Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

dips enjoyer

Fıtık problemi yaşıyorum bu süreci nasıl atlatabilirim?

Önerilen İletiler

3 ay önce yaşadığım bir sakatlıkla ilgili geçen hafta çekilen MR'ın raporları ektedir. Beyin ve sinir cerrahına randevu aldım, öncesinde buraya atıp fikir almak istedim. 

Problem sadece sağ tarafta ve sağ tarafta özellikle itiş antrenmalarında ciddi bir güç kaybı var, spordan bağımsız gece gündüz var olan ağrıdan bahsetmiyorum bile. Fıtık olmuşum sanırım, tedavi sürecinde spor olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Komple bırakmalı mıyım? 

image.thumb.png.c0afe750a09b1e2ba05ee2241a74438e.png image.png.0824e83fe438943d639ac794914921cc.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    954

Aramızda beyin ve sinir cerrahı deneyimlerine sahip biri varsa bi elini öpmek yapacağı yoruma şahitlik etmek isterim. 

Sen doktorunun diyeceklerini baz al! Bu oldukça ince bir konu hayatının genelini etkileyebilir.

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aksiyonist    9

Fıtık bende de var, benim sol tarafta kalıyor, yürümekte zorlandığım zamanlar oldu, genelde makinelerle çalışıyorum 8 aydır, 8 aydır da acımıyor bel kemeri kullanıyorum zorlandığım zamanlarda, alt belim zorlanmadıkça bel kemeri kullanmıyorum, gelişsin alt bel kaslarım diye. Şu an deatlift bile yapıyorum az acıma tutulma oluyor bölgede, kendinize elektrikli bel kemeri alın, her gün düzenli kullanın, ben de bu şekilde iyileşme oldu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yorumlarınız için teşekkürler, bildirim düşmediği için göremedim zamanında.

Sabah doktor randevum var, iyi haberlerimi yazacağım buraya inşallah.

@Aksiyonist'in tavsiyelerini de doktorun direktiflerine bağlı değerlendireceğim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Belde küçük, başlangıç seviyesi bir fıtık var dedi.

Boyundaki taşmalar çok da önemli değil, küçük fıtıklar; boyun düzleşmen var dedi.

Bir süre spor yapmanı tavsiye etmem diye ekledi ancak böyle bir ihtimal pek mümkün değil. 1 aydır her antrenmanımda vites düşürdüm, son 1 haftadır hiç idman yapmadım ve mental olarak gittikçe kötüleşiyorum. Biliyorum, sporla bu kadar iç tatmini endekslemek pek normal değil ama buradaki kitlenin ne demek istediğimi anlayacağını düşünüyorum.

Şimdi tavsiyeleriniz bekliyorum. Compoundlardan uzak, itiş günlerinde açış odaklı bir split hazırlamayı düşünüyorum. Press hareketlerinde sağ tarafta ciddi bir güç kaybı var çünkü. Ne dersiniz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: dips enjoyer
      Fıtık sebebiyle BPC-157 başlamayı düşünüyorum. Daha önce kür geçmişim yok. Artık başlamış olayım diyorum,
      - 250 testo enanthate
      - Sakatlığa bağlı dozajlarda BPC-157
      Böyle bir kür var kafamda. Yaş 20, boy 172, kilo 74-76. Yaklaşık 3 yıldır spor yapıyorum. Bu sakatlık mereti olmasa gayet disiplinli bir antrenman ve beslenme rutinim vardı, geri dönebiirim. BPC-157'nin anabolik etkisini bilmesem de yağ yakımına katkı sağladığı hakkında buradaki hocalarımın tecrübelerini okumuştum. Ne dersiniz? @SantoR @metinav
      bknz:
      bknz:
      Şu an aile evindeyim, İstanbul'a döner dönmez hem testoyu hem BPC'yi Burak Hoca'dan temin etmeyi planlıyorum.
    • Yazan: dips enjoyer
      Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce antrenmanda benchpress yaparken formu bozduğum için kalçamı sakatladım ve akşamında vücudumun tepkisini fark ettim. Antrenmanda farkına varmamıştım ve uzun itiş antrenmanımı tamamladım.
      Bir ya da iki gün kendime mühlet verdikten sonra geçmeyen ağrı nedeniyle spor hekimine gittim. Vücudumun bir tarafında boydan boya, kalfimden omzuma kadar ağrı vardı ancak doktor sadece omuz röntgeni istedi. Röntgeni inceleyip yumuşak dokun zarar görmüş dedi ve birkaç hareket ile krem yazıp gönderdi. 5 gün egzersiz yapma dedi ancak ertesi günü gayet iyi hissediyordum ve kendimi tutamayıp idmana gittim. Her hareketi temkinli yapıyordum, özellikle belimde ve kalçamdaki ağrıyı dinliyor ve ona göre egzersiz seçiyordum. Bu şekilde de 1 hafta civarı idare ettim.
      Daha sonra başka bir spor hekimine randevu alıp gittim. Yemek molasına hemen çıkması gerektiği için sayın doktor bana 2 dakika içerisinde ayak üstü teşhis koydu. Ağrıyı tarif ettirdi, yoğunlaştığı yeri sordu vs. O zaman ağrıyı kalçamda hissediyordum. Sende piriformis sendromu var dedi ve gönderdi. Aynı şekilde egzersiz yazdı, krem ve kortizon hapı verdi. Kortizonu kullanmadım. Egzersiz ve kremleri kullandım. Antrenmanlara ara vermeme gerek olmadığını söyledi. Temkinli bir şekilde devam ettim.
      Gelgelelim, uzun periyot sonunda söyleyebilirim ki iki günlük off ve iki gün boyunca yapılan stretchlerden sonra gayet ağrısız hissediyorum. Antrenman yaptığım zaman da gün içerisindeki, antrenmanı önü ve ardındaki esnemeler rağmen spor esnasında gıcık bir ağrı başlıyor. Sanki o bölgede çekme varmış da, yürürken sağ bacağım batıyormuş gibi. Benzer bir ağrı omuzum ve latımda da var, tıpkı şu an yazarken olduğu gibi. Piriformis sendromu sadece bel ve belin altını etkiliyor diye biliyorum dolayısıyla muallakta kaldım.
      Uzun süredir bacak çalışamıyorum ve üst vücut idmanlarım eskisi gibi gitmiyor. Hayat kalitem düştü, koşamıyorum. Yarın tekrardan doktora gideceğim. Buradaki tecrübeli abilerim ve hocalarımdan tavsiye bekliyorum.
      Zahmet edip buraya kadar okuduysanız bir ışık göstermekten de çekinmeyen lütfen, herkese keyifli forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×