Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ghettoMonk

20 yaşındayım ve total testosteronum oldukça düşün ne yapmalıyım? trt doz ömür boyu kullanım mantıklı mı?

Önerilen İletiler

berkay16    384
turkicc, 56 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar bugün ürolojiye anlattım durumu bana sustanon yazdı 3 haftada 1 vurul 1 ay sonra kontrole gel dedi. Açıkçası korktum. Arkadaşlar ben spor yapıyorum ama spor umrumda değil tek isteğim cinsel gücüm ve isteğimin normal seviyelere gelmesi. Yani bilmiyorum daha 20 yaşındayım sustanon ürküttü beni. Tavsiyelerinizi yazar mısınız?

muhtemelen derdine çare olur ama 3 haftada 1 sustanon enjeksiyonu çok sıkıntı ben de sustanon kullanıyorum her gün enjeksiyon yapıyorum dalgalanma olmasın diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

turkicc    0
berkay16, 50 dakika önce yazdı:

muhtemelen derdine çare olur ama 3 haftada 1 sustanon enjeksiyonu çok sıkıntı ben de sustanon kullanıyorum her gün enjeksiyon yapıyorum dalgalanma olmasın diye

Hocam kullanmak istememe sebebim çocuk yapmaya engel olma ihtimali ben şu an sözlüyüm yani benim için çok önemli bu ne yapacağımı bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 12 dakika önce yazdı:

Hocam kullanmak istememe sebebim çocuk yapmaya engel olma ihtimali ben şu an sözlüyüm yani benim için çok önemli bu ne yapacağımı bilmiyorum

ara sıra dışardan fsh alarak kalıcı kısırlığı önleyebilirsin eğer sigorta karşılıyorsa bu durumu doktorla konuş bence sigorta fsh'ı karşılıyorsa testosterone kullanırken de çocuk yapabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

ara sıra dışardan fsh alarak kalıcı kısırlığı önleyebilirsin eğer sigorta karşılıyorsa bu durumu doktorla konuş bence sigorta fsh'ı karşılıyorsa testosterone kullanırken de çocuk yapabilirsin

Hocam şu an yani kullanım süresince değil ileride böyle bir soruna neden olmasından endişe duyuyorum yani ilacı kullanma süresince çocuk isteğim yok zaten. Bir de bu östrojene çevirme sıkıntısı olmasın göbeğim var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 9 dakika önce yazdı:

Hocam şu an yani kullanım süresince değil ileride böyle bir soruna neden olmasından endişe duyuyorum yani ilacı kullanma süresince çocuk isteğim yok zaten. Bir de bu östrojene çevirme sıkıntısı olmasın göbeğim var.

teston düşük diye sperm sayında sorun olduğunu sanmam ama sustanon kullandıkça testislerin atrofiye uğrayacak trt işi biraz zahmetli ben haftada 2-3 kez 500ui hcg kullanıyorum testis boyutunu korumak için ama yine de sertoli hücreleri için pek etkili değil çok teferruatlı bir iş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc, 5 dakika önce yazdı:

Mesajlarından genel olarak  anladığım kadarıyla fazla panik, stres psikolojik takıntı var... Tam olarak ne hissettiğini, ne yaşadığını bilmesekte sorunların biraz mental ağırlıklı da olabilir. Kaliteli bir antrenman süreci, kaliteli beslenip biraz yağ kaybı ve bitkisel baharat macun karışımları var onları araştırıp denemeni tavsiye ederim. Kaygılarını anlıyorum ama sorunun da hafife alınmayacak bir sorun,, ama ne sporcular var...  Ciddi dozajlar ve ilaçlar kullanıp çocuk sahibiler hepimizin hemen hemen  çevresinde var böyleleri... Hele ki senin gibi biri için çözülmeyecek birşey değil,, ha sorununu en iyi işinde uzman ciddi tecrübeleri olan bir ürolog çözebilir diye düşünüyorum. Bu da seni yoracak ama araştırmaya devam et 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
GomuGomuFuseN, 12 dakika önce yazdı:

