-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sustanon + primobolan ilk kürümü yapacağım bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
HayaletSürücü, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jonturk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü! @metinav @rastlantisal @Diver
Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: vlad444
ilk defa küre başlayacağım 2 yıldır spor yapıyorum yağlanmadan kas kütlemi arttırmak istiyorum.
SORULARIM:
Ne yapmalıyım? Hangi ilaçla başlamalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: vlad444
Çevremdeki eczanelerde primobolan yok artık satılmadığını toplatıldığını söylediler.
Doğrumudur nereden ulaşabilirim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: yusuff.saahin
Yaklaşık 3 yıldır spor yapıyorum ilk defa ilaca başlamayı düşünüyorum.
KÜR PLANLAMAM:
SUSTANON CLENBUTEROL Bu planlama uygun mudur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: La_edri
İlk kürüm, kaç hafta devam etmeliyim ne kadar kullanmalıyım hangi haftalar arttırmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim
boyum:1.78 kilom:74 yaş:20 spor geçmişi: 1 senedir aktif olarak yapıyorum ara ara araverdiğim dönemler oldu tabi 48 kg başlamıştım 74 civarıyım buşuan
bu yola gönül vermiş birisi olarak yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim, pek bir bilgi birikimim yok söyliyeceğiniz hiç birşeyi göz ardı etmeyeceğimden emin olabilirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.... @rastlantisal @otopsicikedi @galicik @Vural2
HAYIRLI RAMAZANLAR
-