-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mustafaskh
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kalça bölgesinden:
1ml testo prop 1ml masteron Vuracaktım bayadır kullanmıyordum ve karşıma gelen manzara siz siz olun dikkatli olun.
-
Yazan: TOLGAHAN TURHAN
Merhabalar, şuan definasyon sürecindeyim 140 kilodan 82 kiloya kadar düştüm Yağ oranım %13 civarında damarlarım gözüküyor ancak yemek yedikten sonra gözükmeye başlıyor. Aslında olay damarlarımın gözükmesinden ziyade çok ince olması kalıcı olarak damarlarımı genişleten sterodiler neler acaba yapacağım kürlerde bu steroidlere öncelik vermek istiyorum açıkcası.
-
Yazan: megalodon
Çok samimi bi arkadaşımın ciddi sağlık problemleri var annesi 1 kez kanser atlatmış(akciğer di sanırım) kısa bi süre önce tekrar yakalandı
Bildiğim bazı rahatsızlıklarını yazmak ve bilgisi olan herkesin desteğini yorumunu rica ediyorum özellikle @metinav hocam sizden ne yapılmalı nasıl beslenmeli spor vs yapılabilecek.. bilgi verecek yol gösterecek herşey olur
Pulmoner ödem Kan seviyesi düşüklüğü Aka anemi Alt solunum yolu enfeksiyonu Kalp kaslarının kalınlaşarak besleyici damarları sıkıştırması Nabız düşüklüğü... Evet durum gayet ciddi kafam acayip karıştığı ve ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazmak geldi konular hakkında kesin bilgiler alamasamda en azından izlenecek yol kapısı çalınması gereken yerler vs hakkında fikirler oluşur diye düşündüm
-
Yazan: Aksiyonist
Arkadaşlar merhaba, kısaca omzum kılcal damar patlaması olduğunu düşünüyorum bu nedir ? Ağır kilo ile sholder press yapınca da oluyor hafif kg ile yapınca da oluyor, sorun nedir tam olarak bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Her antreman sonunda böyle oluyor fotoğraf ekliyorum.
Not :Bu iyi hali bazen daha kötü olabiliyor 10 kg ile çalıştım çok fazla birşey olmadı, negatifi 3 saniye yaptım.
-