-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Three pharma - marka sarms aldım ürünler hakkında bilginiz var mı?
Oluşturan:
Mizdeva, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: quarylayne
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Gw501516 (cardarine) için kullanmış olduğunuz önerebileceğiniz kaliteli orijinal bir marka var mı? Nereden alabilirim ? Güvenilir bi satıcı var mı? Bu konuda cidden desteğe ihtiyacım var.
-
Yazan: Inevitable
Cardarin in orijinal olduğunu nasıl anlarız kan testinde çıkar mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: parfait16
Herkese merhaba öncelikle,
28 yaşındayım yaklaşık 10 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum belli başlı supplementler ile biryere kadar geldim fakat yaz için küre girmeyi düşünüyorum 8 haftalık. Amacım kuru yağsız kas kütlesine sahip olmak.
Bu bağlamda bu kombinasyonu önerir misiniz?
Mk677 mk2688 rad 140 Önerilere açığım ilgilenebilecek hocalarım var ise iletişime geçebiliriz.
-
Yazan: mamo
KÜR DETTAYLARIM:
SR9009 (Stenabolic) GW501516 (Cardarine) Yohimbine 2 aylık kullanım sonrası değerlerim bu şekilde; Diyete %100 olarak uyamadım fakat 8 kiloya yakın verdim. Yağ oranım hala çok yüksek ve çok yağlıyım.
SORULARIM:
Sizce testosteron %30 yağ oranı için normal mi? Bundan sonraki süreçte diyet ile beraber kilo vermeye devam mı etmeliyim yoksa farmakolojik destek almalı mıyım? Bu değerlere dayanarak 2 ay daha Stenabolic-Cardarine-Yohimbine kullanımına devam edebilir miyim?
Günlük 400mcg fragment almayı planlıyorum.
-
Yazan: AugCommand
Merhaba,
YAPMAYI PLANLADIĞIM KÜR:
Cardarine ve SR-9009 mix olan versiyonu kullanmaya karar verdim.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Hangi markayı tavsiye edersiniz? Türkiye'deyim, yurtdışından getirilebiliyor mu? Max ne kadar süre kullanılabilir? Cevaplarınıza teşekkür ederim.
-