-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Only anavar kullanımı hk. yan etki, fayda ilişkisi nedir?
Oluşturan:
owlimagine, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: crizbi01
Merhabalar,
Buddha pharma:
Clen OX Anavar Aldım. Hafif şekilde kilo vermeme yardımcı olmasını bekliyorum. Ürünleri düşük MG de kullanacağım.
Boy 170 Kilo 104'dü ve 99 Kilolara 1 ayda diyet antrenman ile düştüm. Kan şekerini ayarladım. Herhangi bir şey kullanmadım bu süreç içerisinde ortalama 2700-2800 Kalori alarak 5 kilo verdim. Şimdi ise Ox ve clenin yanına:
B12 C Vitamini Magnezyum Çinko Yazdırdım. Başka almam gereken bir şey var mı? Testoyu baskıladığı için genelde 3 hafta ve sonrasında 2 Hafta On 2 Hafta OF olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde karaciğer e baskınında ciddi anlamda azaldığı araştırmalar var. Ve bu süreç içerisinde yada sonunda sizce PCT gerekebilir mi? Kan değerlerine göre tabiki.
Cevap veren herkese teşekkür ederim.
Testosterona kullanmayacağım en azından şimdilik.
-
Yazan: dips enjoyer
İyi günler kıymetli hocalarım. Anavar - testo kürüne başlamayı düşünüyorum anavar tercih etmemin sebebi sakatlık yaşamış olmam ve büyük ölçüde iyileşsem bile hala eski halime dönememiş olmam. Anavarın eklemler üzerinde ve inflamasyon üzerindeki etkilerini okumuştum, bu konu altında yine tavsiye almak isterim. Peptid daha önce defalarca düşündüm ancak bütçemi aşıyor, ayrıca süreçte kaybettiğim kas kütlesininde üzerine çıkmak için kür yapmak daha çekici geliyor bana. Şimdiye kadar yazdıklarım başlıktan bağımsız ama yine de bunlar hakkında da fikir almak isterim. Şimdi geleyim başlığa. İlk kür öncesi kan testimi verdim inşallah sonuçlar aşağıda.
Ayrıyeren daha önce yakın bir tarihte başka bir test daha yaptırmıştım hormon testi değil ama haricinde kapsamlı bir testi, herşey referans aralığındaydı. vit d, b12 vs...
Prolaktin yüksekliği için önlem almam gerekiyor mu? Ashwaganda kullanıyorum önemli bir süredir, gerçekten etkisini hissettiğim bir takviye, o stres eksikliğini hissediyorum. Onun etkisi olabilir mi? Onun haricinde de aklıma başka bir sebep gelmiyor.. 3 yıllık bir spor geçmişim vardı ve uzun süredir, 4 aydan fazla antrenman yapmıyorum belki ondandır da bilmiyorum.
Sonuçta;
1) Anavar-testo sakatlığı hafifletmek ve ilk kür için uygun mudur? Doz olarak ne önerirsiniz?
2) Prolaktin için ne yapmam lazım ya da bişey yapmalı mıyım?
-
Yazan: polatpr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel bilgilerim:
Yaş: 23 Spor tecrübem : 7 yıl Aktif spor durumum : 6 ay Kg : 95 Daha iyi bir form yakalamak için:
Rad 140 Anavar Provion Kürü düşünüyorum elimde x bir satıcıdan aldığım swiss pharma rad 140 ve optimum marka anavar var önerebileceğiniz bir durum var mı bu marka tr üretimiymiş ama satıcıyı tanıyorum sağlam bir yerden aldım sizin düşünceleriniz nelerdir
Güncel formum ve ürün fotoğrafı ekte:
-
Yazan: emirix
İlk kürüme gireceğim ilaçlarım 2 güne elimde olacak.
KÜR DETAYLARI:
Testo Prop Masteron Winstrol KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
192 Boy 94 Kilo 20% Yağ oranı Göbekli ve kassız bir yapım var Şeklinde 2 günde bir masteron testo enjekte edeceğim. Haftada 5 gün antreman yapacağım. Karaciğer koruyucuları ve omega3, protein tozu kullanacağım. Kür hakkında ne düşünüyorsunuz? İlaçlarım gelince kür günlüklerine başlangıç formumu atacağım. 10 hafta sonra görüşmek üzere.
-
Yazan: cangr8
Sarms kürü: (2 aylık)
MK677 RAD140 Steroid kürü: (genel)
TESTOSTERON OXANDROLONE Küre girilecek olsa bunlardan hangisini seçmeli? Sarmlar ile mi steroidler ile mi yola çıkmalı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-