Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mert0735

8 hafta only testesteron kürü sonrası pct yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Mert0735    5

8 hafta only iran testo kullandım hocam clomene hemen başlamamı söyledi her gün 1 adet 1 ay sonra test vermemi söyledi sizce dogrumu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    431
Mert0735, 4 dakika önce yazdı:

8 hafta only iran testo kullandım hocam clomene hemen başlamamı söyledi her gün 1 adet 1 ay sonra test vermemi söyledi sizce dogrumu?

PCT olarak Clomid kullanman uygun. Hocanın her gün Clomid kullanma önerisi doğru. Genellikle PCT süresi dozaj zamanla azaltılır. Kullanımdan önce ve sonra kan testi yaptırman ve hormon seviyeni kontrol ettirmem iyi olur.

Maalesef mg ve tablet sayısı konusunda ezbere hareket edemiyoruz. Bu yüzden mutlaka kan tahlilini paylaşırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.705

Testo kanından çıktıktan sonra pctye başlamalısın. Klomen ve tamoksifen kullanabilirsin. Sadece klomen kullanılması östrojeni çok yükseltecek bu yüzden tamoksifen kullanıyoruz. Testo kanından çıktıktan sonra kan tahlili yaptır değerlerini burada paylaş yardımcı oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Testo kanından çıktıktan sonra pctye başlamalısın. Klomen ve tamoksifen kullanabilirsin. Sadece klomen kullanılması östrojeni çok yükseltecek bu yüzden tamoksifen kullanıyoruz. Testo kanından çıktıktan sonra kan tahlili yaptır değerlerini burada paylaş yardımcı oluruz.

Kaç hafta sonra ilaç tamamen cıkar hocam kandan?

tarihinde Mert0735 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.705
Mert0735, Şimdi yazdı:

Kaç hafta sonra ilaç tamamen cıkar hocam kandan?

Max 3 hafta dostum. Bu yüzden emin olmak için pctye başlamadan önce kan tahlili yaptırmanı istiyoruz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Mert0735, 1 saat önce yazdı:

neden 8 hafta sürdürüyorsun ki pct de pek bi fark olmayacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
Vezuchiy, 8 saat önce yazdı:

neden 8 hafta sürdürüyorsun ki pct de pek bi fark olmayacak.

Vazgeçtim ya 15 hafta devam hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Mert0735, 24.08.2024 - 21:18 yazdı:

Vazgeçtim ya 15 hafta devam hocam

15 hafta iyi kadeşim sonra 20-25 gün pctyi yapıp 2. ye geçebilirsin rahat ol yani döngün her türlü aynı zorlukta gelicek 4 hafta testoda da 20 hafta testoda da.

Kullanman gereken hcg miktarı değişir sadece testis küçülmesine bağlı olay bu kadar sadece.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
Vezuchiy, 57 dakika önce yazdı:

15 hafta iyi kadeşim sonra 20-25 gün pctyi yapıp 2. ye geçebilirsin rahat ol yani döngün her türlü aynı zorlukta gelicek 4 hafta testoda da 20 hafta testoda da.

Kullanman gereken hcg miktarı değişir sadece testis küçülmesine bağlı olay bu kadar sadece.

Testis küçülmesi yok hocam yan etki görmedim bile hiç testo deli gibi çalışıyor ama testlerde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Mert0735, 15 saat önce yazdı:

Testis küçülmesi yok hocam yan etki görmedim bile hiç testo deli gibi çalışıyor ama testlerde

8 haftada olmaz zaten, 12 ve üzerinde olur ama korkulacak birşey yok klomen her pctde yakın dozlarda işlevsel olabilir.

ama hcg geçirilen haftaya ve testiste ki küçülmeye oranla kullanılır. kürü uzatırsan hcg gereksimin artabilir. onun dışında pek bir farklılık yok.

Nor19 grubu harici için söylüyorum bunu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    57
Vezuchiy, 36 dakika önce yazdı:

8 haftada olmaz zaten, 12 ve üzerinde olur ama korkulacak birşey yok klomen her pctde yakın dozlarda işlevsel olabilir.

ama hcg geçirilen haftaya ve testiste ki küçülmeye oranla kullanılır. kürü uzatırsan hcg gereksimin artabilir. onun dışında pek bir farklılık yok.

Nor19 grubu harici için söylüyorum bunu.

Hocam tam 12 hafta only testo girdim bende 3 hafta oldu bırakalı. Testislerde ufaktan da olsa küçülme var. Pct sürecinde düzelir mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Hocam tam 12 hafta only testo girdim bende 3 hafta oldu bırakalı. Testislerde ufaktan da olsa küçülme var. Pct sürecinde düzelir mi ?

