-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Deri sarkması sorunu ile karşı karşıyayım ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Şahinbey, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Greblan
Tam haftasını hatırlamıyorum fakat bir süredir diyetteyim. Carb cycle yapıyorum ve istediğim yağ oranlarına yaklaştım fakat derim istediğim inceliğe gelmedi. Evet bulka göre daha ince fakat yine de yeterince değil. Bu süreçte sadece haftalık 350mg iran testo e. kullandım. Derinin incelmeme nedeni ester kaynaklı olabilir mi?
-
Yazan: Asaletim
Hocalarım her ay omuz çevrem de biraz deri yırtılması olmaya başladı , biliyorum bu sporu yapan herkes de oluyor ama sanırım bende çok var.
Aylardır günde 3000mg omega3 alıyorum hiçbir faydası olmuyor , tavsiyeleriniz neler ?
Sanırım bu kirmiziliklar geçiyormuş , ne zaman geçip grileşmeye başlıyor?
Daha da artmaması için neler yapabilirim ?
-