Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ed4wert4

Cooper pharma kullanan var mı?

Önerilen İletiler

ed4wert4    29
SERKO, 8 dakika önce yazdı:

yıllar önce yine onlar getirmişti o markayı evet pahalı ama o fiyat bandında noxy var burak hocada daha garanti 

Evet Burak Hocadan Noxy Testo E. aldım ödem ağrı sızı vs. yapmadı ve güzel sonuçlar verdi, yine de farklı şeyler denemek istiyor insan yoksa herkes biliyor çalışan bir ürün var aynı fiyatta mantıklı olan gidip Burak Hocadan almak ama insan işte...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.082
ed4wert4, 36 dakika önce yazdı:

Evet Burak Hocadan Noxy Testo E. aldım ödem ağrı sızı vs. yapmadı ve güzel sonuçlar verdi, yine de farklı şeyler denemek istiyor insan yoksa herkes biliyor çalışan bir ürün var aynı fiyatta mantıklı olan gidip Burak Hocadan almak ama insan işte...

seni anlıyorum ben dahil hepimiz belki daha iyisi vs diye 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082
Yusufdemir1995, 14 saat önce yazdı:

Daha gecen yıl kullandım testo cypionar tren enantat ve boldesını ben cpk begenmedim

noxy mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    340
SERKO, 9 saat önce yazdı:

noxy mi ?

Noxy değil hocam cooper pharmadan bahsettim. Güvenilir bi satıcıdan almıştım geçen yıl tren enantat bolde testo cypionat ve deca ampuldu hepsi. 5 hafta kür yaptım bu ilaçlarla 1 gram bişey hissetmedigim için birde hafif ödem yapıyordu kürü başka ilaçlarla devam ettirdim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082
Yusufdemir1995, 13 saat önce yazdı:

Noxy değil hocam cooper pharmadan bahsettim. Güvenilir bi satıcıdan almıştım geçen yıl tren enantat bolde testo cypionat ve deca ampuldu hepsi. 5 hafta kür yaptım bu ilaçlarla 1 gram bişey hissetmedigim için birde hafif ödem yapıyordu kürü başka ilaçlarla devam ettirdim. 

alla alla olabilir doğrudur inanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
ed4wert4, 03.12.2024 - 16:09 yazdı:

Aslında testosuyla trenini de kullanmak istiyorum bir sonraki kürümde fakat aklıma takılan şey "zor getirilen" "artık bulunmayan" bu markanın googlea yazınca ilk çıkan steroid sitesinde satılıyor olması fiyatları da dolu ilaç fiyatları gibi örnek; testo e. 1500TL, tren e. 2800TL gibi

trenbolone enanthate 1.000TL aldım satan adam sana 3 üncü elden satıyor sanırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.105
Tr3n, 4 dakika önce yazdı:

maşallah 1000 tlye tren enanthate eğer çalışıyorsa çok güzel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

maşallah 1000 tlye tren enanthate eğer çalışıyorsa çok güzel

Çatır cutur çalışıyor hocam yeni bir marka henüz tanınmıyor ve fazla müşterileride yok insanlar bir algı olusturmuş ilaç pahalı olunca çalışıyor sanıyorlar 

• Beğen 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    29
Tr3n, 10 saat önce yazdı:

Çalışan Testo Enanthate ı o fiyata zor bulursun, sana 1000TLye çalışan Tren E. satan kişinin marka tanınsın diye etrafına dolu ucuz ilaç veren biri olmadığı ve tanındığı zaman piyasaya en iyi ihtimalle yarı dolu ilaç satmayacağı garanti değil.

Tr3n, 10 saat önce yazdı:

Çatır cutur çalışıyor hocam yeni bir marka henüz tanınmıyor ve fazla müşterileride yok insanlar bir algı olusturmuş ilaç pahalı olunca çalışıyor sanıyorlar 

Algıdan değil bir şey ucuzsa ya da pahalıysa bir sebebi vardır tabii ki gidip sadece pahalı diye kullanmıyoruz ilaçları araştırma yapıyoruz yabancı forumlardan, buradan vs vs. Örnek ben Burak Hocadan 1500TLye Noxy testo e. aldım (Aldığın trenden 500tl daha pahalı) ilaç çatır çatır çalıştı. Burada olay pahalı diye atlamak değil tanınmış markalara hakettikleri paraları vermek zaten sağlığımızı yeterince riske atıyoruz heyecan aramaya gerek yok.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
ed4wert4, 17 dakika önce yazdı:

Çalışan Testo Enanthate ı o fiyata zor bulursun, sana 1000TLye çalışan Tren E. satan kişinin marka tanınsın diye etrafına dolu ucuz ilaç veren biri olmadığı ve tanındığı zaman piyasaya en iyi ihtimalle yarı dolu ilaç satmayacağı garanti değil.

