Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

damdeok

Kan testi sonuçlarıma göre testosteron çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Diver    2.799
damdeok, 8 dakika önce yazdı:

o zaman sıkıntı adama ödem yapıyor diyince hammaddenin yüksek olması yüzünden demişti bide neyse aldık artık bi dahakine almam boşsa. şu trde orj ilac bulmak kadar zor bişi yok o kadar isim yapmış tayfa bile boş satıyor demek ki

Yahu mis gibi çalışan İrana bok attın Trde orj ilaç bulmak zor diyorsun 😄 Steroid konusunda bilgin çok yetersiz kendini geliştirmen lazım bu forumda bol vakit geçir eski konuları oku.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

damdeok    3
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Yahu mis gibi çalışan İrana bok attın Trde orj ilaç bulmak zor diyorsun 😄 Steroid konusunda bilgin çok yetersiz kendini geliştirmen lazım bu forumda bol vakit geçir eski konuları oku.

bok atmadım bende bi getirisini göremediğimi söyledim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.799
damdeok, Şimdi yazdı:

bok atmadım bende bi getirisini göremediğimi söyledim.

2,5 hafta sonra kan tahlili vermişsin ilaç hala referans üstünde çıkmış daha ne yapsın 😄 Sen zihniyeti değiştirmedikten sonra hangi ilacı kullanırsan kullan etki göremediğini düşüneceksin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    50
damdeok, 18 dakika önce yazdı:

o zaman sıkıntı adama ödem yapıyor diyince hammaddenin yüksek olması yüzünden demişti bide neyse aldık artık bi dahakine almam boşsa. şu trde orj ilac bulmak kadar zor bişi yok o kadar isim yapmış tayfa bile boş satıyor demek ki

ödem yapmıyor bu marka ben o yüzden kullanıyorum biraz da sadece dediğim gibi yüzde 60-70 doludur max.
maliyeti düşük olduğu için sana yaptıkları gibi 2 kat fiyata satıyorlar ve işlerine geliyor. en az 3-4 tane youtuber instaboy tanıyorum buradan alıp satan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok    3
marettam, 3 dakika önce yazdı:

ödem yapmıyor bu marka ben o yüzden kullanıyorum biraz da sadece dediğim gibi yüzde 60-70 doludur max.
maliyeti düşük olduğu için sana yaptıkları gibi 2 kat fiyata satıyorlar ve işlerine geliyor. en az 3-4 tane youtuber instaboy tanıyorum buradan alıp satan.

emin misin okuduğum yorumlarda genelde ödem sıkıntısından bahsetmişlerdi bu ilacta ve aynısını bende yasadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    50
damdeok, 32 dakika önce yazdı:

emin misin okuduğum yorumlarda genelde ödem sıkıntısından bahsetmişlerdi bu ilacta ve aynısını bende yasadım.

6. enjeksiyonu demin yaptım hiçbir sorun yaşamıyorum. Bunların da temiz ve steril versiyonları var belki senin aldığın kişi kar amacı ile daha az özenilmiş versiyonlarından satıyordur sonuçta adamlar kendi yapıyor depoda :D Mümkün olsa seni direkt ana satıcıya yönlendirirdim ancak yasak diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok    3
marettam, 4 dakika önce yazdı:

6. enjeksiyonu demin yaptım hiçbir sorun yaşamıyorum. Bunların da temiz ve steril versiyonları var belki senin aldığın kişi kar amacı ile daha az özenilmiş versiyonlarından satıyordur sonuçta adamlar kendi yapıyor depoda :D Mümkün olsa seni direkt ana satıcıya yönlendirirdim ancak yasak diye biliyorum.

dediğin gibi olabilir. evet yasak sanırım ama neyse zaten aldık artık teşekkür ederim yorumların için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    967
marettam, 2 saat önce yazdı:

Bunca enjeksiyon yaptım daha hiç ödem olmadı sadece bi ara 3mli birden kalçadan vurunca oluyordu millet ödemden orjinallik kontrolü yapar olmuş.

