-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Three pharma - marka sarms aldım ürünler hakkında bilginiz var mı?
Oluşturan:
Mizdeva, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: AugCommand
Merhaba,
YAPMAYI PLANLADIĞIM KÜR:
Cardarine ve SR-9009 mix olan versiyonu kullanmaya karar verdim.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Hangi markayı tavsiye edersiniz? Türkiye'deyim, yurtdışından getirilebiliyor mu? Max ne kadar süre kullanılabilir? Cevaplarınıza teşekkür ederim.
-
Yazan: Bakkal
Merhaba arkadaşlar, nasaılsınız?
SORULARIM:
54 gün her gün 20mg ostarine kullanırken ve kullandıktan sonra hangi yan etkilerle karşılaşır mıyım? Kullanıp deneyimleyen var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: pugrex
Selamlar arkadaşlar,
Sarms kullanmayı düsünen arkadaşlara bilgilendirme olur diyerek bu başlığı açıyorum doğru yer mi emin değilim, moderatör düzenlerse sevinirim 🙏
Yaş 28 kilo 71 boy 172 17 Temmuzda başladığım ost+card ile tecrübelerimi güncelleyerek bu başlıkta paylaşacağım. 3. Haftaya giriyorum yarın, daha yeni olduğu için çok bir tecrübemi paylaşamayacağım ancak hiç yoktan iyidir diye düşündüm. İngiltereden receptorchem üzerinden satın aldım o sebeple orjinallik konusunda sorun olacağını sanmıyorum. 12.5mg ost 10mg cardarine sıvı şeklinde. Yanında günlük xpecia(saç dökülmesi için) ve kingsize'ın black guardian'ını kullanıyorum.
Etkilere başlarsak; İlk hafta düzenli kullandığımda hiç bir etki görmemiştim ancak 2. haftaya girdiğimde kafadan bi 10kg eklemeye başladım ağırlıklara. Çok hafif bir kalori açığı veriyorum o güçsüzlüğü giderdi diyebilirim. Cardarine etkisini hala hiç görmedim, yabancı forumlarda bahsettikleri o üçüncü akciğer gibi cardiodaki faydalari görmedim daha. Herkeste aynı çalışmıyor demekki.
Yan etkileri: Yaşadığım tek yan etkisi aşırı sıcaklama ve terleme oldu. Normalde hiperhidroz'a sahibim yani aşırı terliyorum ama kür'ü kullandığım günler anormal bir terleme var. Antalya yazı da olunca iyice artıyor. Hatta görenler denizden mi çıktın diyor o derece saç baş her tarafım ıslak dolanıyorum, kafede otururken dahi durmuyor terleme. O yüzden dışarı çıkacağım günler genelde eve döndüğümde içiyorum, 24 saati geçmiş oluyor ama mecbur
Kullanmayı düşünenlere tavsiye eder miyim? Evet, güç artışı konusunda bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Tabii yaş konusunu dememe gerek yoktur diye düşünüyorum ama en azından 26-27 altı kullanmasın derim. Ve kesinlikle xyol gibi sitelerde satılan kapsüllerden uzak durulması gerektiğini düşünmekteyim, uzun araştırmalarım sonucunda ülkede alınabilecek tek yerin bu sitede olduğunu öğrendim. İngiltereye gitme durumum olmasaydı buradan alacaktım. Özellikle "Amerikan menşei" diyerek bi yabancı bir de Türkçe websitesi açan yerler mevcut, bu sözde yabancı sitelerde whois gibi mecralardan kontrol ettiğinizde karşınızda Türkçe şeyler çıkıyor, yani sözde amerikan menşeili firmanın amerikan sitesinin kodlamalarında Türkçe şeyler mevcut
Kür sonunda ve değişiklikler oldukça güncelleyeceğim, umarım bir kişiye de olsa faydası dokunur.
-
Yazan: godsmasher
Şuanda definasyondayım ve amacım yap yakmak duyduğum üzere cardarinenin kanser yapma ihtimali yüksekmiş ve mk ise büyüme hormonunu tetiklediği için yağ yakımını da otomatikman hızlandırıyormuş lütfen beni aydınlatın
-