-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Efor testi öncesi nezle oldum bu durumun teste negatif etkisi olur mu?
Oluşturan:
berko110, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Alaz
Merhaba Dostlarım,
5 gündür idman yapamıyorum. Çünkü garip bir hastalığa yakalandım. Corona desem değil, grip değil anlamadım nasıl bir şey.
Ayriyeten bu 5 günün öncesi olduğunu da fark ettim analiz edince çünkü vücudum fazla su atmaya başlamıştı, idmanlar değişik bir şekilde geçiyordu. Demek ki o zaman kuluçka evresindeymiş virüs.
Şuan ise balgamlı öksürük, grip gibi burun akıntısı, çok nadir arada gelen halsizlik ve stabil 38.5 derece ateş (sadece böyle anlarda oluyor ve maks 38.5 oluyor)
Merak ettiğim nokta var mı aranızda benim gibi hasta olan ya? Sağlığın önemini çok çok daha iyi kavrıyor insan böyle bir durumda. Rahat rahat nefes alamıyorsun ya, olacak iş değil. Çünkü her an öksürebiliyorsun.
Dipnot: Doktora gittim, gereken ilaçları temin ettim.
Nac600 kullanıyorum ayriyeten balgam söktürmesi, ciğerleri temizlemesi adına.
-