-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Önerilen İletiler
Önerildi
Yanlış ölçüm olabilir.Bence bir gün boyunca her saat başı tansiyonu ölçüp not almak ona göre değerlendirme yapmak gerekir.Düşük tansiyon dokulara organlara kan akımının azalmasına neden olur ve oksijensizlik ve dolayısıyla yorgunluk baygınlık baş dönmesi gibi durumlar yaşanır...Bunlar yoksa ve vucut antrenmanda zorlandığında da ortaya çıkmıyorsa genetik olarak böyle olma durumu olabilir...
Eğer düşük tansiyon yeni ortaya çıkan ve yan etkilere neden olacak seviyelerde rahatsızlık yaşanıyorsa detaylı bir araştırma ve pataloji bulgusu aranmalı...Altta yatan bir hastalıktan kaynaklanıyorsa onun tedavisi yapılmalı...
Kısa vadede tuzlu gıdalar sıvılar almak, kahve gibi nabzı arttıran uyarıcılar tüketmek nikotin sakızı (vb.) yohimbine hcl ve daha bir çok şey nabzı arttırıp damarları daraltabildiğinden tansiyonu belli bir süre yükseltir...
Baş ağrısı özellikle ense ve başın arkasına yayılan ağrılar tansiyon yüksekliğinden kaynaklanıyor.Yüksek tansiyonun ilk belirtileri kılcal damar ağına sahip göz gibi organlarda görülüyor.Görme bozuklukları gözde kanlanma kızarma vb. şeklinde...
Nabız sayısını da tansiyonla birlikte saat başı kontrol etmeni öneririm...
Steroidler özellikle su tutumuna sebep olanlar ve boldenon tansiyon sorunu yapıyor...Rimobolan su atıcı diüretik etkiye sahip, belki susuz kalma durumu olabilir...Östrojenin rolü de bu noktada önemli nox etkisi ve damarların genişlemesi noktasında...
İyi bir hekime giderek durumu anlatmanız doğru olur.Zira ciddiye alınması gereken bir durum....
arafından önerildi
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.
Kullandığım ilaçlar:
Testosterone enanthate 250mg Rimobolan 200mg Multivitamin Saw Palmetto
-
Yazan: aliefeyapici
Hocalarım selamlar
Sıkça yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim sizlere.
Her kür yaptığımda bu durumu çokça yaşıyorum enjeksiyon yaptıktan sonra enjektörü çıkardığım gibi vücudum soğumaya,yüzüm bembeyaz olmaya ve gözlerim kararmaya başlıyor eğer oturmassam bayılacak gibi oluyorum sebebi ne olabilir acaba? Başka bu durumu yaşayan var mı?
Damara vurmadığıma eminim zaten damara vursam şuan bunu yazıyor olamazdım😀
-
Yazan: Tunahankrc
Herkese iyi günler,
Tam 10 gün önce:
500 testo 500 bolde günlük 30 mg danabol Kürüne başladım bugün muayene olmaya hastaneye gittiğimde yüksek tansiyon çıktı boldenonun bu kadar kısa sürede yükselteceğini sanmıyorum dinanabol yapabilir mi?
Büyük 15 Küçük 7 -
Yazan: TheExecutioner
Merhaba arkadaşlar,
Haftalık olarak:
500 mg enanthate 400 mg boldenone Kullanıyorum ürün markası noxy labs. Boldenone açıldı deli gibi tansiyon problemi yaşıyorum kan testi verdim kan yoğunluğum normal şekilde. Daha önceden de bu sorunu yaşamıştım fakat günlük ecopirin 100 mg ile çözebiliyordum şuan çözülemeyen bir tansiyon problemim var boldenone kesip npp geçmeyi düşünüyorum.
Tansiyon için tavsiyesi olan var mıdır ?
Bu arada noxy beni manyak etti harbiden sağlam ürün sağlam marka 😅
-
Yazan: Kerem Aygün
pazar günü 3. enjeksiyonumu gerçekleştireceğim gün aniden başım dönmeye başladı 1 2 gündür düzenli adam akıllı uyumuyordum uyanık kalmak için sabah 600mg falan kafein aldım kalbim sürekli çarpıyo gibi hissettim tansiyonumu ölçtüm 11 5 10 4 çıktı tuzlu ayran içip (10g) uyudum uyandım ölçtüm 11 8 oldu yemek yedim sonra tekrar ölçtüm 10 4 çıktı tekrar şimdi tekrardan tuzlu ayran içtim (15g)
sizce sebebi kürden dolayımı yoksa uykusuz kaldığım için mi testesteronun tansiyonu düşüreceğini sanmıyorum
kürüm sustanon 250 mg haftalık
-