Mesajlarından genel olarak  anladığım kadarıyla fazla panik, stres psikolojik takıntı var... Tam olarak ne hissettiğini, ne yaşadığını bilmesekte sorunların biraz mental ağırlıklı da olabilir. Kaliteli bir antrenman süreci, kaliteli beslenip biraz yağ kaybı ve bitkisel baharat macun karışımları var onları araştırıp denemeni tavsiye ederim. Kaygılarını anlıyorum ama sorunun da hafife alınmayacak bir sorun,, ama ne sporcular var...  Ciddi dozajlar ve ilaçlar kullanıp çocuk sahibiler hepimizin hemen hemen  çevresinde var böyleleri... Hele ki senin gibi biri için çözülmeyecek birşey değil,, ha sorununu en iyi işinde uzman ciddi tecrübeleri olan bir ürolog çözebilir diye düşünüyorum. Bu da seni yoracak ama araştırmaya devam et 

Hocam 2 aya yakındır vitamin ve bitkisel takviyelerle artı diyetle 0.10 artış oldu. Şimdi doktor sadece sustanon yazdı. Östrojen bloklaması için bir şey yazmadı onu yazmadı bunu yazmadı ne yapmalıyım? Doktor zaten bana demedi ki 3 haftada 1 kullanacaksın dedi bu kadar. Yani şimdi şeyi düşünüyorum doktor klomen yazmadı ama ben aldım bu klomenle de normal seviyelere çıkartıyormuş. Dediğim gibi amacım spor değil orta ya da orta üstü testosteron seviyem olsun istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
turkicc, 1 saat önce yazdı:

Hocam 2 aya yakındır vitamin ve bitkisel takviyelerle artı diyetle 0.10 artış oldu. Şimdi doktor sadece sustanon yazdı. Östrojen bloklaması için bir şey yazmadı onu yazmadı bunu yazmadı ne yapmalıyım? Doktor zaten bana demedi ki 3 haftada 1 kullanacaksın dedi bu kadar. Yani şimdi şeyi düşünüyorum doktor klomen yazmadı ama ben aldım bu klomenle de normal seviyelere çıkartıyormuş. Dediğim gibi amacım spor değil orta ya da orta üstü testosteron seviyem olsun istiyorum. 

sustanon önermiyorum o en kolay yöntem ve sperm üretimin azalır..
bulabilirsen Meriofert 150 iu + Ovitrelle bulabilirsen bununla bir pct yap 1-2 hafta , ardından klomen ile destekle 1 ay boyunca tekrar bakalım 

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
0xhex, 9 dakika önce yazdı:

sustanon önermiyorum o en kolay yöntem ve sperm üretimin azalır..
bulabilirsen Meriofert 150 iu + Ovitrelle bulabilirsen bununla bir pct yap 1-2 hafta , ardından klomen ile destekle 1 ay boyunca tekrar bakalım 

Hocam sustanondan başka kullanamam. Sustanonu doktorun dediği gibi kullanacağım ama bu östrojene çevirme problemi ve kullandıktan sonra ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
turkicc, 19 dakika önce yazdı:

Hocam sustanondan başka kullanamam. Sustanonu doktorun dediği gibi kullanacağım ama bu östrojene çevirme problemi ve kullandıktan sonra ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

3 haftada 1 kullanacağın için öströjene çevirme problemi olmaz,normalde kürdeyken insanlar onu haftada 2 tane kullanıyor o şekilde e2 östrojen problemi oluyor fazla testodan dolayı, sen 3 haftada 1 tane kullanacaksın,

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0

4 gün önce vuruldum fakat ilk gün dışında aman aman bir etki olmadı sabah ereksiyonlarım aynı gibi. İlk 2 gün çok enerjiktim ve libidom yüksekti ama şu an eskisi gibiyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, Bir saat önce yazdı:

4 gün önce vuruldum fakat ilk gün dışında aman aman bir etki olmadı sabah ereksiyonlarım aynı gibi. İlk 2 gün çok enerjiktim ve libidom yüksekti ama şu an eskisi gibiyim.