Algıdan değil bir şey ucuzsa ya da pahalıysa bir sebebi vardır tabii ki gidip sadece pahalı diye kullanmıyoruz ilaçları araştırma yapıyoruz yabancı forumlardan, buradan vs vs. Örnek ben Burak Hocadan 1500TLye Noxy testo e. aldım (Aldığın trenden 500tl daha pahalı) ilaç çatır çatır çalıştı. Burada olay pahalı diye atlamak değil tanınmış markalara hakettikleri paraları vermek zaten sağlığımızı yeterince riske atıyoruz heyecan aramaya gerek yok.

kendisi komşum dostum aynı salona beraber gidiyoruz yillardir tanıyorum markası tanındiktan sonra ne yapacağını bilemem ilaçı çalışıyor sağlık pahallı ilaçla da bozulur pahalı ilaç da kullandım 1000 tl lik ilaçdan farkı sadece fiyatı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    163

cooper yılların markası ve gayet de tanınıyor. ürünü sitesinde check ettiysen sorun olcağını sanmıyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

sitesinde 2. ye check edince uyarı veriyor nasıl kopyalabilirler ki yüzlerce kutuya aynı kodu zaten kutuları da janjanlı baya. tren ace ve clen kullandım ikiside çok iyiydi uygun bulabilsem biraz daha her şeyi cooper kullanabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchgn    3

Güncel cooper kullananlar çalışıyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    195
bikmiscan, 8 saat önce yazdı:

Mükemmel bir marka. Şu ana kadar en memnun kaldığım markalardan biri. Ama ampul olanları alma ampul olana kırma yeri koymamışlar kırılmıyor elimde patladı 2 kez 

E vitamini ile vuruyordum tren ödem yapıyor diye onlardada kırma yeri yoktu, bıçakla çizik at knk böyle tam ortasına kestir hafif sonra kır rahat rahat kırarsın öyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchgn    3

Haftada 500 mg test C ile ile 13 testo değeri aldım daha önce zphc test e ile 15> aldım son dönem kullananlar yorum yaparsa sevinirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    48
mchgn, 14.06.2026 - 10:48 yazdı:

Haftada 500 mg test C ile ile 13 testo değeri aldım daha önce zphc test e ile 15> aldım son dönem kullananlar yorum yaparsa sevinirim 

2 kere Cooper Tren Ace kullandım. Ödemden dolayı neredeyse spor yapamaz hale geldim. Kullanan ve memnun kalanların yorumlarına baktığımda çoğunun 2024 öncesine ait olduğunu düşünüyorum. İlk kullandığımda 19 yaşındaydım ve gerçekten çok iyi verim almıştım. Ancak en son geçen yaz kullandığımda ciddi şekilde ödem yaptı. Etki aldım mı? Evet aldım. Fakat ödem o kadar fazlaydı ki aldığım verimi düşünemez hale gelmiştim. 500 mg Testosteron Cypionate ile toplam testosteronun 13 çıkması da bana son dönemde kullanılan bazı İran eczane ürünü testolardaki sorunları hatırlatıyor. Açıkçası beklenen değerin oldukça altında O yüzden moralini bozma. Eğer sadece testosteron kullanıyorsan ve fazla şişe almadıysan planladığın şekilde tamamla. Sonrasında Humax gibi markalara da şans verebilirsin. Testosteron Enanthate veya Prop tercih edebilirsin bana göre Cypionate biraz daha fantezi işi kalıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
hectordoyle, 4 saat önce yazdı:

Güncel olarak Cooper Pharma'nın herhangi bir ürününü kullanan var mı? 

