece beyazı 5 yumurta 60 gr yulaf Zeytin Yeşillik 150 Gr Pirinç 600 gr Tavuk ( bunun içinde bir çok gün 200 gr ton ya da 200 gr kırmızı et oluyor) 2 Orta boy Patates 1 ölçek whey Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ceman
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
testosteron propionate masteron propionate primobolan Kullanıyorum 2 sorum var 2 farklı koç farklı kombinasyon önerdi :
si haftalık 4 er mg almamı önerdi si haftalık 4 er mg propionate ve primobolan 2 mg da masteron önerdi Sizce hangi kombinasyonu yapmak mantıklı?
BESLENME PLANLAMAM:
200 gr pirinç 600 gr tavuk 5 yumurta 1 ölçek whey Alıyorum sizce beslenme aynı şekilde devam mı etmeli yoksa pirinci 400 gr mi yapmalıyım?
-
Yazan: Mero4646
Merhabalar herkese iyi forumlar,
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate Boldenon Npp Turinabol MCT PLANLAMAM:
aromasin haftada bir tablet dostinex haftada yarım tablet yatmadan önce zma biotin selenyum omega3 milkthistle nac600 SORULARIM:
Haftada kaç mg ne almalıyım yardımcı olur musunuz ek olarak mct ve koruyucu ne ekleyebilirim? Kaç karb kaç protein kaç kalori almalıyım? Beslenmem nasıl olmalı abur cubur fast food tüketsem kalori tamamlamak için sorun olur mu? Yüksek testo nedeniyle dht yüksekliği saç dökülme sorunum var npp dht düşürüyor galiba saç dökülme sorunumu çözer mi? DİP NOT:
Ailemde anne baba tarafında hiç bi şekilde genetik saç dökülmesi kellik yok tamamen yüksek dht sebebiyle dökülüyor dermatoloji söylemişti.
Tüm cevaplar için teşekkür ediyorum şimdiden.
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-
Yazan: Aragontak
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORMAK İSTEDİĞİM SORU:
Masteronda mide bulantısı veya buna benzer bi yan etki durumu var mı yardımcı olur musunuz?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-