-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Cjc 1295 & fragment günlük kaç mcg kullanılmalı?
Oluşturan:
NiqhTM4r3, in Peptid kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Çevremde iki tanıdığım Fragment kullanmaya başladılar ama aynı insülin etkisi gibi aşırı yeme istekleri, bayılacakmış gibi olmaları gibi durumlar mevcut.
SORULARIM:
Bu fragmentler sahte midir? Yoksa hepsinin çalışma mantığı bu şekilde midir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mamo
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Almanya'dan fragment getirttim ve vurmaya başlayacağım fakat merak ettiğim bir konu var. GH gibi göbek deliğinin 3 parmak sağından veya solundan vurmak mı daha iyi yoksa çok yağlı bir bölgeye enjekte etmek problem yaratır mı? Çocukluğumdan beri kilo problemi yaşadığım için şu an bel bölgesinde sert ve büyük bir yağ dokusuna sahibim. Her iki tarafa da eşit olacak şekilde sabah sağ akşam sol bel bölgesine enjekte etmek problem yaratır mı?
HGH Fragment kullanırken uzun süreli açlığın iyi olabileceğini bilgi edindim ve tek öğün beslenmeyi düşünüyorum. Saat 12:00 ile 18:00 arasında yemek yiyeceğim fakat aklımda şöyle bir soru var. Şekersiz çay-kahve-yeşil çay bir problem yaratır mı? Yani su orucu gibi saat 6'dan sonra su hariç her şeyi kesmem şart mı yoksa çay-kahve-yeşil çay içmeye devam edebilir miyim?
-
Yazan: 5am5unlu
Dostlar selam,
5-6 kiloluk mini bir cut süreci yapmak istiyorum bu süreçte bu iki peptitten birini kullanmayı düşüyorum fragment kullanmayı da düşündüm fakat gönlüm bu iki peptitten yana ghrp-6 daha fazla gh salınımı yapıyorsa açmış olacağı iştaha dayanırım fakat gerek yok ikisi de hemen hemen aynı gh salınımı yapıyor derseniz ghrp-2 ile devam etmek isterim düşüncelerinizi merak ediyorum?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: godzi10
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM:
CLENBUTEROL HGH FRAGMENT Bu iki ürünle definasyon yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: noktaw1
Merhabalar öncelikle,
KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:
10 mg ghrp-6 10 mg Cjc 1295 Peptit aldım haftada 5 gün 1 er gün sırayla kullanmayı düşünüyorum acaba doğru mudur?
Tüm cevaplar için teşekkürler. @rastlantisal @metinav @GHOST
-