Yarın kan testi vereceğim feedback yaparım

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    11
oguuzars, 7 dakika önce yazdı:

Yarın kan testi vereceğim feedback yaparım

Hocam testonuz cooper mi nessie mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
levenna, 19 dakika önce yazdı:

Hocam testonuz cooper mi nessie mi?

Cooper sustanon, deneme amaçlı kullanmaya başladım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37
oguuzars, 1 saat önce yazdı:

Cooper sustanon, deneme amaçlı kullanmaya başladım

sonucu paylaşırsanız mutlu oluruz. cooper almayı düşünüyordum bende.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
boldiboldi, 51 dakika önce yazdı:

sonucu paylaşırsanız mutlu oluruz. cooper almayı düşünüyordum bende.

Tabi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    135
hectordoyle, 18 saat önce yazdı:

Güncel olarak Cooper Pharma'nın herhangi bir ürününü kullanan var mı? 

@Rma kullanacaktı kullanıp test verdiyse görünce geri bildirim bırakır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: kalkmayanbulluk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Nordic labs clenbuterol kullanan oldu mu daha önce?
      Veya nordic labs başka ürünlerini veya bu konu hakkında düşünceniz var mı?

Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
    • Yazan: kreaks
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu hafta 500e çıkıp clen eklemeyi düşünüyorum. Yağ oranım 15-16 civarı, clenbuterol almak var aklımda.
      GÜNCEL ENJEKSİYON İÇERİĞİM:
      Only Testosteron - 250mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.70 Kilo : 72 SORULARIM:
      Başlangıç için uygun dozaj nedir ? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Rma
      Merhaba  herkese,
      Milli Savunma Üniversitesi sınavlarına çalışıyorum vs diyerek formu berbat hale getirdim şu anda 92-93 kilo falanım hedefim en kısa sürede en max verimi alıp normal diyet programına dönebilmek 3-4 hafta boyunca günde 1000-1200 arası sadece tavuk ve yanında sodyum için turşu salata vs. tüketerek çok hızlı verim almak istiyorum! Bu süreçte arkadaşımdan dızladığım mounjaro var 4 tane 2.5mg lık aslında mounjaro bitene kadar yani 4 hafta böyle gitmek istiyorum. Güncel yağ oranım tahminen %17 bareminde.
      SÜREÇ DAHİLİNDE KULLANILACAKLAR:
      2.5mg / hafta mounjaro Clenbuterol  SORULARIM:
      Bu süreçte bu beslenmede dikkat etmem gerekenler var mı? Varsa nedir? Nelerdir? Ekstra süreç içinde hangi vitamin, mineral vs kullanmamı önerirsiniz? @berkay16 hocam siz sanki daha önce mounjaro kullanmıştınız öyle hatırlıyorum bana ne önerebilirsiniz ilk oluyor kullandığım marka Lilly eczaneden temin ediliyor. Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: NaturelGenc
      Arkadaşlar merhaba, 
      Naturel bir şekilde sporuma ilerliyorum. Ağırlıklarım vs gayet yerinde. Beslenmemi ve kardiyomu elimden geldikçe güzel idmanla birlikte yapmaya çalışıyorum. Amacım Yağ kaybetmek kas kütlesini arttırmak. Tabi bu kas olayı diyette çok zor biliyorum. Ama bu pis yağlarımdan arınmak için aklıma bir kaç tane ürün geldi. L karnitin ve Cla yı supplementlerden almıştım. L karnitin belki 6 adet 1L bitirmişimdir (Shotları saymıyorum) ama hak verirsiniz ki o kadar destekçi bir şey değiller.
      KENDİME DAİR NOTLAR:
      Sinirli bir yapıya sahibim ve duygusal bir insanım. En çokta küre girememe sebeplerimden biride bunlardı. Anksiyete kısacası psikolojik sıkıntılar. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      L-karnitin Cla Clenbuterol Yohımbıne Berberin SORULARIM:
      Sizce Daha üst seviye olan Clenbuterol / Yohımbıne / Berberin gibi ürünler mi kullanayım? Veya siz ne önerirsiniz? Önerdiğiniz şey hakkında bilgi verir misiniz? (Faydaları ve net zararları gibi.) Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp