Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

uJouJ

Mk-2866 + gw-501516 sarms gelişim günlüğüm! (giriş, gelişme, sonuç)

Önerilen İletiler

uJouJ    1

Herkese selamlar, iyi forumlar.

Yaşadığım nefessiz kalmalar, 5 dakikalık düz yolda yürürken tıkanmalar vb. durumlar vücudun kendini taşıyamadığını 31. yaşımda farketmemi sağladı. 07.08.2024 tarihinde 96 kg sedanter bir birey olarak spor salonuna kaydoldum. Bu süreçte daha hızlı yağ yakımı için neler yapabilirim diye araştırdığımda karşıma sarmlar çıktı.

Tabii ki her aceminin yapabileceği bir hata yaparak farklı bir yerden boş bir sarm satın aldım öyle ucuza falanda değil :D 
Herhangi bir değişiklik göremediğim için iyice kıllandım araştıra araştıra forumu keşfettim, referansları görerek @Loving Hocamın destek verdiği Noxy-Lab sarmları denemek istedim, hocamla iletişime geçtim ve alışverişimi yaptım (sağ olsun ürünleri aldıktan sonra her sorumda tüm içtenliği ve bilgi birikimiyle ufkumu genişletti aklımda ki soru işaretlerini giderdi).

2. haftanın sonuna geldim ve artık etkilerini hissetmeye başladığımı söyleyebilirim. Kardiyo ve antrenmanı hiç bir şekilde tıkanmadan tamamlıyorum 3. ciğerin %25'inin açıldığını hisseder gibiyim :D Ayrıca düşük kalori almama rağmen ağırlıklarımı haftalık olarak arttırabiliyorum. 

Beslenme rutinim şu şekilde;

Gece yatağa girerken aç olduğumu hissediyorum ve öğünlerimi spora başlamadan önce ki öğünlerime kıyasla yarı yarıya kısarak, şekeri, ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım. Kahvaltıdan 1 saat kadar önce 1 ml MK-2866 alıp sonrasında 50 gr cream of rice, yaklaşık 50 gr kadar beyaz beynir ve 3 adet tam haşlanmış yumurta yiyerek güne başlıyorum.

İkinci öğünümü genelde spordan sonra dışarda yiyorum o an canım ne isterse pilav üstü döner, tavuk pilav yada kırmızı et şeklinde. Antrenmana gitmeden 20 dk kadar önce de 1 ml GW-501516 alıyorum. Bacak günleri haricinde 20 dk'lık 7 eğim 6.5 hızda tempolu yürüyüş yapıyorum

Günün son öğününde ise 100 gr pilav 150 gr tavuk göğsü bol yeşillikli bir salata tabağı tüketiyorum.

Güncel kilom 86. Bu sporu tek başıma yaptığım için deneyimli arkadaşlarımın, hocalarımın, ilerlemem hakkında yorum yapmasını, hatalı gördükleri bir durum varsa uyarmalarını istiyorum. 15 - 20 günlük aralarla güncel kilo ve formum için konuyu güncelleyeceğim. Şimdiden yapıcı eleştirileriniz ve yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim.

Şimdi farkettim sanırım güncel fotoğrafımı daha kötü çekemezmişim :/ 

41.1.thumb.jpg.bae44f5c6c7cb595f22a791c3d845d37.jpg 0.1.thumb.jpg.a55bcd7554bf8946eed78b1229607ebb.jpg

  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Episodees    8

İki fotoğraf arası ne kadar süre var güzel değişim  öğlen yemeklerini evden götürebilirsin akşamdan hazırlayıp gramaj yağ tuz dengesini daha iyi kontrol edersin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
uJouJ    1
Episodees, 1 dakika önce yazdı:

İki fotoğraf arası ne kadar süre var güzel değişim  öğlen yemeklerini evden götürebilirsin akşamdan hazırlayıp gramaj yağ tuz dengesini daha iyi kontrol edersin

41 gün var 2 fotoğraf arasında bugün çektim, haklısınız bunda daha dikkatli olup öğle öğünümü evde hazırlayıp yanıma almaya çalışacağım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.466

