-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: diorr
Merhaba,
Geçen ay ayağımın üzerine 20kg'lık bir dumbell düşürdüm ve tarak kemiğimi çatlattım sonuç olarak 1 ay boyunca spordan uzak kaldım ve doğal olarak bir miktar kas erimesi yaşadım ancak en büyük sıkıntı ayak bilek kemiğimin incelmesi ve güçsüzleşmesi oldu şuanda bilek kemiğimin ağırlığa tahammül edememesinden ötürü yürümekte zorluk çekiyorum herhangi bir steroid/sarm/vb bana yardımcı olabilir mi ? Diğer tavsiyelere de açığım.
-
Yazan: Melihcan07
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate Primobolan Oxandrolone 16 hafta kullanmayı düşünüyorum bunların yanına sarms eklesem mk-2866 veya 677 iyi verim alır mıyım yoksa gereksiz mi olur?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Bakkal
Mk2866 sarm kullanırken hangi ekstra takviyeler kullanılmalı?
Vitamin Supplement Koruyucu Genel Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: ataakbey
Mk 677 (yeşil damla) Mk 2866 (kırmızı kapsül) Kullanımına 16/09/24 tarihinde:
Sabah aç karnına (mk677) 0,5 Akşam antrenman sonrası 0,5 - (mk2866) Antreman öncesi 1 kapsül Gece yatmadan önce 1 kapsül + zma kompleks ile birlikte başladım. Ayrıca gün içersin de kahvaltı ile birlikte vitamin d3-k2 + a vitamin kahvaltıdan bir süre sonra B kompleks vitamin C öğle yemeğinden sonra liv.52 kullanıyorum antrenman öncesi 5g kreatin (mk2866) ile birlikte alıyorum. Ciddi anlamda açlık hissi ve biraz da sinirlilik başladı. Kullandığım ürünlerin sıralaması ve çeşitleri ile alakalı eksik fazla yada yanlış zamanlamam varsa düzeltmem için fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Baris10
Selamlar herkese iyi forumlar.
Yaklaşık 3.5 haftadır 20mg MK677 kullanıyorum toplam 8 hafta kullanıcam. Açıkçası ilaçta herkesin gördüğü gibi etkiler görmedim, daha yeni yeni hafiften bi farkını hissediyorum.
5. haftadan itibaren ek olarak Rad140 veya Ostarine kullanmayı düşünüyorum.
Siz değerli üstatlarımdan da almak istediğim fikirler;
Özellikle güç için hangisini eklemem mantıklı olur? Ostarine'in sağlayacağı katkı ne olur? Ayrıca Rad140'ın daha ağır bir ilaç olduğunu biliyorum, kür sonu en hafif zararla toparlanma sürecini atlatmak istiyorum. Fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler
-