Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

tsalyer

Sustanonun kandan çıkma süresi nedir?

Önerilen İletiler

tsalyer    14

Merhaba arkadaşlar,

sustanonun tam olarak kandan çıkma süresi nedir pct başlangıcı için? 21 ya da 28 gün sanırım, tam olarak kaç gün sonra test vermeliyim?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    3.363
tsalyer, 51 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

sustanonun tam olarak kandan çıkma süresi nedir pct başlangıcı için? 21 ya da 28 gün sanırım, tam olarak kaç gün sonra test vermeliyim?

6. haftada test verebilirsin.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tsalyer, 1 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

sustanonun tam olarak kandan çıkma süresi nedir pct başlangıcı için? 21 ya da 28 gün sanırım, tam olarak kaç gün sonra test vermeliyim?

Kişiden kişiye değişmekle birlikte 28-30 gün diyelim. Zaten farkedersin yokluğunu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: HayaletSürücü
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      En son konum üzerinden sonra piyasadaki sahte ürünleri kullanacağıma eczaneden sustanon ve primabolon ikilisini kullanarak küre girmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Sustanon ve primabolon reçetesiz verilir mi? Nasıl ve ne kadar kullanmalıyım? Haftada kaç gün ve enjeksiyonu nasıl vurabilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Ritalin
      Selamlar nasılsınız?
      Hassas içeriktir lütfen midesi bulananlar bakmasın..
      2 ml kadar apse çektim omuzumdan. delik deşik ettim omuzumu. ve hala şiş. Enjeksiyon ile ilgili bir problem değil bu, tamamen sustanon ile ilgili bir problem. Ya kısa esterinden ya da kullanılan yağdan dolayı. Son günlerde mahvetti beni bu sustanon. 2 ml çıkardım fakat içeride eminim ki hala var. Çünkü omuzum hala şiş.
      Ateş vesaire yok fakat ne olur ne olmaz yarın antibiyotik yazdırmaya gideceğim.
      Bunun dışında başka ne yapmalıyım bu bölgeye?
      Not : Ha bir de elimde travazol krem, fito krem, silverdin krem, fastjel, thicioline merhem var.
      Bunlardan hangilerini bu bölgeye süreyim? En azından yarına kadar fayda sağlaması için...
         
    • Yazan: Halil1
      Herkese merhaba only sustanon ile ilk  streoit deneyimimi gerçekleştirdim. 1-4 hafta 250 mg sustanon 5. Haftadan itibaren 500 mg sustanon kullandım pazartesi 250 mg Perşembe 250 mg şeklinde haftada 2 kere enjeksiyon yaptım. Toplam 16-20 hafta yapmayı planlıyorum.Definasyon dönemindeyim karb kademeli olarak düşürdüm ve şuanda aldığım makrolar 130 gr carb 246 gr protein 40,5 gr yağ alıyorum. Günlük kullandığım takviyeler ise 1 tablet proviron, c vitamini, milk thistle, omega 3, tribulus 50 mg çinko, zma meme ıçlarında kaşınma olduğunda ise tomaksifon kullanıyorum.
      Bugün kan tahlili verdim sonuçlarını yorumlar mısınız ne yapmam gerekiyor ne kullanmalıyım. 

      ekstra belirmek istediğim konu 1 haftadır çok sık idrarım geliyor ve idrarımı yaparken penis ucunda yanma oluşuyor buna ne yapabilirim 
          
    • Yazan: kaaneth
      Merhaba hocalarım,
      5 ay iran testo 2ml 3 ay sustanon 2ml olarak devam ettiğim kürüme trenbolone ve npp ya da ikisinden birisini kullanmak istiyorum. Bu konuyu açma sebebim de ne gibi etkiler alırım ne gibi yan etkiler alırım kullanan arkadaşlardan ricam yaşadığınız etkileri ve nasıl baş ettiğinizi açıklarsanız çok sevinirim. Korktuğum için düşük doz gitmek istiyorum. Doz konusunda da ne kadar dozlarda ve ve ne kadar süre gitmem gerekiyor hiçbir fikrim yok. Sal günü kan testi alacağım aldığımda değerlerimi de burada paylaşacağım. 1 ay öncesinde karaciğerim tertemiz böbrek değerim referans aralığından çok çok az aşağıdaydı.
      Hedefim bulk yapmak:
      Kilom 81 Boyum 178-180cm Spor geçmişim 1.5 yıl üzerindedir Yaş 21 Öğrenciyim Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KHamzaev22
      Herkese merhabalar,
      2 haftadır sustanon enjeksiyonu yapıyorum fakat ödem ve iğne ağrısı çok fazla, Yeşil iğne kalçadan kullanıyorum. İğneyi sokarken hissetmiyorum bile ağrısız acısız, damar kontrolünde hiç kan gelmedi, enjeksiyonumu uzun tutuyorum ilacı bir anda basmıyorum. Ancak ona rağmen çok ağrı ve şiş yapıyor. Normalde sadece oturup ağırlık çalışsam devam ederdim. Güreşçiyim ve güreş idmanlarına, fonksiyonel idmanlara, kardioya gidemiyorum çünkü yürümekte bile zorlanıyorum. Bu yüzden enanthate'ye geçmeyi düşünüyorum. 10 Ampul vuracağım haftalık 250mg şeklinde. Yanında turinabol kullanıyorum.
      Hidruoid jeli 1 haftadır sürüyorum ancak ağrıyı ve şişliği çok uzun bir zamanda azaltıyor. O yüzden mecbur Enanthate'ye geçeceğim. Görüşleriniz nedir? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×