Öncelikle tebrik ederim. @Loving hocam işin içindeyse arkana yaslan keyfini çıkar 😄 4. Hafta bitince kan tahlili yaptırman iyi olur. Burak hocamın sözünden çıkmazsan güzel sonuç alırsın.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: BBurak
         Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar.  
       Bir süredir bildiğiniz gibi definisyon sürecindeydim, bu süreçle alakalı merak edilenleri ve sorularınızı yanıtlamak için bu konuyu açıyorum.  Bu süreçte sizlerden bolca fikir ve deneyim aldım: hem güvenilirliği hem de bilgileri için öncelikle @Loving abiye sonra da herkese teşekkür etmek istiyorum.    Sizleri sıkmamak adına süreci çok kısa özet geçeceğim ve daha sonra merak edilenler olursa cevap vermek isterim.   Kaloriler, makrolar, mikrolar neydi?
      50 karb 200 protein 50 yağ   İdman sıklığı ve kardiyolarım nasıldı?
      Haftada 4-5 kere split antrenman, Haftada 5-6 gün aç karınla 60-80 dk arası 125-140 nabız kardiyo (kondisyon bisikletimle).   Takviye edici ürünler ve korucularım neler?
      Natures man multivitamin, Omega-3 / 1000, Kingsize / on cycle , D3k2, Grimlabs / shredder, (natural içerik) Grimlabs / sinister, (natural içerik) Noxy / Gw-501516, (13 gün kardiyo ve idman öncesi 1 er ml, ek olarak idman ve kardiyo yapmadığım günler almadım.) Noxy / Sr9009, (35 gün kullandım ilk başta 0.75ml daha sonrası günlük 1 ml aldım) Protein tozu.   Ürünler hakkında görüşüm nedir? 
      Shredder gerçekten felaket su atıyor ve enerji anlamında beni sr9009 ile beraber uçurdu diyebilirim.  Sinister vaad ettiğinin aksine libido kaybı ve bulut beyin yaptı (tam terimi hatırlayamadım, kafamı boşalttı.). Üroloji testinden sonra 2 hafta kestiğimde libidom arşa çıktı. Ürünleri kullanırken üroloji testi yaptırdım lh, fsh baskılanmadı herhangi bir östrojen, prolaktin artışı olmadı her şey referansta. Sadece total testosteronum azaldı onu da diyetin ve antrenmanların sertliğine bağlıyorum.  Gw-501516 da tam olarak aradığım şeyi bulamadım bende herhangi bir enerji artışı veya gözle görülür su, yağ kaybı yaşatmadı gibi hissettirdi. Sr9009 da kullanmaya başladığım süreçten 1-2 hafta sonra her gün tartı da ve belde ölçü düştüm. Bana kendimi süper hissettirdi ve inanılmaz enerji artışı hissettim.     Özet 
       Dürüst olmak gerekirse ben Sr ile istediğim formu yakaladım. Gw'yı kullanmaya başladığım hafta 2 gün peşpeşe cheat day yaptım, kardiyoları da vücut su tutmadığı sürece az yaptım . Yani burada sarmlaraa filan b*k atmıyorum eşşeklik bende tamamen. @Loving abi bana 2 ürüne gerek olmadığı ve 4 haftada süreci bitirebileceğimi mix ürün kullanmamı tavsiye etti. Ben maddi açıdan sıkıntıda olmadığım için ve gerçekten süreci kafaya koyduğum için 2 ürünü de temin ettiim. Bu arada fotoğraflara 16 yaş formumu da ekledim sürece başlarken aslında bel ölçümü oraya indirmeyi hedeflemiştim.   Herkese çok teşekkür ederim. Kafanıza takılanları ve sorularınızı yazın, dönüş yapacağım... 
         
    • Yazan: demiratici
      Merhaba Şuanda Tiromel yarım şişe mk-2866 ve gw-501516 ile kür yapıyorum. Ancak Kürüme bir şeyler daha eklemek istiyorum evde kullanılmamış tamoksifen var. Sarms eklemek istiyorum. Güçlü bir şey olsun istiyorum. aklımdakiler Rad-140(150) lgd-4033 veya sr9009 sizin önerilerinizi de dinlemek isterim.
    • Yazan: demiratici
      Merhaba İnternette Böyle bir şey gördüm.
      Bu nedir acaba? Bildiğimiz Testo mu? Enkjeksiyon Yerine kullanılabilir mi? GW-501516'nın yanında Kas Kütlesini Arttırmak için saf alınır mı sizce? @metinav @rastlantisal @agfitness

    • Yazan: demiratici
      Merhaba Şu ana kadar MK-2866 kullandım. Şuanda 4 haftalık bir gw-501516 ve 6 haftalık RAD150(rad 140 ın uzun esterli hali) kullanıyorum. Yanına bir şey daha eklemek istiyorum Bunlar Yağ yakıcı Tablet Steroid Winstrol Anavar gibi veya Sarms olabilir YK-11 LGD-4033 vs. Ancak neyi eklemem gerektiğini bilmiyorum. Enjeksiyon veya Anapolon veya dianabol gibi karaciğeri çok etkileyen şeyleri kullanmayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum
    • Yazan: demiratici
      MERHABA şuanda 4 haftadır MK-2866 (Ostarine) Kullanıyorum. Benelux Pharma ürünleri. Şimdiyse Kürüme GW-501516 ekleyeceğim. Ostarine 2 haftaya bitiyor ve Ostarini kas kütlesi kazanmak için daha güçlü bir sarmsa veya Oral Steroide çevirmek istiyorum.
      Kesinlikle Şimdilik Enjeksiyon düşünmüyorum. Elimde birkaç seçenek var size de sormak istedim. Ligandrol (LGD-4033) kullanabilirim veya SR9009 (Stenabolik).
      Onunda Çok fazla Bir şey düşünemedim. Bir Sarms ( Cardarine ile uyuşacak) veya Bir Oral Steroid Bulmamda Yardımcı olur musunuz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×