Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Memo41

Testesteron + rimabolan kür günlüğüm (giriş, gelişme, sonuç)

Önerilen İletiler

Memo41    2

Bu gün ilk kürüme girmiş bulunmaktayım haftalık 500 sustanon 200 rimobolan almaktayım salı ve cuma olarak iki böldüm bana önerebileceğiniz ve bir küçük olarak abilerimin anlatmak istediği şeyler varsa bunları bilmek isterim,

Güncel formu mu yarın ekleyeceğim, ve her ay güncel formumu koyacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

anabolikadam    94

Kan tahlillerini ihmal etme, minimum 4, maksimum 5-6 haftada bir kan tahlilini yaptır. Aldığın ilaç mix. Dolayısıyla psikolojini bazen gerektiğinden fazla yıpratabilir. Özellikle DHT türevi ilaç kullandığın için prostatına dikkat et. 

- İdrar yolunda enfeksiyon, sık idrara çıkma, idrar esnasında güçsüzlük gibi belirtilerin var ise 'prostat spesifik antijen - PSA' testi yaptırabilir, ek takviye olarak 'saw palmetto' alabilirsin. 

- DHT yüzünden eğer ki saçın dökülmeye başlamış ise bunun normal süreçte oluşabilecek normal bi' durum olduğunu kabullen ve psikolojini bunla yorma. Finasterid gibi güçsüz gözüken ancak ileride sana yan etki olarak seni zaruriyete uğratacak ilaçlardan kaçın. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.648

Boy yaş kg bilgilerini verir misin? Sustanonu haftada 4e bölüp enjekte edersen daha sağlıklı olur. 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Memo41    2
  • Boy 180
  • Yaş 24
  • Kilo 72

Güncel form budur abiler

IMG_2415.jpeg IMG_2420.jpeg IMG_2422.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    1

Sustanon çok dengesiz bir ilaç değil mi ya hormonları alt üst ettiğini düşünüyorum sustanon yerine direkt enanthat+rimo kullanırdım ve ilk kürüm olsa en düşük doz dan başlardım mesela 200-200 gibi birden yüksek doz başlamak bana mantıksız geliyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28
Memo41, 3 saat önce yazdı:

Güncel form budur abiler

Boyun 1.90 gibi duruyor maşallah 🧿 10 kilo kadar kütle eklesen çok güzel bi görüntü yakalayabilirsin dostum. İlk kürde ilaçlar bi anda patlama yapıyor genelde 3. haftada, inş senide bi kaç hafta sonra zımba gibi görürüz. Eğer maddi açıdan çok bi sıkıntıda değilsen primobolon 400 yap ilk 30 gün 30 mg danabol ekle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Memo41    2

Söylediklerini düşüneceğim, danabol tedarik etme sıkıntım var nerden tedarik edebileceğimi bilmiyorum, 5. İğnemi vurdurdum umarım ilerleyen sürece istediğim sonuca ulaşırım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28
Memo41, 2 saat önce yazdı:

Söylediklerini düşüneceğim, danabol tedarik etme sıkıntım var nerden tedarik edebileceğimi bilmiyorum, 5. İğnemi vurdurdum umarım ilerleyen sürece istediğim sonuca ulaşırım :)

Danabolu ekleyeceksen fazla vakit geçirmemen gerekiyor. İlk 1 ay içinde kullanmamızın sebebi kick star görevini yapmasıdır. 1 Ay gibi bir süre kullandığın zaman tahminimce sana 7-8 kilo kadar su tutumu yapacaktır ve görüntünde ciddi bir degişim yaratabilir. Tabi sadece susu tutumu bir ilaç bu 😁 Aynadaki görüntüm değişti yeteri kadar büyüdüm gibi bir düşündeye kapılma. Alttaki whatshapp işaretinden burak hocadan alabilirsin kendisinde varmı bilmiyorum eğer yoksada kendisiyle benim görüşümü konuşup bi sorarsan belki başka bir tavsiyede bulunabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    68
burak23822, 3 saat önce yazdı:

Danabolu ekleyeceksen fazla vakit geçirmemen gerekiyor. İlk 1 ay içinde kullanmamızın sebebi kick star görevini yapmasıdır. 1 Ay gibi bir süre kullandığın zaman tahminimce sana 7-8 kilo kadar su tutumu yapacaktır ve görüntünde ciddi bir degişim yaratabilir. Tabi sadece susu tutumu bir ilaç bu 😁 Aynadaki görüntüm değişti yeteri kadar büyüdüm gibi bir düşündeye kapılma. Alttaki whatshapp işaretinden burak hocadan alabilirsin kendisinde varmı bilmiyorum eğer yoksada kendisiyle benim görüşümü konuşup bi sorarsan belki başka bir tavsiyede bulunabilir.

o yüzden turinabol daha iyi bir secenek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Memo41    2