İçindeki prop esteri hızlı peak yaptı ve atıldı sebebi bu içindeki dekanoat esteri enjeksiyon oldukça kanda sabit bir plazma değerine ulaştırır testosteronu fakat 3 haftada 1 sustanonla ne kadar sabit bir değer olur bilmiyorum. Ayrıca 250mg enjeksiyonu tek seferde yapmak daha fazla e2 dönüşümüne sebep olur, yüksek peakler daha fazla dht ve e2 dönüşümü demek ama elindeki ürün ampul ve haftada 80 mg vurulucaksan ilaç enjektörde o kadar uzun saklanmamalı doktorundan nebidoya geçirmesini isteyebilirsin.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 53 dakika önce yazdı:

İçindeki prop esteri hızlı peak yaptı ve atıldı sebebi bu içindeki dekanoat esteri enjeksiyon oldukça kanda sabit bir plazma değerine ulaştırır testosteronu fakat 3 haftada 1 sustanonla ne kadar sabit bir değer olur bilmiyorum. Ayrıca 250mg enjeksiyonu tek seferde yapmak daha fazla e2 dönüşümüne sebep olur, yüksek peakler daha fazla dht ve e2 dönüşümü demek ama elindeki ürün ampul ve haftada 80 mg vurulucaksan ilaç enjektörde o kadar uzun saklanmamalı doktorundan nebidoya geçirmesini isteyebilirsin.

3 haftada 1 vurulmamı söyledi yağlı birisiyim neler yapabilirim östrojene dönmemesi için? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 6 dakika önce yazdı:

3 haftada 1 vurulmamı söyledi yağlı birisiyim neler yapabilirim östrojene dönmemesi için? 

Arimidex ama e2 yi görmeden içiceğin miktarı tahmin edemeyiz yanlışlıkla sıfırlanmasın sonra.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Arimidex ama e2 yi görmeden içiceğin miktarı tahmin edemeyiz yanlışlıkla sıfırlanmasın sonra.

Hocam doktor e2 ye bakmadı. Genel olarak testosteron seviyem düşüktü artık böyle olmasını istemediğim için TRT uyguladı doktor fakat çok da işinin ehli değil gibi. Armidex nedir bilmiyorum. 1.80 boyundayım 95 kiloyum göbekliyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
turkicc, 3 dakika önce yazdı:

Hocam doktor e2 ye bakmadı. Genel olarak testosteron seviyem düşüktü artık böyle olmasını istemediğim için TRT uyguladı doktor fakat çok da işinin ehli değil gibi. Armidex nedir bilmiyorum. 1.80 boyundayım 95 kiloyum göbekliyim.

Trt veya sustanon testoyu düzeltmezki dısardan aldıktan sonra bırakınca daha kötü olur böyle seyleri vucuda bikere sokarsan ne libido nede sertlesme dogalı gibi olmaz kim ne derse desin sadece 3 tane ile sıkıntı fazla olmayabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 7 dakika önce yazdı:

Arimidex testonun e2 ye dönüşmesini sağlayan enzimi inhibe eden bir ilaç fakat kullanması incelik istiyor biraz fazla kaçırınca e2 patates oluyor minicik bir hap bölmesi de ayrı dert en iyisi e2 sorunu çıkarmayacak dozda kullanmak kilo verdikçe arttırmak sorun olursa tekrar azaltmak biraz deneme yanılma işi. Bu arada yaş kaçtı testo kullanmanın bazı yan etkileri var testis atrofisi gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 53 dakika önce yazdı:

Arimidex testonun e2 ye dönüşmesini sağlayan enzimi inhibe eden bir ilaç fakat kullanması incelik istiyor biraz fazla kaçırınca e2 patates oluyor minicik bir hap bölmesi de ayrı dert en iyisi e2 sorunu çıkarmayacak dozda kullanmak kilo verdikçe arttırmak sorun olursa tekrar azaltmak biraz deneme yanılma işi. Bu arada yaş kaçtı testo kullanmanın bazı yan etkileri var testis atrofisi gibi.

