-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Only testesteron kürüne gireceğim bazı sorularım var bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
badibuilding06, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
KÜR İÇERİĞİM:
500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
SORULARIM:
Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: king
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Fikir alışverişi olması için yapmayı planladığım sistemi paylaşacağım olumlu ya da olumsuz ve eksik gördüğünüz noktalarda nedeniyle birlikle açıklarsanız sevinirim. Konuyu açmadan önce only testo konularına baktığımda ağırlıklı olarak only yapmak boş, gereksiz gibi şeyler söylenmiş peki neden gereksiz gibi açıklanmamış.
Kısaca nasıl yapacağımdan bahsediyorum:
Yaş 30 herhangi bir sağlık sorunu yok. ortalama fit bir vücut sene içerisinde %20-%15 aralığında gidip gelen yağ oranı baklavalar belli olmasada üst bölge parçalı atlet giyildiğinde sporcu görünümü var. kür geçmişi var 7 senedir kür yok. kan testlerim güncel olarak normal testo aralığı 200-800 gösteren testte benim 600 cinsel konuda herhangi bir sorunumda yok. kürün amacına gelirsek 200 ve 800 aralığının doğal kabulünü az buluyorum bana göre 1000-1500 testo aralığı bir erkeğin hayatını daha kaliteli geçirebileceği bir aralık. kür geçmişimden referans alıyorum bu aralıktayken daha verimli bir hayat sürülüyor kendi görüşümdür bu kimseye örnek olmak en iyisi bu demiyorum kendi deneyimim. 52 hafta 500 enantat sabit kullanım. haftada iki enjeksiyon. yada ara ara örneğin mayıs haziran temmuz eylül aylarında 750 lere çıkmak vs... 2 ayda bir kan testi ve libido ruh haline göre takip yapacağım.
Fikir vermesi için şuan 85kg 180 boy %18-20 civarı yağ var. kol soğuk 39 civarı. beslenme temiz haftada toplam 3-4 öğün fastfood onun dışında temiz beslenme. Gerekli vitamin ve mineral takviyeleri vs... Amaç ve hedef olarak ise daha enerjik olmak 90 kg da %9-12 yağ oranlarında seyretmek. 17 yılı geçkindir spor yapıyorum antreman şiddeti vs iyidir. bir noktada onun için kullanım sağlıyorum sert ve güzel antrenmanın hakkını vermek.
SORULARIM:
Ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Şöyle yapsan daha verimli olur? Şu ilaçları şu kadar süre şu miktar eklesen daha iyi olur? (örneğin 20 hafta bolde) Ya da daha farklı görüşleriniz varsa da belirtirseniz sevinirim.
-
Yazan: Tekin2321
Dostlar selam,
Son ve ilk kürümü 9 ay önce bitirdim naturel olarak çok verimsiz ve isteksizleştim antrenmanlarda bu yüzden yaklaşık 12-16 haftalık only testo kürü düşünüyorum 1.88 boyum 88 de kilom var 7 yıl kadar da spor geçmişim kaç mg dozlar önerirsiniz süreç içerisinde ve ilk 5 haftalık kısımda enahte ve propionate ı beraber kullanmak nasıl etkiler yaratır?
Yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: supraxdt
Merhabalar,
12 haftalık kür içinde sadece sustanon kullanılacak yanında ise proviron haftada iki kere enjeksiyon şeklinde.
SORULARIM:
Sizce bu kür mantıklı mı? Yoksa gereksiz bir hareket mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: MakeYourLife
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
SORULARIM:
Only testo ya başladım yanına gh eklemek istiyorum sizce mantıklı olur mu? Aynı şırınganın içine koyup aynı anda enjeksiyon yapabilir miyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-