-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testesteron + rimabolan kür günlüğüm (giriş, gelişme, sonuç)
Oluşturan:
Memo41, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Margot
Selamlar,
1 Temmuz 2024 itibari ile kilo verme sürecine Burak Hocamın eşliğinde başladım,
Kullandığım ürünler;
SR9009 1-8 hafta GW-501516 1-8 hafta Yohimbine. 1-8 hafta Ürün markası : Noxy Lab Sarms / yohimbine
Süreç ilk başlarda beni zorlasa da 1.haftadan itibaren açlık duygum tamamen ortadan kalkmış ve sürecin geri kalanında enerjim çok yüksek devam ettim. Burak Hocamın planlamış olduğu diyete olabildiğince sadık kalıp günlük kardiyolarımı hiç aksatmadım. Kardiyoya ek olarak günlük ekstra 10bin adım daha attım ve günden güne vücudumun erimesine tanık olmak beni bu anlamda çok motive etti. 0 karb tüketmeme rağmen GW-501516 ve SR9009 sayesinde koşu bandından resmen inemiyordum. Kendimi bu süreçte hiç halsiz hissetmedim ve sürekli enerjim yerinde hatta çok yüksekti, akşamları bile kalkıp yürüyüş yapasım geliyordu. Burak Hocamı insanoğluna özgü her şeyi bir anda isteme dürtüsüyle sürekli " Hocam bi anabolik kür ekleyelim, şunu kullanayım bunu kullanayım " diye diretmeme rağmen Hocam asla benim hedefimden şaşmama izin vermedi ve bu noktada daha fazla ürün tedarik edip daha çok kazanma imkanı olmasına rağmen bu isteklerimi sürekli reddetti, bu sebeple kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
1.Gün Ölçüm;
Kilo 93 Bel 109
4. Hafta Ölçüm:
Kilo 81.5 Bel 102
8.Hafta Ölçüm:
Kilo 71 Bel 87
TOPLAM VERİLEN KG : 22
-
Yazan: Lepsta
Merhaba dostlar,
3. kürümü yapıcam test-rimo-mk677 olarak düşündüm fakat biliyorsunuz rimo pahalı bir ilaç pahalı olmasının yanında da uzun kullanımda etki alabildiğiniz bir ilaç diyorum ki ilk 8 hafta 100 rimo kullanıp ilaç açılmaya başladığında dozu 200-300 arası yapsam mantıklı olmaz mı?
375 testo e. ilk 8 hafta 100 rimo 8-12 hafta arası 200 rimo 12-16 hafta arası 300 rimo 12.5 mg mk677 -
Yazan: boziko
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
20 yaşındayım fakat 14, 15 yaşında gibi duruyorum değerlerim de normal gözüküyor fakat hiç makulen gözükmüyorum ve bıyık sakalım çok az çıkıyor.
Sustanona başlasam bunlar düzelir mi ve doğru bir karar olur mu ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: wecira
Haftalık 500mg sustanon Kürü için enjeksiyon programı nasıl olmalı ?
Detaylı anlatırsanız sevinirim teşekkürler
-
Yazan: ahmets
Şuanda 750 mg sustanon küründeyim ve 8. Haftam gayet güzel gidiyorum.
12. Haftada bir kan verip duruma göre başka bir anabolizan ekleyeceğim (eğer kötü çıkarsa değerler bir ay daha only testo gidip yine kan verip duruma göre eklenecek). Bulk yapıyorum. Sizce tren e mi deca mı eklemeliyim hangisi kas kütlesi ekleme açısından daha etkili. Önceden susta+trena yapmıştım ve ciddi anlamda tren acetate kullanırken büyümek çok zor sürekli glikojen depoları boşalıyordu fazla karb yememe rağmen.
Aynı durum tren e içinde geçerli mi acaba?
-