-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kez steroid definasyon kürüne gireceğim bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Tolga kaya, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: SAMOtrophin
Herkese selam 1.78 boy 100 kilo civarında göbekli spor ve yüzme geçmişi olan erkek birey kilo verme sürecini steroidler ile desteklemek isterse hangi ilaçları kullanmalı?
-
Yazan: alpak
Şu an kürümün 2. haftasındayım ve haftada 500 mg Testo Enanthate kullanıyorum. Gerekli kalorinin çok üzerine çıkmıyorum, ancak ihtiyacım olan karbonhidrat ve proteini alıyorum. Haftada bir kez tartıya çıkıyorum. Kür öncesinde kilom 76.1 kg iken şu anda 81.0 kg'ye yükseldi. Ancak, gözle görülür bir kilo artışı yok; vücut şu anda su tutuyor.
Fragment peptidini kullanmaktaki amacım, bu kür sonunda yağ oranımı ciddi oranda düşürmek. Günlük 250 mcg dozajıyla bu beslenme planı ile hedefime ulaşabilir miyim?
-
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlaç kullanımından sonra ortaya çıkan, daha önce hiç yaşamadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Yıllardır hem kulak içi AirPods hem de kulak üstü JBL kulaklıklar kullandım, ancak ilaçtan sonra kulak içi kulaklık taktığımda farklı bir his yaşamaya başladım. AirPods’un kulağa giren plastik kısmında, tam o noktada, sanki atar damar varmış gibi "tak tak tak" diye bir vurma hissediyorum. Önce kulaklığın bozulduğunu düşündüm. Kulaklığı çıkardım ve ellerimle her iki kulağımı nazikçe kapattım. O anda güçlü bir çınlama başladı ve bu çınlama 2 saniye içinde şiddetli bir hale geldi, en fazla 10 saniye boyunca bu şekilde dayanabiliyorum. Çınlama ve çok garip bir his oluşuyor.
Bu garip hissi şöyle tarif edebilirim: Sol kulağımı ve sağ kulağımı birbirine çok yakın iki kale gibi düşünün, ve bu kalelere sürekli futbol topları çarpıyor. İlk olarak sol kulaktan sağa, oradan tekrar sola seken toplar her seferinde daha hızlı ve kuvvetli bir şekilde çarpıyor. 10. saniyeden sonra ise top sanki 300 km hızla hareket ediyor gibi ve kulaklarım patlayacakmış gibi hissettiriyor. Gün içinde böyle bir sorun yaşamıyorum.
Benzer bir durum yaşayan var mı?
-
Yazan: Kupes13
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
Yaş 36 İlk kürüm Yağ oranı %28-30 BESLENME:
200 gr protein 100 gr karbo 70 gr yag gunluk 200 gr bulgur 50 gr yulaf karbo kaynagi. 300 gr civari yesillik brokoli vb. 300 gr et,tavuk,balik. 1 olcek whey. bcaa Totalde 1900 kalori yapıyor
KÜR DETAYLARI:
Testo propianat,winstrol,anavar kullanicam Pazartesi 150 mg testo prop (1.5 ml) Çarsamba 100 mg testo prop (1ml) Cuma 150 mg testo prop (1.5 ml) Hergün sabah 2 tane akşam 3 tane oxandrolone (50mg) Hergün sabah 2 tane akşam 2 tane winstrol (40 mg) gh gunluk sabah 2 iu MCT GRUPLARI:
Multivitamin. nev hepa 4. nac 600. omega 3 AMAÇ:
Zayıflamak ve zayıflarken kas artışı sağlamak.
Fikir ve görüşlerinizi rica ediyorum.
-
Selamlar, fragment adı verilen bir peptit kullanacağım ve ilk defa peptit deniyorum.
Bu peptidi nasıl hazırlayacağımla ilgili birkaç sorum var:
Kaç ml su ile hazırlamalıyım? Hangi suyu kullanmalıyım? Örneğin, bu su ile hazırlamam bir sorun yaratır mı? Amacım yarışma değil, sadece yavaş yavaş kullanmayı düşünüyorum. Bu peptitten beklentim, 8-16 hafta sonunda fazla yağ yakmak. Uzun vadede bir etki için kaç ünite kullanmalıyım? Ayrıca, günlük dozu tek seferde mi yoksa ikiye bölerek sabah ve akşam mı almam daha iyi olur?
-