-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Fkehlibar
Merhaba,
Kuzenim Almanya'da eline growth ve testosteron geçmiş. Onun adına ben sormak istedim.
Bu ürünün kullanımı nasıl olmalı?
yaş 28 boy 190 kilo 98 Spor deneyimi 5 yıl.
-
Yazan: Umicinaolaar
Hocalarım herkese selamlarımı iletiyorum,
Şu han haftada:
500 bolde 600 testo 300 npp Şeklinde bir kürdeyim insülin ve cinnatropin eklemeyi düşünüyorum , ilk kez gh kullanacağım nelere dikkat etmeliyim günde 4iu gh 15 iu insülin düşünüyorum konu hakkında araştırması olanlar ve tecrübe etmiş kişiler yorumlarsa çok sevinirim gh çalıştığını nasıl anlarım?
-
Yazan: 24.oguzz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aralık ayında bulka girmeyi düşünüyorum.
KÜR PLANLAMAM:
RAD 140 GH - BÜYÜME HORMONU SORULARIM:
Kombinlemeyi düşünüyorum nasıl bir kombin olur? GH faydası fiziksel açıdan ne olur ( kas kazanımı, yağ yakımı ) ? GH kullanımı sonucu boyumda da uzama olur mu? Gh den tam verim almak için nasıl bir doz uygulamalıyız? Bulk dönemi tamamen temiz büyümek istiyorum mesela günlük almam gereken kalori 3000 ise bende 3000 alsam makroları yeterli alsam tam verimli bir bulk sezonu yapmış olur muyum? Yoksa 3000 değilde 500-1000 fazlasını mı alsam daha iyi? Ayrıca gh sayesinde bulk dönemi yağ yakımı olur mu ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Episodees
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel özellikler:
28 yaşındayım 173 cm 82 kg Kürüm hgh fragment + yohimbe definasyona başlayacağım kan değerlerime bakmak istemiştim tsh değerim kafama takıldı sizce anormal birşey var mı? Doktor çok tatmin etmedi cevabı test değerlerini istememiş doktor...
-
Yazan: Destroy9
Arkadaşlar 25 yaşındayım hani internette bu growth hormonunu kullanan bazı insanlarda sadece boy uzaması değil bazı yan etkiler görülüyormuş. Kendi durumumdan bahsedeyim genel olarak ellerim parmaklarim bile küçük, bir kızla el ele tutuştugumda genellikle onların elleri benden daha uzun oluyor. Bu da psikolojik olarak etkiliyor sanki ben kadin rolundeymişim gibi. Her neyse konu sadece bu değil.
Growth hormonu alsam faydasını görür muyum bu konuda? Genel olarak vücudum da küçük kafa olarak bütün uzuvlar aynı şekilde kucuk ben bu hormonu aldığımda yan etkisi diğer uzuvları da büyüttüğü söyleniyor. Yani yan etkisi aslında benim işime gelir. Tabi burada biraz esprili bilinçsiz konuşuyorum fakat sizin görüşlerinizi bekliyorum. Gerçekten ellerim vücudum genel olarak diğer insanlara göre küçük kısa ve hacimsiz.
-