-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
definasyon Definasyon kür günlüğüm ( ilaç+beslenme+kişisel gelişimim )
Oluşturan:
pt.e.l.j.i.n, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jaguarking
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
160 kilodan 84'e 2 yılda sağlam çalışarak indim, karın ve bacaklarda sarkmalar var. ilk kür olarak vücudumu alıştırmak için only testo 375mg 16 hafta kullandım, gayet iyi verim aldım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
25 Yaş 1.87 Boy 94 Kg YENİ PLANLADIĞIM KÜR:
500 testo e tren a 400mg primabolan 300mg masteron 300mg anavar 500mcg ghrp6 400mcg hgh frag Kullanmayı düşünüyorum. Yağ oranım yüksek değil, amacım kas kazanarak derimi iyice gerdirmek, kötü görüntüyü ortadan kaldırmak. Bu kürde ghrp6 ve frag kullanımı verdiğim parayı değer mi? Her türlü tavsiye ve önerilerinize açığım, teşekkür ederim.
-
Yazan: Bayraktar79
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 aydır testo bolde küründeyim 3 farklı marka kullandım İlk ikisinden verim alamadım muhtemelen boştu şimdi ultimate satan bir hoca ile tanıştım bana masteron primabolon öneriyor elimde 4 flakon testosteron var 2 si ultimate 2 si iran testo sizin fikirlerinizi almak istiyorum güncel formumu atıyorum İlk kürümdü bu arada son 1 kullanımlık kaldı boldenon bitiyor pazartesi gelişim alamadığım için devam etmek istiyorum.
-
Yazan: frkn.uzunm
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Elimde Tren acedat + testo propionat + masteron var
ml/100 mg
Bu ilaçları kaç ml ve hangi günler vurabilirim?
Saygılar.
-
Yazan: Cukurrrr
Arkaraşlar merhaba,
Şuanda bulk kürüme devam etmekteyim boldenone ve testosterone enenthate kullanıyorum haftalık 600ml bolde 600ml testo vuruyorum 20 haftalık kürümün 18. Haftasını doldurdum. Definasyon kürüne girmeden önce yoruma ihtiyacım var haftalık 400ml testosteron prop,300ml masteron prop.,300ml boldenon ekstra olarak boldenone da kullanmak istiyorum ve 15 haftalık bir kür olacak sizce boldenone mantıklı olur mu yardımcı olursanız sevinirim 🙏
-
Yazan: Hectorr
Merhaba arakadalar, nasılsınız?
Tren acet testo prıpıonat wınstrol küründeyim boldenon eklemek ne kadar mantıklı sizce kullananlar olduysa definasyon da tecrübelerini yazabilir mi?
-