-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Furkantepeci
Hepinize merhaba arkadaşlar,
İlk kürüm olarak sadece sarm yapmaya karar verdim. Bulk kürüm 8 hafta boyunca lgd ve mk677 olacak.
SORULARIM:
İlk günden itibaren N-Asetil Sistein (NAC) kullanmalımıyım? Kan testini ne zaman veya ne sıklıkta yaptırmalıyım? Eksik veya şunu ekle dediğiniz yerler nereleri? KULLANACAĞIM SUPPLEMENTLER:
Balık Yağı (Omega-3) Devedikeni (Milk Thistle) ZMA BCAA Glutamine Multivitamin Koenzim Q10 (CoQ10) Probiyotik YAPTIMAYI PLANLADIĞIM KAN TESTLERİ:
Kan testi için şu değerlere baktırmam yeterli mi?:
Lh Fsh Alt Ast Prolaktin E2 Total Testo Shgb Serbest Testo Tam Kan T3 T4 Tsh Hdl Ldl Trigliserid D Demir B12 Kreatinin Ck Egfr Şimdiden paylaşacağınız değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
-
Yazan: Ardheim
Merhaba, 18 yaşındayım ve boy uzaması ve yağ yakımına destek olması için GH kullanmayı düşünüyorum, en etkili şekilde nasıl kullanabileceğim ve hangi markayı kullanacağım hakkında sizlerden yardım istiyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Darknessott
Arkadaşlar bu chatgp kokusuz olması lazım diyor ama herkes kokusu meşhur diyor sahte diyor eğer koku olursa
-
Yazan: Türkaygırı99
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Mk 677 kullanmayı planlıyorum fakat hgh kadar etkili midir? Kullanmaya değer bir ürün mü? Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-