-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Küre girmeyi düşünüyorum bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
kaedwen, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: approches
Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu.
45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.
Alternatif olarak: Moonlabs
Magnus
Overdose
ZPHC
Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim.
-
Yazan: Tugayd75
Merhabalar, nasılsınız? iyisinizdir inşallah.
İlerki dönem için yeni bir kür planlaması yapmaktayım. Şuanda diğer konuda bildiğiniz gibi 30 haftalık bir kürden sonra şuanda pct yapmaktayım. Kendimi yaz ayına istediğim formda olmak için değerli hocalarımın profesyonel görüşlerini ve fikirlerini öğrenmek isterim. Kür planım zaman olarak nisanda başlamayı düşünüyorum. Ve ilk kez bu kürümde Peptit ile birlikte kullanacağım. Ürünü ne dozajda kullanmalıyım bilmiyorum hocalarım bana yardımcı olursanız sevinirim bu konuda. Şimdiden teşekkürler saygılar 🙏🏼
15 haftalık bir kür planladım.
Planladığım kür içeriği:
Testo enant. 250 haftada 500 Boldenon 250 haftada 500 5.haftadan sonra masteron ( 10 hafta ) Ve kür boyunca daha doğrusu uzun süre 6 aydan bile fazla belki peptit kullanmayı düşünüyorum. Tabi bir zarar görmez isem. Amacım hem büyümek hemde estetik olmak bu yaz ayı. İdeal bir görüntü.
KİŞİSEL BİLGİLER:
KG 75 BOY 1.70 YAŞ 27 Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: TestosuzTesto
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 1.5 ay önce 90 kilodan 1.5 ayda 77 kiloya kadar indim bu süreçte.
ŞUNAKİ KÜRÜM:
Testo prop Tren acetat kullandım ( 4 haftadayım) Hali hazırda hala kullanıyorum fakat aklımı karıştıran bir durum var öncelikle kafamda ki soru işareti şu, şuan bu ilacı kesip
GEÇİŞ YAPMAYI PLANLADIĞIM KÜR:
Testo ent Boldenon Kürüne geçiş yapmak istesem ve 95+lara yükselmek istesem bu durum vücut için ilaçtan ilaca geçeceğim için bir problem yaratır mı ? veya herhangi bir etkisizlik durumu olur mu ? Daha önce böyle bir şey deneyen varsa yardımcı olursa veya fikrini belirtirse sevinirim.
-
Yazan: frkn.uzunm
Merhabalar,
Testo pro. +Masteron+Tren acedat
küründeyim lakin taşınma durumları ve ilaçları köyde valizimde unutmamdan dolayi ara vermek zorunda kalıcam ( 10 gün ) bunun bana ne gibi sıkıntısı olabilir bilgili tecrübeli arkadaşlarımız , abilerimiz
2 enjeksiyon yaptım 4 günde toplam
Saygılar.
-
Yazan: enxgin
Merhaba beyler,
Spora 3-4 ay ara vermiştim. Trt doz testo kullanmaya devam ettim. 9 gündür Testo propionat haftalık 420mg olacak şekilde dozu arttırdım. Üstüne Düşük doz tren ace ekleyeceğim.
Trenbolone acetat 70-100mg Günlük 20mg Oxandrolon 4 iu hgh Dozlar yüksek değil. Hepsini karıştırsam mı yoksa 4 hafta Testo + tren + hgh gidip Sonra üstüne Oxandrolonu mu eklesem. Özelikle oxandrolon ve treni aynı kürde kullananların yorumlarını merak ediyorum.
-