-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Optimum overdose markası hk. kullanıp, deneyimleyen var mı?
Oluşturan:
Hakansteo, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: unuvarr4
Optimum pharma fragment kullanan arkadaşlar var mı varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Bir de orjinal fragment vurduktan sonra nasıl bir etki gösterir kendini nasıl belli eder bilen var mıdır?
-
Yazan: quacky
Yarışmacılara özel olan baskısız overdose optimum pharma temin ettim. Bu seri sadece referansla alınıyor ve çalıştığını biliyorum fakat ödem durumu nasıl kullanan, tecrübe eden var mı? Denemeyen marka hakkında merdiven altı çöp vs yazmasın lütfen merdiven altı olduğunu ben de biliyorum merak ettiğim çok fazla ödem yapıyor mu ?
@Askabar hocam sanırım sizin de tecrübeniz vardı bilgi verebilir misniiz
-
Yazan: Kaan00n
Alıcağım kişi overdose optimium diye satıyor merdiven altı olduğunu biliyorum dolu olduğunu bi kaç kullanan isimden duydum fakat aralarından birisi sterillik konusunfa zayıf olduğunu ve akne sorunu yaşadığını belirtti bu ilacı yada bu tarzda kutusuz benzeri kullanan var ise yorum yapabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum
-
Yazan: Zyzzz
Merhaba arkadaşlar,
Swiss Optimum zphc magnus Tedarikçisinde iran testesteron var bildiğiniz gibi yukarıdaki markalar sahte veya merdiven altı olarak çok fazla yer alıyor piyasada.
İran testesteronu da öyle mi değerlendirmeliyim satın almadan?
-
Yazan: EternalWolf
Merhaba arkadaşlar. Sporla pek ilgim yok fakat altyapım iyi.
35 yaşındayım ve kaslar eridiği için ve dolgun görüntü sevdiğim için diyetle beraber %8-9 civarında kalıp TRT yapmak hedefindeydim. Su tutumu sevmediğim için propionate kullandım. Optimum yarışmacı seri, cam şişede OP yaza , ürünü kullandım. Eskiden Tren bile basmışlığım var ama bu ürünü çok az yani haftada 3 gün 0,5 alsam dahi benk maffetti.
Sorunlar:
Erken boşalma, orgazm olmadan meni gelmesi, sertleşme sorunu, orgazm olamama ve aşırı azgınlık. Bu ne biçim bir üründür? İnanın tren aldığımda bile bunun onda biri olmamıştı. Hele ki kendi kendine boşalma nasıl olur? Lütfen bana TRT için güvenli bir ürün temin edecek bir yol gösterin. Sadece kaslarda sertlik ve dolgunluk istiyorum. Beklentim düşük. Optimum bıraktım düzeliyorum ama çok kotu şeyler yaşadım. @Askabar @Rdm @hectordoyle @DeMoNhUnTeR @otopsicikedi
-