20 yaşındayım hocam 

Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Trt veya sustanon testoyu düzeltmezki dısardan aldıktan sonra bırakınca daha kötü olur böyle seyleri vucuda bikere sokarsan ne libido nede sertlesme dogalı gibi olmaz kim ne derse desin sadece 3 tane ile sıkıntı fazla olmayabilir

Valla hocam doktor yazdı bir sürü doktora gittim en son bu doktor genel olarak düşük dedi uzun zamandır düşük dedi yaşıma göre. En kötü 400 seviyesinde olması gerekiyor dedi. ideal kilomdaykende düşüktü testosteronum. 20 yaşındayım bilmiyorum artık.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 7 saat önce yazdı:

20 yaşındayım hocam 

Valla hocam doktor yazdı bir sürü doktora gittim en son bu doktor genel olarak düşük dedi uzun zamandır düşük dedi yaşıma göre. En kötü 400 seviyesinde olması gerekiyor dedi. ideal kilomdaykende düşüktü testosteronum. 20 yaşındayım bilmiyorum artık.

Düşük konusunda haklı ama senin testis boyutunu koruması için hcg, sertoli hücrelerin körelmesin üreme kabiliyetin azalmasın diye hmg veya fsh analoğu kullandırtması gerekiyor bunlardan pek haberi yok galiba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Düşük konusunda haklı ama senin testis boyutunu koruması için hcg, sertoli hücrelerin körelmesin üreme kabiliyetin azalmasın diye hmg veya fsh analoğu kullandırtması gerekiyor bunlardan pek haberi yok galiba.

armidex kullanmalı mıyım peki? Her zamanki halimden bir farkım yok şu an.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 5 dakika önce yazdı:

armidex kullanmalı mıyım peki? Her zamanki halimden bir farkım yok şu an.

e2 ni görmeden birşey demek zor memelerde hassasiyet vs olursa doktora kontrole gidebiliyorsan git sıra vermezlerse de hasta arasında kapıyı tıklatıp durumu söyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0

2 kere sustanon vuruldum 3 hafta da 1 şekilde şimdi en son vurulalı 3 hafta oldu yine vurulacağım ne zamana kadar sustanon kullanacağım? 20 yaşındayım. İlk hafta güzel ikinci hafta normal 3.hafta 0 cinsellik oluyor. Yani ilk hafta bile aman aman cinsel olarak ereksiyon dışında bir etki olmuyor ( özgüven cesaret ve duygusallıktan uzaklaşmak hariç)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 22 dakika önce yazdı:

2 kere sustanon vuruldum 3 hafta da 1 şekilde şimdi en son vurulalı 3 hafta oldu yine vurulacağım ne zamana kadar sustanon kullanacağım? 20 yaşındayım. İlk hafta güzel ikinci hafta normal 3.hafta 0 cinsellik oluyor. Yani ilk hafta bile aman aman cinsel olarak ereksiyon dışında bir etki olmuyor ( özgüven cesaret ve duygusallıktan uzaklaşmak hariç)

sustanonu ben her gün vuruyorum doktordan nebidoya geçmesini istemelisin durumu anlatıp trt ile devam edeceksen ayrıca hcg de kullanman şart testisler leblebi olur. ovitrelle enjektörde olduğu için uzun süre kullanılabilecek bir hcg değil malesef chormion da piyasada yok artık hcg'yi underground lablardan temin edebilirsen daha iyi olur forumda iran hcgsi deneyenler vardı galiba onların konusunu bulup bir sor istersen çalışmış mı eğer flakon hcg bulabilirsen haftada 2-3 kez 500ui testisleri korumaya yetiyor ve endojen testosterone üretimi de sağlıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
turkicc    0
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

sustanonu ben her gün vuruyorum doktordan nebidoya geçmesini istemelisin durumu anlatıp trt ile devam edeceksen ayrıca hcg de kullanman şart testisler leblebi olur. ovitrelle enjektörde olduğu için uzun süre kullanılabilecek bir hcg değil malesef chormion da piyasada yok artık hcg'yi underground lablardan temin edebilirsen daha iyi olur forumda iran hcgsi deneyenler vardı galiba onların konusunu bulup bir sor istersen çalışmış mı eğer flakon hcg bulabilirsen haftada 2-3 kez 500ui testisleri korumaya yetiyor ve endojen testosterone üretimi de sağlıyor.

