Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

name2626

Definasyonda yağ tüketimi.

Önerilen İletiler

name2626    1

Selamünaleyküm.

 

Beyler 85 kilo kadarım ama yağ oranım 20-25 civarı planım definasyon yapmak ve günlük olarak

 

200gr protein almak sırf günlük 200 gr proteini alırken bile 65 gr yağ tüketmiş oluyorum. Total aldığım kalori ise günlük 1.500-1.600 civarı. Yağ fazla mı sizce. kilo başına 0.5 yağ tüketilmeli diye bir şey okumuştum fakat kalori bazından bakarsak değerler iyi.

 

Yani asıl sormak istediğim ben 80 kilo civarında bir kütleye sahip olmak hatta 85 kilo kütleye sahip 10-12 yağ oranına sahip bir form istiyorum. günlük yağ tüketimim ne kadar olmalı.

 

Not: 16 hafta 750 enantat+600 bolde ve 100 gün günlük 200 mcg fragment kullanacağım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


pusalik    182

Önce şunu belirtiyim;

 

Definasyon için yazdığınız kür ideal bir kür değil maalesef.

 

Yağ oranınızda çok yüksek bence bu yağ oranında küre girmeyin en azından bir 20 nin altına düşün.

 

Giriceksenizde daha az su tutan kısa ester ilaçlar ekleyin.

 

Hedeflerinizde çok uçuk olmuş şuan yağ oranınızı 25 den ele alırsak yağsız kas kütleniz Sadece "63 "kg

Yüzde 10-12 yağ oranında 70 kg kalabilirsiniz.85 kg da yüzde 10-12 de kalmanız için 15 kg lık kas kütlesinde artışa ihtiyacınız var.Buda demek oluyor ki tek kürle olucak iş değil hatta bu kürle olucak hiç iş değil...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

verirsin yapılır boy kilona göre sabit kalorini hesaplayıp -500 yapacaksın yüzde 50 protein yüzde 30 yağ yüzde 20 karbonhidrat olarak kalorini dolduracaksın

 

bahsettiğin kütleler zaten çoğu insanın gelmek istediği türden kürler şu anda küre başladığın taktirde yüzde 10 yağ oranında 85 kg yi 3 adam gibi kür yaparsan anca görürsün baya geridesin boşuna paranı çöpe atma bence doğal olarak zaten hızlı gelişebilirsin daha beginner gainz ini bile doğru düzgün yapmamışsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×