-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Östrojen seviyem referans dışı 803.22 ng/l düşürmek için ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Savac77, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Memo41
Merhaba abilerim kardeşlerim,
Testo e. + Boldenon Kürüne gireceğim ve yapacağım bu kür içerisinde daha az yan etki ve daha sağlıklı olabilmem için bana önerebileceğiniz vitamin vs şeyler varsa bunları öğrenmek isterim.
KÜR İÇERİĞİM:
ilk 8 hafta 250 Testo Devamında 500 ilk 4 Hafta 200 Bolde devamında 400 Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: zergi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde mct grupları olarak neler kullanmalıyım? Harici bu vitamin kombinasyonu dışında önerdiğiniz bitkisel ürün var mıdır?
KÜR İÇERİĞİM:
testo p. bolde masteron VİTAMİN GRUPLARI:
multivitamin omega3 ve ecoprin önerdi (100 mg her gün 1 tablet) Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Fenforall
Arkadaşlar merhaba,
Hepimiz biliyoruz ki kür süresinde ve sonrasında vücudumuzdaki hasar oluşabilecek durumlar meydana gelebilir ve bu durumları göz göre göre alabiliyoruz. Benim merak ettiğim kan değerleri normal olsa da organlardaki hasar ne durumda olur ? ne kadar etkiler ? bu işi yapanlar nasıl hasar almadan devam edebiliyor veya hasarı minimize edebiliyor(Cbum mesela).
Yoksa kullanılan dönemdeki dikkat bu işi uzun yapmanın sırrı mı?
Bu konudaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim.
-
Yazan: cedricmcmillan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testosteron + dianabol kürüne başladım. Bu kürde mct grupları olarak hangi koruyucuları kullanmalıyım?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Dianabol MCT ÜRÜNLERİ:
Magnezyum OMEGA 3 Zinc Dma Liver Bu ürünler yeterli mi başka eklemem gerekenler var mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: kreaks
Sevgili hocalarım,
3 hafta önce boldenon enjeksiyonuna başladım ondan öncede testosteron enanthate enjeksiyonu yapıyordum haftada 500mg olacak şekilde, 2 ay önce verdiğim kan testinde östrojenim beklediğim gibi normalin üstü 90 çıkmıştı ama dün verdiğim testte anlamlandıramadığım şekilde 5 gibi baya düşük bi değer çıktı ilk görünce acaba testom mu sahte diye düşünmedim değil sonradan testo sonucu çıkınca bi rahatladım ama hala anlam veremedim, beni aydınlatırsanız sevinirim.
(herhangi bi antiöstrojen kullanmıyorum, normal vitaminlerimle saw palmetto kullanıyorum birde günde 1 proviron iciyorum)
-