Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Alexturnedme

Bulkta only rad 140 ne kadar mantıklı?

Önerilen İletiler

Merhabalar bulk kürü için aslında mk677 ve rad 140 kombin yapacaktım ancak şuan mk yi temin edemeyebilirim. Eğer temin edemezsem sizce sadece rad 140 kullanmak mantıklı mı yoksa mk yi temin edene kadar bekleyip öyle mi başlıyım ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Draqul Org    45
Alexturnedme, 48 dakika önce yazdı:

Merhabalar bulk kürü için aslında mk677 ve rad 140 kombin yapacaktım ancak şuan mk yi temin edemeyebilirim. Eğer temin edemezsem sizce sadece rad 140 kullanmak mantıklı mı yoksa mk yi temin edene kadar bekleyip öyle mi başlıyım 

Tek başına bilmiyorum ama ben Mk ve rad ile çok güzel sonuçlar aldım yanına mk ile tavsiye ederim ama çoğu kişi keşke only testo girseydin daha iyi olurdu dedi ama yinede sarm daha iyi küre göre diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org, 9 saat önce yazdı:

Tek başına bilmiyorum ama ben Mk ve rad ile çok güzel sonuçlar aldım yanına mk ile tavsiye ederim ama çoğu kişi keşke only testo girseydin daha iyi olurdu dedi ama yinede sarm daha iyi küre göre diye düşünüyorum.

Hangi marka kullandınız acaba ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    45
Alexturnedme, 2 saat önce yazdı:

Hangi marka kullandınız acaba ?

Project X

Türkiye de yok galiba ben yurtdışında yaşıyorum supplement satan yerlerde satılıyor bu marka.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kişisel bilgilerim:
      Yaş: 23 Spor tecrübem : 7 yıl Aktif spor durumum : 6 ay Kg : 95 Daha iyi bir form yakalamak için:
      Rad 140 Anavar Provion Kürü düşünüyorum elimde x bir satıcıdan aldığım swiss pharma rad 140 ve optimum marka anavar var önerebileceğiniz bir durum var mı bu marka tr üretimiymiş ama satıcıyı tanıyorum sağlam bir  yerden aldım sizin düşünceleriniz nelerdir
      Güncel formum ve ürün fotoğrafı ekte:
        
    • Yazan: the_escobar
      Merhaba arkadaşlar, yeni bulk kürüme gireceğim bu kürümde hedefim olabildiğince güçlenmek olacak. 4 ürün arasında seçim yapmam lazım. Ligandrol + MK677 veya Rad140 + MK677 düşünüyorum. Sizce hangi ikiliyi seçmeliyim? Kullanıp tecrübe edenler yardımcı olursa çok sevinirim.
    • Yazan: onewingedangel00
      Merhabalar, boyum 1.86 84 kiloyum yağ oranım %15 %16 civarı. MK-677 ile biraz daha kas kütlesi koymak istiyorum tek başına işe yarar mı? yoksa boşuna mı kullanmış olurum?
    • Yazan: ysfk00x
      Abiler selamlar, nasılsınız?
      1.5 yıldır spor yapıyorum 4 ay sonra yağ yakma dönemine gireceğim 4 ay içinde en etkili şekilde kas geliştirmek istiyorum kür için zararı en minimal etkisi memnun bırakır dediğiniz sarms türü var mıdır (pct gerektirmesin) Kafamdaki sarms türleri yazacağım bunları kombinasyon olarak tavsiye ederseniz çok memnun olurum. 
      ostarine tongkatali hmb d-aspartic asid lexogenin turkesterone mk677 (karaciğer değerlerimi yükselttiği için 1ay kullanıp bıraktım) Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×