-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Definasyon için doğru sarms hangisi?
Oluşturan:
24.oguzz, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
İyi forumlar arkadaşlar sizinle beslenme programımı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her gün gramı gramına hassas terazi ile geceden hazırlayıp uyuyorum ve asla dışına çıkmıyorum. Herhangi bir yiyecek kısıtlamam yok makrolarıma uyduğu sürece genelde hazırladığım öğünler tavuk, hindi, ton balığı, whey, yumurta, pirinç unu, yulaf, pirinç, ekmek, yoğurt, meyve, sebze gibi şeylerden oluşuyor. Perşembe ve pazar off günlerim diğer günlerde antrenman yapıyorum.
Antrenman günleri 2500-2750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
375 gram karbonhidrat
Off dayler 1500-1750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
125 gram karbonhidrat
Günde 3 veya 4 öğün yiyorum. Her öğünümde en az 3-4 gram lösin bulunuyor. Protein kaynaklarım whey, tavuk, hindi, ton balığı ve az da olsa yumurta. Karbonhidratımın 225 gramını antrenman öncesi diğer 150 gramını 10 ünite insülin ile idman sonrası alıyorum ve düşük kan şekeri ile uyuyorum. Kilom 95 yağ oranım %8 civarlarında. Günde yaklaşık 20000 adım atıyorum ve toplamda yaktığım kalori yaklaşık 3500 civarlarında dolaşıyor. Kürüm şuanda haftada 450mg testo en. 350mg tren en. Günde 30mg turinabol. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
-
Yazan: katlı
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Pazartesi perşembe olarak haftada 2 enjeksiyon yapıyordum önceki kürümde de ancak şimdiki kürümde hedef yağ yakımı sertleşmek ve parçalanmak bu yüzden özellikle tren için hangi dozaj alacağımı bilemiyorum testo için haftalık 500 maste içinde 400 diye düşündüm tren kaç olmalı 100 gibi düşündüm ancak sizin yorumlarınızı merak ediyorum bu süreçte açlık bastırmak için ne yapabilirim birde ona tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500 mg Trenbolone Enanthate ? Masteron 400 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: ed4wert4
Merhaba değerli Hocalarım,
ilk 2 ay tren+teso son 2 ay only testo şeklinde 4 ay düşünüyorum yaza kadar yani. 2. kürüm olacak bu son kürümün üstünden yaklaşık 4 ay geçti ilk kürüm 300 testo en. Güncel kilom 75 son 1 aydır dişimle ilgili sorunlardan dolayı spora gidemediğim ve beslenmeyi saldığım için vücudumun şu an ki hali moralimi çok bozuyor diş sorunum geçti ben de spora güzel bir kürle başlamak istiyorum ve yaza kadar saf kas kütlesi koyarak hiç yağlanmadan hatta kardiyolar yardımıyla bir miktar da yağ vererek yaza çatır çatır girmeyi amaçlıyorum beslenmemi de ona göre ayarlayacağım. @heisenbergg @ardas @rastlantisal @GHOST @Askabar
KÜR İÇERİĞİM:
300 testo prop 150 tren ace Kürüme zaman zaman clenbuterol de ekleyeceğim bu tamamen formumun nasıl ilerleyeceğine bağlı. Ne düşünüyorsunuz bu kür hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum formumu da ekliyorum.
-
Yazan: AnarchyZone
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
ANEKTODLAR:
Yaklaşık 3 aydır kürdeyim. Overdose isimli markayı kullanıyorum ve çok memnunum aslında. 0 ödem ve aldığım verim de çok iyiydi. Güncel kür içinde verim aldığımız markayı değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ürünleri aldığım abim bu ürün çok sağlam Güney Kore'den geldiğini ve denemem gerektiğini söyledi. Ürünleri kullandıktan 1 ay sonra güncel olarak test verir sonuçları burada herkes bilgilenmiş olur. Gören, duyan var ise paylaşım yaparsa sevinirim.
Teşekkürler. İyi forumlar dilerim.
-
Yazan: ermanx98
Herkese iyi forumlar dilerim,
Aranızda yeniyim önceliklek sizlere kendimi tanıtmak,hedefim ve engin tecrübelerinizden,tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum. 26 yaşındayım,1.71 boyunda 80 kiloyum tam zamanlı aktif bir iş hayatım var, 14 yıl dans (7 yılı profesyonel) ve 15 yaşından 21 yaşına kadar dans ile beraber vücut geliştirme ile ilgilendim 5 yıl önce spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım iş,okul vb. sebeplerler haliyle 5 yıldır hiçbirşeye dikkat etmeden yaşadım ve bu yıl aktif spor hayatına geri dönmek kararı aldım koşu ve vücut geliştirme ile evime kondisyon bisikleti aldım, sigara ve alkolü hayatımdan çıkardım.Fiziğimden memnun değilim 2.5 haftadır sıkı bir diyet ve kardiyo+ağırlık idmanları ile devam etmekteyim 86 kilo başladım şuan 80 kilodayım. Yazın düğünüm var evleniyorum ve sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle beslenme ve ağırlık planlama ve uygulamalarım ile hiçbir sorunum yok konuya hakimim şuan düşük karb kaliteli yağ ve protein ile yağ yakım sürecindeyim macro-micro ve kalori hesaplarım günlük takip etmekteyim. Tüm hazırlıklarım tamam bu süreçte GW-501516+SR-9009 ve yohimbine sarms kürünü araştırdım ve Burak hocamla bu konuyu konuştuk yağ oranım %29 civarında
sizce bu kür ile mi devam etmeliyim yoksa testesteron+cardarine ve yohimbine ekleyerek steroide mi giriş yapmalıyım değerli kombinasyon tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden görüşünü belirten ve yorum yapan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla...
-