Küçülmeyi kafanda oranlandır mesela % olarak 4/1 gibi miktarlarda ise 2 kalem ovitrelle çözücektir. devamında klomen düzenli kullanımla halledersin çok rahat.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
Vezuchiy, 26.08.2024 - 18:53 yazdı:

Küçülmeyi kafanda oranlandır mesela % olarak 4/1 gibi miktarlarda ise 2 kalem ovitrelle çözücektir. devamında klomen düzenli kullanımla halledersin çok rahat.

hocam ben bazı nedenlerden dolayı uzatmak istemiyorum kürü bırakmak istiyorum testisleriminde ufalmasını istemiyorum son ejekteden kaç gün sonra kan testi vereyim ve klomen kullanımı genelde nasıl oluyor kaç ay sürüyor bu sürede libido problemi yaşarsam eğer nasıl çözebilirim aktif cinsel hayatım var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
gönderildi (düzenlendi)
Mert0735, 25 dakika önce yazdı:

hocam ben bazı nedenlerden dolayı uzatmak istemiyorum kürü bırakmak istiyorum testisleriminde ufalmasını istemiyorum son ejekteden kaç gün sonra kan testi vereyim ve klomen kullanımı genelde nasıl oluyor kaç ay sürüyor bu sürede libido problemi yaşarsam eğer nasıl çözebilirim aktif cinsel hayatım var 

hepimizin varda panik olmanın manası pek yok :D tren testo küründen çıktım 1 aydır enjekte olmuyorum pct de yapmadım libidom yüksek ve aktif cinsel hayatım var 

Testisleri geri büyütmek 3-4 gün sürüyor çok endileşeniyorsan 12-14 haftayı geçme. Veya baktın küçülüyor kür içi ovitrelleyi kürü kesmeden karnından vurabilirsin yine küçülmeyi durdurur.

tarihinde Vezuchiy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
Vezuchiy, 9 dakika önce yazdı:

hepimizin varda panik olmanın manası pek yok :D tren testo küründen çıktım 1 aydır enjekte olmuyorum pct de yapmadım libidom yüksek ve aktif cinsel hayatım var 

Testisleri geri büyütmek 3-4 gün sürüyor çok endileşeniyorsan 12-14 haftayı geçme. Veya baktın küçülüyor kür içi ovitrelleyi kürü kesmeden karnından vurabilirsin yine küçülmeyi durdurur.

peki hocam 8 haftalık iran testo sonrası pct yapmasak doğal yöntemlerle clomen vs  kullanmadan toparlayabilir miyim hormonları??

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Mert0735, 13 dakika önce yazdı:

peki hocam 8 haftalık iran testo sonrası pct yapmasak doğal yöntemlerle clomen vs  kullanmadan toparlayabilir miyim hormonları??

hiç bir şey kullanmasan bile toparlayabilirsin süre fark eder. 15 gün klomen kullansan bile yeter testislerin küçülmediyse :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    57
Mert0735, 2 dakika önce yazdı:

Dostum 12 hafta kullandım İran testo yani çok az ufalma oldu. Hormonların toplar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Mert0735, 1 dakika önce yazdı:

Her türlü toparlanır ama ne kadar sağlıklı olur, ne kadar sürede olur, neler değişir bilemeyiz. O yüzden pct kavramı sağlık için şart. Eğer tekrar cycle döngüsüne girilecekse ben hiç pct yapılmayıp cruise ile devam edilmesi taraftarındayım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
gönderildi (düzenlendi)
Vezuchiy, 2 dakika önce yazdı:

hiç bir şey kullanmasan bile toparlayabilirsin süre fark eder. 15 gün klomen kullansan bile yeter testislerin küçülmediyse :D 

ünlü bir doktor bu kür işleriyle ilgilenen bu hoca var biliyorsunuzdur kendisine 8 hafta kürden çıktım dedim kendisi kanından çıkmasını bekleme 1 ay boyunca her gün 1 tane clomen at dedi ne düşünüyorsun hocam? ardından test yaptır dedi

tarihinde Mert0735 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Mert0735, Şimdi yazdı:

ünlü bir doktor bu kür işleriyle ilgilenen bu hoca var biliyorsunuzdur kendisine 8 hafta kürden çıktım dedim kendisi kanından çıkmasını bekleme 1 ay boyunca her gün 1 tane clomen at dedi ne düşünüyorsun hocam?

