Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Vezuchiy

Testosteron ve trenbolone kürü yapacağım yorumlarınızı rica ediyorum

Önerilen İletiler

Vezuchiy    226

Selamlar arkadaşlar,

Aşırı hızlı bir ilaç tepki sistemine sahibim. ne kullanırsam kullanayım aşırı hızlı bir şekilde tepki alıyorum örnek vermek gerekirse, Testo e only ilk kürümde 2. günde kanımda full çıkıp 1. haftadan etki almaya başlayıp kür sonu 15kg aldım. 8 kadarı temizdi geri kalanı su v.s

2. kür olarak:

  • tren ace
  • testo prop

kullandım yalnızca 5 gün ve yine aşırı tepki aldım nerdeyse ertesi gün ardından amacımı değiştirip kısa esterleri kesip.

şuan güncel olarak;

  • Tren e 2ml
  • Testo e 2ml

olarak değiştirdim ve 3. vurumumu yaptım kısacası 2. haftanın ilk günü bu gün ve aşırı şekilde tren agresifliğini hissetmeye başladım daha 1. haftadayız ilaçlarım markasız overdose Aklıma takılan şey şu trende bolde tarzı geç açılan bir ilaç özellikle enanthate formu ve 1. haftadan bu kadar ilacı hissetmem normal mi?

Çevremde ki herkes büyüdüğümü söylüyor ama tartıda kilom eksik kendimi aynada bakınca iğrenç hissediyorum idman esnasında inanılmaz pumplar yakalayıp idman sonu binevi sönüyorum bunun sebebi nedir? (bu sıralar on cycle off cylce hatta pct döneminde ilaçsızken bile deli dehşet terliyorum)

  • Boyum 183
  • kilom 75-85

arası gidip geliyor su atmama bağlı olarak kickboks maçlarına çıkıyorum ve kilo düşmem gerektiğinde su atıyorum ama sabit kilom 83 yağ oranım oldukça düşük %10-15 arası karın kaslarımı azda olsa görebiliyorum ve omuzlarım kollarım göğsüm aşırı yağsız bu yaşadığım durum sizce neden?

  • yaşım 20
  • 1 yıldır ağırlık kaldırıyorum

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    4.214

Markasız overdose ilaçta esterden emin olmak çok zor.  Düzgün bir marka seçip ondan ilerlersen nedir ne değildir daha iyi anlarız.

Sen o dediklerini enjekte ettiğini düşünüyorsun ama gerçekten enjekte ettiklerin onlar mı bilemeyiz.

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    226
rastlantisal, 6 saat önce yazdı:

Markasız overdose ilaçta esterden emin olmak çok zor. 

Düzgün bir marka seçip ondan ilerlersen nedir ne değildir daha iyi anlarız. Sen o dediklerini enjekte ettiğini düşünüyorsun ama gerçekten enjekte ettiklerin onlar mı bilemeyiz.

problem ilaçta değil :/ arkadaşımla aynı anda başladık onda hiç bir tepki yok. bolde bile 4. gün acıktırmaya başlamıştı beni ve aklınıza gelebilecek herşey çok hızlı çalışıyor vucudumda buna göre bakarsak problem ne olabilir.

eski yaşantımda u. maddelerde kulanıyorduk eski arkadaş grubumla durum yine aynıydı çok hızlı etki alırdım düşük dozda bile ek bilgi not etmek istedim (hayatımda en pişman olduğum anlardır özendirmek gibi bir amacım yoktur çok şey kaybettirdi)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nickarmada    16
Vezuchiy, 10.07.2024 - 10:09 yazdı:

problem ilaçta değil :/ arkadaşımla aynı anda başladık onda hiç bir tepki yok. bolde bile 4. gün acıktırmaya başlamıştı beni ve aklınıza gelebilecek herşey çok hızlı çalışıyor vucudumda buna göre bakarsak problem ne olabilir.

eski yaşantımda u. maddelerde kulanıyorduk eski arkadaş grubumla durum yine aynıydı çok hızlı etki alırdım düşük dozda bile ek bilgi not etmek istedim (hayatımda en pişman olduğum anlardır özendirmek gibi bir amacım yoktur çok şey kaybettirdi)

yani elinde bir hikaye var, kanıt yok... kan tahlili, hormon tahlili ile soru sorarsan ne olduğunu anlaybiliriz... ilaçta problem var mı yok mu görürüz. ya da sende varmı yok mu bakarız. kür öncesi ve şuan kullanırken ki sonuçlarını atarsın, insanlar bakarlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki kürümde bugüne kadar mastero'nu 400 mg dan yukarı kullanmadım ancak merak ettiğim konu;
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 200 mg Trenbolone 400 mg Masteron 300 mg SORULARIM:
      Masteronu 600'lere çıkarmak aynada cidden fark yaratır mı? İyi ki 600'e çıkmışım dedirtir mi yoksa boşuna ekstra yan etki mi demek olur? EK OLARAK:
      Tren küründe kendimde gördüğüm bir durum var genel olarak böyle midir bilmiyorum. Sıfır karb. yakın gidiyorum ancak diyet bozduğum arkaya arkaya 1-2 gün sonrasında 2-3 gün vücudum daha kuru derim daha açık oluyor tabi o sıra diyete dönmüş oluyorum sonrasında form biraz sulanıyor gibi. Karb. alındığında pump artması dolu görünme bildiğimiz birşey ama benim bahsettiğim su ve yağ olarak daha kuru gözükmek hatta tartıda kilo düşüşü görmek.
      Tren küründe belli aralıklarla yükleme yapmak definasyon anlamında daha mı ileri atar bu olayın açıklaması nedir? 
      Teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: KA21
      Arkadaşlar Merhaba,
      Tren küründen sonra kanda yükselmiş olan bir şeyi kan vererek düşürmek gerekiyordu diye bu formda okumuştum. Baya formda vakit harcadım ancak okuduğumu bulamadım. Acaba tren sebebi ile kanda hangi değer yükseliyor ve onu düşürmek gerekiyordu.
      Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
      Sevgiler...
    • Yazan: Berkberk
      Uzun süredir sadece testo blast/cruise yaptıktan sonra pharm-tec trenbolone a bulunca denemek istedim, geçen hafta ilk defa enjeksiyonumu yaptım pzt76mg, çarşamba76mg ve cuma sabahı 76mg akşamına da progesteron ve tiroid fonksiyon testlerine baktırdım. Bu test sonuçlarından ilacın orjinal olup olmadığını anlayabiliyor muyuz?

    • Yazan: Samedbumstead
      Herkese hayırlı geceler,
      MARKALAR:
      Humax  Sp  Milium pharma Markasız Yeşil kapak  Trenbolone acetat ile kür yapacağım ulaşabildiğim bu markalar var hangisini tercih etmeliyim kullanıp deneyen var mı ? 
    • Yazan: barany1dz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
      Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı?  Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×