Hocam ben spor yapmıyorum cinsellik ve normal sağlık olarak trt kullanıyorum. Şimdi neler yapmam lazım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
turkicc, 15 dakika önce yazdı:

Hocam ben spor yapmıyorum cinsellik ve normal sağlık olarak trt kullanıyorum. Şimdi neler yapmam lazım?

zaten yazdığım şeyler spor için değil hcg testis sağlığı için gerekli uzun ester ilaçlar daha stabil testosterone seviyesi sağlayıp bu yaşadığın 3. hafta libido yok dediğin durumu düzeltir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Forrestt
      Merhaba arkadaşlar.
      İsmim Ali ve Foruma yeni katıldım dünden beri mevcut konuları okuyorum bir sürü bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. 39 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir ağırlık sporunun içindeyim dönem dönem yaptım ve bıraktım. İyi görünmeyi seven birisiyim. Son zamanlarda kendimi bazı konularda kötü hissetmeye başlayınca üroloji ye gittim. Toplam testetteron düşük çıktı dr sustanon yazdı. 3 haftada bir vurulmamı söyledi.
      Bu mevzulardan hiç anlayan biri değilim bu forum sayesinde biraz bilgi sahibi oldum ama birazda kafam karıştı. Dün ilk iğneyi kendim vurdum kalçadan. Dr bana 3 kutu sustanon yazdı. Ben bu sustanonu 10 günde bir kendim vursam ve spora ve sporcu beslenmesine eskisi gibi devam etsem kas oranında gelişme yaşar mıyım?
      Madem kas yapmak istiyorsun yanına legal olarak şunu da alırsan daha iyi olur yada sustanon seni hem hormon olarak hem kas olarak 10 günde bir vurursan seni toparlar mı dersiniz? Madem bu yola mecburen girdim biraz daha iyi görünecek şekilde götürmek istiyorum tabi ki abartmadan. Bu zamana kadar hep doğal gittim. Kendimden de memnunum fizik olarak fakat son zamanlarda oluşan yağlanmalar ve kas kaybı gerçekten canımı sıktı.
      Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 
    • Yazan: Can386
      Selamlar herkese,
      21 yaşındayım, yaklaşık 4 yıldır aralıksız ve ağır şekilde naturel olarak vücut geliştirme yapıyorum. Antrenmanlarımda her zaman Progressive Overload (ağırlık/tekrar artırma) mantığıyla çalışıyorum. Beslenmem gayet düzenli; yüksek protein, 100-120 gram karb, 60-65 gram yağ şeklinde beslenerek son 6 ayda disiplinli bir diyetle 8 kilo verdim.
      Ancak bunca emeğe, ağır idmana ve diyete rağmen kas kütlesi eklemekte çok ciddi sorun yaşıyorum. Ne kadar kilo verirsem vereyim alt karın, bel çevresi ve göğüs bölgesindeki yağlar gitmiyor, jineoid (kadınsı) tipte inatçı bir yağ dağılımı mevcut. Yaşadığım bu durumun antrenman veya beslenme hatası olmadığını düşünerek kapsamlı tahliller yaptırdım ve sorunun tamamen hormonal bir el freninden kaynaklandığını öğrendim. Tahlil sonuçlarım ve reel değerlerim şu şekilde;
      Hormon Paneli (04.06.2026)
      FSH: 35.5 IU/L (Referans: 1.27 - 19.26) — Ciddi derecede yüksek   LH: 20.4 IU/L (Referans: 1.24 - 8.62) — Ciddi derecede yüksek   Total Testosteron: 2.61 ng/dL (Referans: 1.75 - 7.81) — Laboratuvar alt sınırına çok yakın   Prolaktin: 12.1 ug/L (Referans aralığında, normal)   2. Spermogram Sonucu (10.06.2026)
