-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Dirsek ağrısı yaşıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?
Oluşturan:
fiorentina, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ardaesat
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 gündür kalbin solunda ağrı oluyor, ağrı gelip gidiyor (sanki orayı birşey elektrikle bastırıyor gibi oluyor), ve bazen sol koluma da ağrı vuruyor, kalp sıkıntısı olanların kolu da ağrıyabilir diye biliyorum, 20 yıldır sigara içen biri olarak korktum, sorun akciğerde de olabilir dedim, bugün genel göğüs ve akciğer tomografisi çektirdim, Allah' a şükür temiz çıktı, sonra kardiyoloğa gittim, o da testler yaptı, efor testi vs, neyse o da temiz çıktı Hamdolsun.
Yani sorun kalp ve akciğer de değilmiş, ikisi de iyi durumda, ciddi ciddi sigarayı bırakma kararı aldım. Neyse kalp ile akciğer de bir sorun yok, kan tahlilide yaptırcım genel olarak, testo lh fs vs... sanırım kür için bir sıkıntı kalmayacak, böbrekleri kontrol ettirmedim, ona da baktırcam sol böbrekteki kist ne durumda. Kasları da çok zorlamadım hafif kilolar giriyorum özellikle göğüs antrenmanlarını dumbble ile hafif kilolarla gidiyorum ve bu hafta ağır girmeyeceğim. Neyse bunu sormak istemiştim,
SORULARIM:
Akciğer ve kalp civarında olan ağrı nedendir? Spordan dolayı olabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Happylal
Merhaba arkadaşlar,
Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: trensetter
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıdaki kürden çıktım şuan sadece testo alıyorum (cyp 375mg) tekrar tren enant ile devam etmeyi düşünüyordum fakat göğüsüm de ağrı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum bugün ecopirin kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle. Ekstra olarak yazmayı unutmuşum; bazen ellerde uyuşma, göz damarlarında çatlama yaşıyorum.
BİTİRDİĞİM KÜR İÇERİĞİ:
Testosteron Boldenon Trenbolone Deca SORULARIM:
Potasyumu nasıl düşürebilirim hızlıca? KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
3 gr omega 600 mg magnezyum 60 mg çinko dvit damla bemiks probiyotik kingsize black guardian KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: trensetter
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yıllardır sağ bacağımdan uzun yürüyüşler ve yokuş çıktıktan sonra aşırı pump olmuş gibi bir hissiyatla mustaribim, fakat bu son bir aydır baya baya arttı. eskiden dinlenince geçerdi artık dinlenince geçmiyor? Dolin diye bir sprey sıktım şimdi yanma/ağrı biraz azaldı, bir de bu bacağımda fark ettiğim bir şey var nohut boyutunda kalfin biraz üstünde bir şişkinlik, bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim ve bu durum için hangi bölüme randevu almalıyım?
-
Yazan: parabellum
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Geçen pazartesi enjeksiyona başladım, dragon pharma testosteron enantathe 400lük ve bodytech boldenone. Pazartesi yapmış olduğum enjeksiyon olduğu yerde çok ufak ağrı var ama hiç rahatsız etmiyor elimi oraya götürdüğümde sertlik var bugün de sol kalçamdan enjeksiyon yaptırdım ve cidden canım yanıyor sanki içeride bir şey varmış gibi hissediyorum. Bu daha ilk kür olduğu için olabilir mi ve bu ağrı ve ödemleri yok etmek için ne yapabilirim veya bu apse midir ? Olacağını sanmıyorum çünkü iş yerindeki revirdeki doktora gösterdiğimde ödem olduğunu söylemişti. niyeyse bugün sol kalçama enjeksiyon yaptırdım ağrı fazla olduğu için ufaktan stres yaptım.
Ek olarak ufak bir düşüncem var bu da testosteron enantathe bir milimi 400 mg olmakta ve ben bunu bir milim olarak vurduğum için olabilir mi? Yoksa ilaç steril mi değil? Ek olarak enjeksiyonu yapan kişiler biraz hızlı yapıyor, 30 60 saniye sürse böyle olacağını pek düşünmüyorum. Bu konuda yapacağınız yorumlar benim için önemlidir şimdiden teşekkür ediyorum.
-