Dr. Ömür Erdem Akkaya’dan mı bahsediyoruz ?

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
AREN, Şimdi yazdı:

Dr. Ömür Erdem Akkaya’dan mı bahsediyoruz ?

evet hocam 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Mert0735, Şimdi yazdı:

evet hocam 

Çoğu videolarını izleyip dinlemişimdir ama hocamızın bana göre bilgisi biraz bu konularda hala daha yetersiz kalıyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
AREN, 4 dakika önce yazdı:

Çoğu videolarını izleyip dinlemişimdir ama hocamızın bana göre bilgisi biraz bu konularda hala daha yetersiz kalıyor

şimdi hjocam ben 8 hafta testomu sonalnıdrım en son enjeksyonu cumartesi oldum ne yapayım clomen falan kullanmak istemiyorum bu sürede hormonlarımı toparlamak ve cinsel hayatımı gram kaybetmek istemiyorum :D :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Mert0735, Şimdi yazdı:

şimdi hjocam ben 8 hafta testomu sonalnıdrım en son enjeksyonu cumartesi oldum ne yapayım clomen falan kullanmak istemiyorum bu sürede hormonlarımı toparlamak ve cinsel hayatımı gram kaybetmek istemiyorum :D :D

Hangi ester kullanmıştın kardeşim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
AREN, 10 dakika önce yazdı:

Hangi ester kullanmıştın kardeşim ?

enanthate hocam iran

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KitchenMan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk Kür deneyimim de 12 Hafta testosteron cypionate Haftalık 500mg Rimabolon 300 mg kullandım. Kür bırakalı 3 hafta oldu. Kan sonuçlarımı aldım pct konusunda hiçbir fikrim yok ne yapmam lazım hangi ilaçları kullanmam lazım değerlerim nasıl? @Diver
      Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar pct bittikten 1 ay sonraki tahlillerim bu şekilde. @metinav
      SORULARIM:
      1-lh fsh neden bu kadar yüksek bana bir problem yaratır mı?
      2-libidom baya düşük bunun sebebi lh fsh yüksekliği olabilir mi?

• Yazan: guneyysimsek
      Merhabalar dostlar, ben bir büyüme döneme dönemi yaşadım ve istediğim gibi de büyüdüm. Bu dönemden sonra ilacı kestim biraz dinlendireyim dedim. 2 hafta oldu keseli. İlk hafta hiç bir kaşınma yoktu. Arimidex de kullanıyordum 2 günde 1 ve bu benim kaşıntımı kesiyordu. İlacı kesince arimidex de kestim. Bu hafta kaşıntım ve sıvı gelmesi tekrar başladı. Ne yapmam gerekir ve neden oldu ¿
    • Yazan: sp371
      Merhabalar arkadaşlar hocalarım 
      Ben mart ayında hipofiz tümörü teşhisi aldıktan sonra doktorlar birlikte trt doz sustanon kullanmaya başladım, temmuz ağustos aylarında kendim 2 ay boyunca haftalık 500mg enanthate kullandım bu süreçte antrenman ve beslenmeme dikkat ettim iyi gelişme gösterdim daha sonra hastalıklardan dolayı 2 ay boyunca antrenman yapamadım ve kütle kaybettim, sonra haftalık 250mg ya düşürdüm. Şuanda haftalık 125mg vuruyorum son enjeksiyonlarımı yapıp pctye geçicem.
      Yaklaşık 9 10 aydır testosteron kullanmış oluyorum ve kullanma amacım kas yapmak değildi daha çok düşük testo seviyesini yukarılara çekmek ve enerji motivasyon güç artışı için testosteron kullandım o yüzden kas kazanımları kayıpları pek üzmedi beni. 
      Sorularım şu şekilde 
      -9 10 aydır testosteron kullanan birinin pct süreci kaç ay sürer ve dozajlar nasıl olur?
      -şuanda ağır bi işte çalışıyorum pct ye girince düşük testosteron beni çok etkiler mi, güç yorgunluk ve uyku olarak? Eskiden sabahları yataktan kalkamayan biriydim ilaçla çözmüştüm bu işi
      -pct ile testis küçülmesi düzelir mi?
      -son enjeksiyonumu bugün yaptım 21 gün sonra test vermeliyim değil mi?
      Yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi forumlar 
    • Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Deca Anapolon Kürü yaptım.
      1-2,5 hafta anapolon 1-8 hafta 250mg deca 500 testo yaptım. 1.5 ay dinlendim ve test sonuçlarım. Ne kullanmaliyim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.