Verdiğiniz bütün bilgiler için çok teşekkür ederim kick startın ne demek olduğunu gerçekten hiç bilmiyorum ben de yavaş yavaş bütün terimleri öğrenerek bilgi edinmeye çalışıyorum ve bu şekilde daha düzgün ve düzenli bir kür ilerleyişi kaydetmek istiyorum ilerleyen sürelerde tekrardan formumu güncellerim ayriyeten bana anlatmak istediğiniz şeyler var sizi canı gönülden dinlemek isterim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28
Memo41, 3 saat önce yazdı:

Verdiğiniz bütün bilgiler için çok teşekkür ederim kick startın ne demek olduğunu gerçekten hiç bilmiyorum ben de yavaş yavaş bütün terimleri öğrenerek bilgi edinmeye çalışıyorum ve bu şekilde daha düzgün ve düzenli bir kür ilerleyişi kaydetmek istiyorum ilerleyen sürelerde tekrardan formumu güncellerim ayriyeten bana anlatmak istediğiniz şeyler var sizi canı gönülden dinlemek isterim

Kardeşim çok zayıfsın ve vücudunun biraz su tutması büyümene katkı sağlayacaktır. Bu yüzden dianabol eklemeni önerdim. Yada diğer arkadaşın dediği turinabol’da olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Memo41    2

8 Ekim 2024 güncel formum :)

IMG_3125.jpeg IMG_3126.jpeg IMG_3128.jpeg IMG_3134.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Margot
      Selamlar,
      1 Temmuz 2024 itibari ile kilo verme sürecine Burak Hocamın eşliğinde başladım,
      Kullandığım ürünler;
      SR9009        1-8 hafta GW-501516  1-8 hafta Yohimbine.    1-8 hafta Ürün markası : Noxy Lab Sarms / yohimbine
      Süreç ilk başlarda beni zorlasa da 1.haftadan itibaren açlık duygum tamamen ortadan kalkmış ve sürecin geri kalanında enerjim çok yüksek devam ettim. Burak Hocamın planlamış olduğu diyete olabildiğince sadık kalıp günlük kardiyolarımı hiç aksatmadım. Kardiyoya ek olarak günlük ekstra 10bin adım daha attım ve günden güne vücudumun erimesine tanık olmak beni bu anlamda çok motive etti. 0 karb tüketmeme rağmen GW-501516 ve SR9009 sayesinde koşu bandından resmen inemiyordum. Kendimi bu süreçte hiç halsiz hissetmedim ve sürekli enerjim yerinde hatta çok yüksekti, akşamları bile kalkıp yürüyüş yapasım geliyordu. Burak Hocamı insanoğluna özgü her şeyi bir anda isteme dürtüsüyle sürekli " Hocam bi anabolik kür ekleyelim, şunu kullanayım bunu kullanayım " diye diretmeme rağmen Hocam asla benim hedefimden şaşmama izin vermedi ve bu noktada daha fazla ürün tedarik edip daha çok kazanma imkanı olmasına rağmen bu isteklerimi sürekli reddetti, bu sebeple kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
      1.Gün Ölçüm;
      Kilo 93 Bel 109   
      4. Hafta Ölçüm:
      Kilo 81.5 Bel 102   
      8.Hafta Ölçüm:
      Kilo 71 Bel 87
      TOPLAM VERİLEN KG : 22
    • Yazan: Lepsta
      Merhaba dostlar,
      3. kürümü yapıcam test-rimo-mk677 olarak düşündüm fakat biliyorsunuz rimo pahalı bir ilaç pahalı olmasının yanında da uzun kullanımda etki alabildiğiniz bir ilaç diyorum ki ilk 8 hafta 100 rimo kullanıp ilaç açılmaya başladığında dozu 200-300 arası yapsam mantıklı olmaz mı?
      375 testo e.  ilk 8 hafta 100 rimo 8-12 hafta arası 200 rimo 12-16 hafta arası 300 rimo 12.5 mg mk677
    • Yazan: boziko
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım fakat 14, 15 yaşında gibi duruyorum değerlerim de normal gözüküyor fakat hiç makulen gözükmüyorum ve bıyık sakalım çok az çıkıyor.
      Sustanona başlasam bunlar düzelir mi ve doğru bir karar olur mu ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: wecira
      Haftalık 500mg sustanon Kürü için enjeksiyon programı nasıl olmalı ?
      Detaylı anlatırsanız sevinirim teşekkürler
    • Yazan: ahmets
      Şuanda 750 mg sustanon küründeyim ve 8. Haftam gayet güzel gidiyorum.
      12. Haftada bir kan verip duruma göre başka bir anabolizan ekleyeceğim (eğer kötü çıkarsa değerler bir ay daha only testo gidip yine kan verip duruma göre eklenecek). Bulk yapıyorum. Sizce tren e mi deca mı eklemeliyim hangisi kas kütlesi ekleme açısından daha etkili. Önceden susta+trena yapmıştım ve ciddi anlamda tren acetate kullanırken büyümek çok zor sürekli glikojen depoları boşalıyordu fazla karb yememe rağmen.
      Aynı durum tren e içinde geçerli mi acaba?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.