Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

DümendenKütle

Pct yapmalıyım fakat nasıl yapılır bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 4 ay kadar:

  • Test e. 500 mg
  • Boldenon 500 mg

Kürü sonrasında da bi 4 ay kadar:

  • Sustanon 500 mg
  • Rimo 300 mg
  • Gh 3iu

Kürü yaptım 1 ay kadar hiçbir şey kullanmadan ara verdim.

Sonra tekrardan:

  • Sustanon500 mg
  • Rimo 400 mg

Kürüne başladım şuan devam ediyorum (1.5ay kadar oldu) kürüme deca eklemeyi düşünüyordum ilacı aldım decadick olmamak için koçluk aldım ve koçum kullanma dedi nasıl kullanılır fikirde vermediği için kullanamadım şuan testislerimin küçüldüğünü düşündüğüm için pct yapmak istiyorum pct de ne kullanmalıyım yada pctyi erteleyip 6-8 hafta kadar decayı da ekleyip sonra mı pct yapmalıyım ?

IMG_2932.png IMG_2933.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Diver    1.418
  1. Pct için koçun yardımcı olmuyor mu?
  2. Pct için sustanonun kanından çıkması lazım bu da 4 haftayı bulur. Kanından çıktıktan sonra kan tahlili yaptır değerlerini burada paylaş yardımcı oluruz. Kan tahlili görmeden pct yardımı yapmak yasak.
  3. Deca dick olmamak için güvenip koçluk alıyorsun kullanma dediğinde kullansam mı diye bize soruyorsun. Koçunun bir bildiği vardır sözünü dinle.
  4. Pct yapmak istemiyorsan, Testo enanthate esterine geçip haftadan haftaya 500 den 125 e düşür. Vücudun dinlensin. Yine pct kararı alırsan daha kolay olur.
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kür içindeyken hcg kullansam yumurtalıklar kendini toplar mı hocam illa pct yapmak lazım mı?

Koç biraz başından savar gibi kendi bildiği tek bir şeye odaklanıp konuşuyor  “pct yap”  gibi 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.418
DümendenKütle, 54 dakika önce yazdı:

Kür içindeyken hcg kullansam yumurtalıklar kendini toplar mı hocam illa pct yapmak lazım mı?

Koç biraz başından savar gibi kendi bildiği tek bir şeye odaklanıp konuşuyor  “pct yap”  gibi 

Açıkcası ben koça uyardım. Testisler için kesin yorum yapmak zor deneyebilirsin. Testo dozunu 125mga kadar yavaş yavaş düşür. 4 hafta 125mg kullandıktan sonra bir adet ovitrelle vur testislerde toparlanma olmazsa 5 gün sonra bir adet daha vur. 4 hafta daha 125mg ile dinlenirsin baktın toparlanmıyor pct yaparsın.

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Pct sürecindeyim yaklaşık 21 gündür.
      Sormak istediğim soru şu;
      Pct sürecinde creatin vb. Supplementlerin kullanımı nasıl olmalı ?  Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ilovepattis
      Herkese iyi akşamlar.
      Eczaneden Sustanon ve Primobolan ilaçlarını reçetesiz alabilir miyim?
      Bazıları illa uzman doktorun reçete yazması gerektiğini söylüyor bazıları ise reçetesiz, elini kolunu sallayarak bu ilaçları alabileceğimi söylüyor. 1.5 yılı aşkın spor yapıyorum, sert antrenman atıyorum, kür işine artık girmek istiyorum.
      Sorularım:
      Bu 2 ilaç hakkında biraz bilgi de alabilir miyim? Pct yapmam gerekir mi Bu ilaçları alırken reçete lazım mı? Ortalama fiyatları nedir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Memo41
      Bu gün ilk kürüme girmiş bulunmaktayım haftalık 500 sustanon 200 rimobolan almaktayım salı ve cuma olarak iki böldüm bana önerebileceğiniz ve bir küçük olarak abilerimin anlatmak istediği şeyler varsa bunları bilmek isterim,
      Güncel formu mu yarın ekleyeceğim, ve her ay güncel formumu koyacağım.
    • Yazan: wecira
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde Haftalık:
      500mg Sustanon Pazartesi / 250 Perşembe / 250 Enjeksiyon Günlerim Olmasını Planlıyorum Protein Ocean da Satılan Böbrek Karaciğer Koruyucuları Kullanıcam Ve Östöjen Seviyemi Dengede Tutmak İçin Günlük 1mg Arimidex Almayı Planlıyorum. Bu Kürü Yaklaşık 3 Ay Yapmayı Düşünüyorum 3 Ayın Sonunda 1 Ay Pct Yapıcam Pct Dönemimde Haftada Pazartesi Günü 100mg Clomid Kullanmayı Planlıyorum.
      Ardından Tekrar 3 Ay Susto Kürü Yapabilir miyim ? Bu Konuda Yanlışım Varsa Düzeltin Ve Olası Yan Etkileri Söylerseniz Sevinirim Psikolajik Sıkıntılar Çekmem Sorun Değil Ama Erkeklik Hormonumu Kaybetmek İstemiyorum Hiç Kimse Sustanon Kullanmayı Önermiyor Ama Ben Dışardan Streoid Almakda İstemiyorum Eczaneden de Başka Bir Seçenek Yok.
      Yardımcı Olur musunuz ?
    • Yazan: 0xhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Askere gittikten sonra 7 kilo vermiş bir şekilde döndüm ve küre girdim 12 hafta sustanon kürü. Daha sonra pct yapmadım 6 ay boyunca düşük libidolu dolaştım ortalıkta, ardından sadece klomen ile değerleri kürdeki kıvama getirdim buradan size şunu söylemek istiyorum,pct yi ne kadar geç yaparsanız etkisini o kadar iyi alırsınız, resimlerdeki before, afterı ilaçsız sadece klomen ile 3 ayda yaptım...
        

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×