-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Progesteronu nasıl düşürebilirim?
Oluşturan:
Dejavu1992, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emrexent
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 hafta boyunca 500 mg testo enant kullandım sonra bırakma kararı aldım pct yapmam sizce gerekli mi ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mahmutbzks10
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
TESTOSTERON ENANTHATE (6 HAFTA) SUSTANON (8HAFTA) Kullandım kürü bitirme kararı aldım.
SATICIMIN ÖNERDİĞİ PCT PROTOKOLÜ:
1. hafta 100mg klomen 2. hafta 50mg klomen 1 ay boyunca da proviron Kullanmamı söyledi birde pregnyl ama nerden bulurum vs bilmiyorum daha pct ürünlerini almadım satıcımın dediği gibimi yapmalıyım örnek dozlarla pct önerebilir misiniz? Tabi kan testi vereceğim ama hem bilgilenmek hem de ona göre ürünleri alacağım kan testinden sonra tekrardan konu açacağım teşekkürler.
-
Yazan: Kemal001
Arkadaşlar 5 hafta boyunca testesteron enantat ve boldenon kullandım. Haftada iki kere olacak şekilde 1ml testo+ 1 ml bolde vuruldum. 6 Ağustosda kan verdim 9 Ağustosda ise son enjeksiyonu yaptım ve 5 haftayı bitirdim.. Artık kullanmayı düşünmüyorum acaba pct yapmam gereklimi. Kan tahlillerini ekte sunuyorum.
-
Yazan: gainzavcısı
Merhaba. Kan değerlerimin hepsi normal, pct yapmadan 4 hafta 250mg sustanon kullansam olur mu? Kan tahlili ve pct yapmak istemiyorum. 4 hafta kullanıp bırakcam. Nasıl bir zararı olabilir? Böyle yapsam olur mu?
-
Yazan: Wgestelx
Herkese Merhaba;
Arkadaşlar 4 ay boyunca kürde kaldım ve son enjeksiyondan 2 hafta sonra kan testi verdim, lh fsh açılmış olmasına ragmen 10 günlük only klomen tarzı bir pct yapmak istedim. 10 gün boyunca günde 1 tablet klomen içtim ve 3 hafta sonra klomen kandan tamamen çıkınca kan testi verdim.
Buna göre pct başarılı olmuş mudur;
Süre kısa ilaçlar kısıtlı olduğu için emin olamadim ve siz abilerime sormak istedim şimdiden teşekkürler
*kürden önce verdiğim test'te total testo:622ng/dl
-