-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Definasyon için doğru sarms hangisi?
Oluşturan:
24.oguzz, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Türkaygırı99
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Mk 677 kullanmayı planlıyorum fakat hgh kadar etkili midir? Kullanmaya değer bir ürün mü? Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: drazi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bir satıcı yurtdışından senin için sarms siparişi geçiyorum diyor. Markanın adı Biaxol. Anlamadığım olay bu ürünler gümrükten nasıl geçiyor?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Aslar
Merhabalar,
BULK KÜRÜM:
testosteron enanthate rimobolan dianabol npp Kullanıyorum kürüm bittikten sonra bir süre trt yapıp definasyon kürüme başlayacağım bu konuda yardıma ihtiyacım var 6-8 hafta için de bulk kürümü bitirmeyi planlıyorum 6.haftadayım
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kg 93 Kol 43 Göğüs 122 Omuz 137 Bel 88 DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM:
testo enantat tren enantat Kesin olarak kullanacağım ancak bunun yanında masteron winstrol ve clen alternatifim var sizce bunlardan hangisini ekleyebilirim eklemeli miyim ve tren mg dozajı ne olmalı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-