      Sperm Konsantrasyonu: 0 mil/ml   Total Sperm Sayısı: 0   Doktor Notu: "Santrifüj sonrası incelemede de sperm görülmedi." (Azoospermi)   3. Tiroid ve Vitamin Paneli (21.05.2026)
      TSH: 4.1008 mIU/L (Referans: 0.38 - 5.33) — Normal   Serbest T3: 4.06 ng/L (Referans: 2.13 - 4.5) — Normal   Serbest T4: 0.88 ng/dL (Referans: 0.58 - 1.38) — Normal   25-Hidroksi Vitamin D: 15.5 (Klinik olarak düşük/yetersiz)   4. Genetik Tetkik (14.07.2026) Y Kromozom Mikrodelesyon Testi: Yapıldı, şu an sistemde "Ayrıntılı Rapora Bakınız" aşamasında. Ne yapacağımı bilmiyorum bir yandan sporu seviyorum ağırlık kaldırmayı bir yandan da ayna da sürekli aynı görüyorum kendimi yani 3 yıl önce spora başlayan 3 4 kişi var salonda benden daha böyle kas çizgileri vs belli oluyor en basitinden biceps triceps çizgi yok bende ama onlarda var biliyorum yağ oranıyla ilgili ama en azından biraz daha büyük olabilirdi benim kollarım da yağlı olsam da sıkınca bicepsi belli olsun isterim. 2 3 arkadaşım da var yağlı benim gibi ama vücut yağ kilo dağılımları farklı onlar 1 2 senedir yapıp kuruyup beni geçebiliyor yani psikolojimi olumsuz etkiliyor spor salonunda görünce insanları bir de kendime bakınca, biliyorum başkalarıyla karşılaştırmam lazım kendimi ama ister istemez o kadar emek verip beslenme kardiyo ağırlık kaldırıp körlemesine değil düzenli ona rağmen istediğim forma ulaşamıyorum.
      Yağ kaybettiğinde her zaman karında belde ve özellikle alt vücut da bacaklarda ve glute da çok yağ oluyor. Sırtım mesela büyük gözüküyor baktığında ama öyle bir sertlik yok yani görüntü olarak naturel de olsam biraz sertlik olmalı diye düşünüyorum yumuşak kaslarım yani hepsi ne yapacam bilemiyorum. Sizinde vaktinizi aldım kendi dertlerimle sıktım özür dilerim.
      Benzer süreçlerden geçen, primer testis yetmezliği veya azoospermi geçmişi olup Mikro-TESE ve sonrasında TRT tedavisi tecrübe eden var mı? Bu süreçte antrenman, kas kazanımı ve yağ yakımı konusunda TRT sonrası nasıl değişimler yaşadınız? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.  @metinav @SERKO
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

• Yazan: er.han
      Selam üstatlar,
      Uzun süredir ciddi enerji düşüklüğü, isteksizlik, motivasyon kaybı ve kronik yorgunluk benzeri durumlar yaşıyordum. Bu yüzden biraz araştırmaya girdim ve hormon tarafına baktırmaya karar verdim. İlk total testosteron sonucum 245 çıktı. Bunun üzerine, Uygur Türkü bir doktorun testosteron destek amaçlı hazırladığı doğal içerikli bir içeceği kullanmaya başladım. Amacım tamamen doğal yollarla testosteronu artırmaya çalışmak. 1 ay daha kullandıktan sonra Serkan hocanın macununa geçeceğim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 40 Boy: 1.81 Kilo: 75 Spor yapmıyorum. Düzenli yürüyüşler yapıyorum ve evden çalışıyorum. Sizce 1 aylık sonuçlar nasıl görünüyor? Tavsiyelerinizi, desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Saygılarımla, Erhan.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp