Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

eivor

1 yıldır aktif spor yapmama rağmen son 5 aydır gelişim kaydedemiyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

eivor    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 1 yıl 3 ay önce çok zayıf olduğum için ve kötü gözüktüğüm için spora başlamaya karar verdim ilk 8-9 ayda 52 kilodan 70 kiloya ulaştım ve eskisinden daha iyi görünmeye başladım ama son 5 aydır ağırlıklarım artmasına rağmen vücudumda değişim olmadığını fark ettim bunun sebepleri neler olabilir ?

WhatsApp Görsel 2024-08-07 saat 22.29.21_ea0401b5.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    431

Son 5 aydır vücudunda değişim olmamasının sebebi, antrenman programına vücudunun alışmış olması, yeterince beslenmemen ya da dinlenmemen olabilir. Kaslarını daha fazla zorlayacak yeni bir program denemeli, protein ve kalori alımını artırmalı, yeterince uyuduğundan emin olmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329

Steroid+peptide var mı yoksa gelişim bekleme natürel bir yere kadardır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deu    3
Tr3n, 2 saat önce yazdı:

Steroid+peptide var mı yoksa gelişim bekleme natürel bir yere kadardır 

Hocam, henüz arkadaşın ilk yılı. Bir yıl içerisinde genetik sınıra ulaşması çok zor. İlaç yoksa gelişim bekleme demek pek doğru değil, kânımca. Bunun yerine antrenman ve beslenme programını değiştirmesi daha doğru olmaz mı sizce de?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329
Deu, 25 dakika önce yazdı:

Hocam, henüz arkadaşın ilk yılı. Bir yıl içerisinde genetik sınıra ulaşması çok zor. İlaç yoksa gelişim bekleme demek pek doğru değil, kânımca. Bunun yerine antrenman ve beslenme programını değiştirmesi daha doğru olmaz mı sizce de?

Özendirmek gibi olmasın, ilk 2 ay gym kokusunu içine çekip antreman beslenmesini bir düzene oturtup da küre giren yarışma yapan var. Arkadaşın kaç yıl beklemesi gerekiyor bir küre girmek için, atomu parçalamıycak kürsüz dört dörtlük vücud yapamayacağını herkes biliyordur. Bu sporun da bir raconu vardır iki iki dört eder testo boldeyle de bir yere kadar aynı natürelde olduğu gibi bu işin içinde olan anlıyordur beni kademe kademe 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Boyun kaç? Uzun gibi geldin bana, boyuna göre kilon az bence. Tabi hedefin ne bilmiyorum.

Kalorilerini arttırmayı dene. Bir de fiziksel görünüşün değişmediğine nasıl kanaat getirdin? Ölçü alıyor musun? Sadece aynaya bakarak anlamayabilirsin. Ayrıca ağırlakların artıyorsa kesinlikle gelişim vardır. Hipertrofi kazanımı beklediğin gibi olmasa da güçlenmişsindir. Kalorileri temiz bir şekilde arttırıp antrenman programındaki basit revizelerle istediğine ulaşabilirsin bence.

edit: bir daha baktım çok da uzun olmayabilrsin xd. ama 165-170 arası değilsen ki değil gibisin, 70 kilo takıldığın bir kilo olmamalı bence.

tarihinde dips enjoyer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eivor    0
dips enjoyer, 42 dakika önce yazdı:

Boyun kaç? Uzun gibi geldin bana, boyuna göre kilon az bence. Tabi hedefin ne bilmiyorum.

Kalorilerini arttırmayı dene. Bir de fiziksel görünüşün değişmediğine nasıl kanaat getirdin? Ölçü alıyor musun? Sadece aynaya bakarak anlamayabilirsin. Ayrıca ağırlakların artıyorsa kesinlikle gelişim vardır. Hipertrofi kazanımı beklediğin gibi olmasa da güçlenmişsindir. Kalorileri temiz bir şekilde arttırıp antrenman programındaki basit revizelerle istediğine ulaşabilirsin bence.

edit: bir daha baktım çok da uzun olmayabilrsin xd. ama 165-170 arası değilsen ki değil gibisin, 70 kilo takıldığın bir kilo olmamalı bence.

180 boyundayım dediğin gibi boyuma göre kilom az 10 kilo daha almayı hedefliyorum.

tarihinde eivor tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deu    3
Tr3n, 7 saat önce yazdı:

Özendirmek gibi olmasın, ilk 2 ay gym kokusunu içine çekip antreman beslenmesini bir düzene oturtup da küre giren yarışma yapan var. Arkadaşın kaç yıl beklemesi gerekiyor bir küre girmek için, atomu parçalamıycak kürsüz dört dörtlük vücud yapamayacağını herkes biliyordur. Bu sporun da bir raconu vardır iki iki dört eder testo boldeyle de bir yere kadar aynı natürelde olduğu gibi bu işin içinde olan anlıyordur beni kademe kademe 

Dediklerine katılıyorum, hocam. Yine de en azından 2.5-3 yıl kadar bir spor geçmişinin olması daha hoş olur fikrimce. Bu süreçte kendi vücudunu vesaire de biraz daha tanımış olur. Sevgilerle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Berke33    1

iyiakşamlar bence gelişememnin sebebi antrenman hacmin ve yetersiz beslenme kalori takibi yapmanı tavsiye ediyorum biraz cicibebe takviyesinin bir zararı olmaz ve antrenman programındaki genel hacmini gözden geçir kendini biraz daha zorlayabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    82

gelişme kat edemiyorsan büyük ihtimal aynı şeyleri yapıyorsun demektir genelde gelişememenin en büyük sebebi yetersiz kalori oluyor seninde kilona boyuna baktığımızda zaten bunu rahat bir şekilde görüyorum kaloriyi arttırmazsan ağırlıklarında zaten gözle görülür bir şekilde artmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: FatChicken
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Trenbolone kürüne gireceğim fakat haftada 4 gün antrenman atabilecek vaktim var. Antrenmanlar 2.30 saat sürecek ve sağlam olacak. 4 gün antrenman ile iyi bir sonuç almam mümkün mü? Bacak hariç her kas grubu 2 kere çalışmış olacak.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: yenilik
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      1.5 yıldır disiplinli antrenmana gidiyorum(beslenmeler zaman zaman bozulsa da) %15 yağ oranı ve 74 kilolardan şuan 95 kg %17-18 civarlarındayım. 1.5 yıl içinde yaklaşık 3 kere antrenman programımı yeniden düzenledim ancak artık güçlenmem çok yavaşladı. Güç çalışmıyorum ancak güçlenmek her zaman motive ediyor. Şuan incline bench press 1 tekrar maksimumum 102 kilo(deadlift yapmadığım için bilmiyorum, squat 1 tekrar maxım 120 kilolarda). Bu ağırsağlamın 5x5 ve 3x5 programları var, 5x5 çok temel ve ek asistan hareketler olmadığı için(sadece sbd odaklanılmış), 3x5 yapmaya karar verdim. Siz bu konuda ne önerirsiniz? Yeniden düzenlenmiş antrenmanı atıyorum. Lütfen inceleyin. Biraz uzun tuttum belki ama anlaşılır olması açısından ve ilerde belki biri görüp okur mantığıyla yazdım.
      Antrenmanın genel şeması aşağıdaki gibidir.

• Yazan: ermanx98
      Herkese iyi forumlar hali hazırda sıkı bir diyet ve yağ yakımı sürecindeyim haftada 6 gün antrenman yapabilirim,ağırlık ıdmanlarımı salonda   evde kondısyon bısıkletım ile sabah cardıyoları şeklınde ılerleyecegım, yağ yakımı ve yarı-maraton koşu düşüncem olduğu tamamen kendime özel ve eksik bölgelerime göre hazırladım haftada 2 gun  bacak antrenmanı koydum ve sevdiğim hareketleri ekledım antrenmanım şu şekilde. Tavsiye ve önerilerinizi  bekliyorum 
      1.Gün:
      Göğüs*Triceps*Omuz(ÖN-YAN)
      Göğüs/3 hareket-4 set triceps/3 hareket-4 set ön ve yan omuz/3  hareket-3 set  *antrenman sonu 30 dk.cardiyo ve karın egzersizi 2.Gün/**SIRT**BİCEPS**ARKA OMUZ**
      *sabah 50 dakika cardiyo*  Sırt/4 hareket-4 set Biceps/3 hareket-4 set Arka Omuz/2 hareket-4 set 3.Gün:
      Sabah ve akşam çift cardiyo ve karın egzersizi
      4.Gün:**BACAK-KALF**
      5-6 Hareket(1 kalf) / 4'er set  5.Gün/Göğüs*Triceps*Omuz Göğüs 3 hareket/3 set Triceps 3 hareket/ 4 set Yan ve Ön Omuz 3 hareket/4 set 6.Gün/**SIRT**BİCEPS**ARKA OMUZ**
      Sabah 45 dakika cardio Sırt 3 hareket/4 set  Biceps 3 hareket/4 set  Arka Omuz 2 hareket/4 set antrenman sonu karın egzersizi 7.Gün/ *BACAK*
      Sabah 45 dakika cardio 4 HAREKET/4 SET hareketleri yazmadım,sevdiğim ve hissettiğim hareketleri ekledim ilk push gününde üst göğüs ve orta göğüs  hareketleri ağırlıklıysa 2.push gününde alt göğüs ağırlklı 2  hareket mevcut, aynı şekilde triceps hareketlerinde 4 hareketin 1'i long head,1'i shot head diğeri medium head olacak şekilde 1 ve 2 tekrar günlerinde hareketlerim ve alternatif hareketlerim değişmekte fakat hareket sayısı ve set sayıları değişmemekte.
      Haftada toplam: 
      6 cardio  3 karın egzersizi 21 Set Göğüs 28 Set Sırt 36 Set Bacak 24 Set Triceps 24 Set Biceps 21 Set Ön ve Yan Omuz 16 Set Arka Omuz Totel antrenman verilerim bu şekilde antrenmanda fazla/eksik gördüğünüz veya önerilerinizi almak istiyorum isteyen olursa hareketlerle birlikte paylaşabilirim.
    • Yazan: Mert0735
      Merhaba, peptid ailesi,
      Antrenman programım:
      3 gün git 1 gün off Şeklinde! Eksik veya dikkat edilmesi gereken bir konu varsa, yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
      Not: Her set tükeniş seviyesinde.

• Yazan: mawsqa
      Herkese hayırlı günler dilerim,
      3 Kasım'da trafik kazası sonucu bileğim kırıldı ve 1 hafta rad140 kullanmıştım fakat zorunlu olarak ara verdim. İki üç hafta sonra spora tekrar dönmeyi düşünüyorum ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında pek bir fikrim yok.
      Şuan elimde 2 şişe mk677, 4/3 şişe yani 3 haftalık rad140 var. Başlayıp 1-1.5 ay sadece mk677 ile kaybettiğim glikojen ve gücü geri kazanıp sonra 7 hafta rad140 kullanmayı planlıyorum.
      Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem beslenmede hem de antreman da.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.