-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

1 yıl önce kür yaptım ama kür sonrası ilişki sırasında sorunlar yaşıyorum bu sorunları nasıl aşabilirim?
Oluşturan:
Ldbrok, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ahmet33sygl
Arkadaşlar merhaba,
11 ay önce 3 aylık bir kür kullandım.
KÜR İÇERİĞİM:
testesteron enanthate boldenon trenbolone Kürün son iki haftası da tren kullandım affınıza sığınarak söylüyorum ilişkiye girmek istiyorum partnerler pe*is kaldıramıyor libido sıfır bunu nasıl düzeltebilirim? Tüm çözüme dayalı öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: beyoglu
Merhaba, Bir yıl içinde; 11 ay testo, 2 ay tren-acet, 2 ay gh, daha sonrasında 1 ay trt gidip bulk kürüne npp 5 hafta ve boldenen 6hafta ekledim.
Haziran ayında kürü bazı sebeplerden kesip sporu bıraktım lakin; şu an cinsel isteksizlik, libido sorunu ve en önemlisi sertleşme sorunu yaşıyorum. Sertleşme %60-65 oluyor. Kür sonrası pct yapmadım önce tüm değerler kırmızı düşük idi ama daha sonra tahmin edileceği üzerine; değerlerin hepsi normale döndü. Daha sonrası düzelir diye bekledim lakin değerler normal olmasına rağmen düzelmedi. Önce ürolojiye daha sonrasında yönlendirmesi ile ENDOKRINOLOJI gittim. Değerlerim yine normal çıktı. Yalnız şöyle bir detay var proviron kullandığımda her şey normale dönüyor eskisi gibi oluyor. Bu konuda yardımcı veya öneride bulunabilir misiniz? (yaşım27) 2020 den beri kür yapıyorum ve ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. @metinav
-
Yazan: Savaş sefil
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 aydır only Testo enanthate olucak şekilde pazartesi perşembe 1er ml toplam 500mg olucak şekilde enjeksiyon oluyorum ilk defa steroid kullanıyorum sertleşme problemleri yaşıyorum sebebi ne olabilir ilaçtan önce de vardı şuan daha fazla yaşıyorum kan testim sonuçlarımda total ve serbest Testo da yüksek çıktı sebebi ne olabilir 2 ay daha devam etmeyi düşünüyorum yoksa şuan da bırakmalı mıyım ?
Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-