• ahahaha 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55
marettam, 05.06.2024 - 14:07 yazdı:

dostum üreteni tanıyorum. Ama kendi kararın :D
İlacın komisyon konmamış hali 600tl onu da unutma 

Tüh ya :( Üreticiyi ben de tanıyorum. 640a aldım :) 

Dün ilk enjeksiyonu yaptım testo+bolde 1ml sadece bugün çok hafif bi ağrı var. İlaç temiz gibi geldi bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.090
damdeok, 02.06.2024 - 12:04 yazdı:

yeni ilaçla beraber diyete daha cok önem vermeye çalısacağım. aile hekimine ne diyip bu ilacı yazdırabilirim? 

yeni aldığım testoyu yükledim 950tlye aldım 

overdose marka kullanan birkaç kişi tanıyorum gayet memnunlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Martkedisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Öncelikle hepinizin bildiği üzere ünlü biri olan kişiden koçluk alıyorum 250 mg enanthate kürüne girmek istediğimi söyledim bana pmc (pharmamusclegroup) marka testesteron enanthate yolladı kürden önce testosteronumu aşağıya bırakıyorum birde kürün 7.haftasında ki testosteron değerimi aşağıya bırakacağım hatta tüm kan değerlerimi bırakacağım bana göre bu ilaç sahte bu arada 3 günde 1-10 mg tamoksifen kullanıyorum kürden önce de rad 140 geçmişim vardı.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: jaggedd
      Abilerim herkese iyi forumlar diliyorum,
      23 yaşındayım spor serüvenim 14 yaşından beri var calisthenicsle başladım ama kaza geçirdim sakatlık geçirdim uzun süre ara vermek zorunda kaldım. Küçük yaşta yaptığım için sağlam bir temelim vardı 1 ay spor yaptığım zaman vücudum çok hızlı tepki veriyordu çok hızlı gelişim gösteriyordum şimdi yaş 23 e geldi hormonlar canavar gibi olmadığı için eskiden sahip olduğum keskin hatlar ve hızlı gelişim maalesef yok.
      Geçmiş olan 8-9 sene içinde toplamda 1.5-2 yıl vücut geliştirme yaptım, okul iş sakatlıklar vs den dolayı. Şimdi tempomu oturttum ve vücudumun ilaca nasıl tepki vericeğini görmek için sadece testo enanthate kullanmaya karar verdim biriyle görüştüm. 500mg testo kullanmamı tavsiye etti ama sanırım ilaç çalışmıyor 3. hafta kan testi sonuçlarımı, 14 yaşındaki formumu, kürden önceki formumu, ve kürün 3. haftasındaki formumu ekleyeceğim test sonucuna baktığımda ilaç çalışmıyormuş gibi görünüyor acaba sorun benim reseptörlerimde mi ilaç bende mi çalışmıyor diye bi tereddütteyim ama fiyatıda uygun olduğu için ilacın çalışmıyor olma ihtimali daha yüksek.
      Östrojen prolaktin vb değerlerimde herhangi bi değişiklik olmamış keza LH, FSH aynı şekilde. Devamındaki süreçte masteron propionat haftalık 300mg  (bulabilseydim enanthate tercih edecektim hem az enjeksiyon, hem de daha az maliyetli oluyor diye) + 500mg testo devam etmeyi düşünüyorum her 3 haftada bir kan testi vererek. ( Masteron tercih etme sebebim beslenmem her yaşımda ortalama aynı olmasına rağmen şu an vücudumun daha su tutmaya yatkın ve adele sertliği olarak düşük olduğunu düşünmemden dolayı, sanırım serbest testesteron seviyem seyreden yıllarda düştü sigara kullandığım için )
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      BOY : 1.82 KİLO : 85 YAŞ : 22 KARMA FORM:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Hakansteo
      Arkadaşlar bu kutuyu ve markayı bilen var mı?
      bilgilendirirseniz sevinirim…

• Yazan: Antiokae
      Arkadaşlar merhaba, bundan 3 4 ay önce aşırı iştahlı olan birisiydim ne yersem asla doymazdım günlük abartmadan 700 grama kadar pirinç yer hala doymaz Ayritten gece yumurta yerdim bu son  2 aydır asla canım yemek istemiyor yersem midem bulanıyor sıcaklarlamı alakalı bilmiyorum ama bir deri bir kemik kaldım mecbur son 1 Aydır spor salonuna gidemiyorum özel nedenler yüzüne sadece abur cubur yiyorum oda zor full içecek içiyorum.
    • Yazan: Tr3n
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Optimum ve overdose hk fikir ve düşünceleriniz nedir? Salonun hocasından aldım markasız overdose zannettim bu çıktı. Ortadaki ment trestelone iron pharma onu da farklı göndermiş markalardan fazla beklentim yok.
      ÜRÜN GÖRSELLERİ :

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.