-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kardiyo yapmakta zorlanıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?
Oluşturan:
barisates, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
Boyun 180, kilom 72. Yağ oranım düşük yağlı değilim. Sadm bulk kürü içinde antrenmanıma kerdiyo eklemeli miyim?
haftada 1 gün mesela. Ama amacım sadece hacim olmak ve bu yüzden eklemesem de olur diye düşündüm fakat bazıları kardiyo önemli diyor.
-
Yazan: BBurak
Merhabalar, keyifli forumlar herkese.
Naturel bireylerin yağ yakım döneminde ve kalorileri düşük olduğu zamanlar sabahları kardiyo yapmadan hemen önce kas kaybını minimalize etmesi için izole protein (0 şeker, 0 karb, 0 yağ içeren ürün) içmesi uygun mudur? Mantıklı buluyor musunuz ?
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: lisens07
Herkese iyi formlar,
Her sabah 40 dakika koşu bandında 12-6 eğim ve 6-6,5 hızlarda kardiyo yapmaktayım. Ama son zamanlarda kaval kemiğimin bölgesinde ağrı ve çekme meydana gelmekte bunun önüne nasıl geçebiliriz?
-
Yazan: cobain
Merhaba arkadaşlar,
22 yaşında 183 boyunda 90 kiloyum Daha önce kesik kesik spor geçmişim oldu. En son geçen nisan ayında başlayarak yaz ortasına kadar sıkı bir diyet ile aylık ortalama 1300 kalori alarak 90'dan 78'e indim. Gözle görülür ufak değişiklikler oldu ancak tam olarak istediğim sonucu alamadım. Bıraktığım boşlukta yeniden 90 kiloya çıktım. Şuan tekrar kilo verme sürecindeyim ancak sıkı bir diyet uygulamıyorum. Haftanın 5 günü salona gidiyorum ve şimdilik PPL programı uyguluyorum.
Kardiyo antrenman beslenme Konusunda tavsiyelerinize açığım. Kalıcı bir sonuç elde etmek istiyorum.
-
Yazan: Halo0619
Arkadaşlar cümleten selamlar. Sorum şu, bu site her ne kadar steroid üzerine kurulu olsada, steroid veya haricinde bizi kardiyovasküler sporlarda arşa çıkartacak yorulmamızı en aza indirecek veya yorulmamızı engelleyecek, takviyeler, steroidler veya ilaçlar nelerdir. Kardiyovasküler sporlardan kastım. Futbol, Maraton Koşusu , Güreş, Mma, Yüzmek, Amerikan futbolu gibi. Cevaplayan herkese teşekkürler.
-