Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Enes_

12 haftalık kür sonrası kan testi sonuçlarım - dikkat etmem gereken değerler hangileri?

Önerilen İletiler

Enes_    1

Merhaba hocalarım ve arkadaşlar,

12 haftalık tren a. boldenon, sustanon kürümün 4. haftası bitimi bir kan testi verdim yorum ve önerilerinize açığım.

• 22 yaşında
  • 190 cm
  • 100 kg
  • %16-17 yağ oranı

Not: Trenbolon henüz küre dahil değil 5. haftadan itibaren başlayacağım ve şu anda sadece haftada yarım yarım olmak üzere 1 tablet arimidex kullanıyorum, ilerleyen haftalarda dostinex de girecek haftada 0,5 mg olarak. 

Mg lar şu şekilde;

• 500 sustanon
  • 500 boldenon

6656d39d1445f_EkranResmi.thumb.jpeg.439058c01cea272f8b8d570678a1b595.jpeg 6656d3b14c5fe_EkranResmi2.jpeg.2380252e4abb669baf5fc9efce69b1e9.jpeg

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    110

Boldenonela yağ yakımı sürecine girenlere pek sık rastlamadım. Bu konularda ileri seviye bilgiye sahip değilim umarım hedefine ulaşırsın ve gönlüne göre olur. Bende bilgi edinmek amacıyla bu konuyu takibe aldım. İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enes_    1
BBurak, 40 dakika önce yazdı:

Boldenonela yağ yakımı sürecine girenlere pek sık rastlamadım. Bu konularda ileri seviye bilgiye sahip değilim umarım hedefine ulaşırsın ve gönlüne göre olur. Bende bilgi edinmek amacıyla bu konuyu takibe aldım. İyi forumlar.

Aslında rimo ile yapacaktım fakat tedarik problemi sebebi ile boldeye değiştik

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crosfredy    301

Kitle ya da hassasiyet var ise göğüs ucunda e2 ye müdahale edebilirsin unutma e2 su tutturacaktır daha kuru büyümek istiyorsan e2yi baskıla dostinex devreye sok  testo çalışıyor üretimini kapatmış alt ast çok yükselmemiş fakat yine de enginar suyu enginar kapsülü bol bol yeşillik tüketmeyi unutma 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    110
Enes_, Bir saat önce yazdı:

Aslında rimo ile yapacaktım fakat tedarik problemi sebebi ile boldeye değiştik

Anladım hocam . İlk kürün mü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enes_    1
BBurak, Bir saat önce yazdı:

Anladım hocam . İlk kürün mü?

Hayır hocam daha önce 6 kür yaptım ilk definasyon kürüm. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: fatman
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Low carb protein ağırlıklı besleniyorum şuan güzel gidiyor yağ oranım oldukça yüksek 6-7 yıllık bir spor geçmişim var 2 yıl off'tan sonra tekrar başladım kür içinde aşırı derecede sinirliyim her gün kız arkadaşımla tartışmamıza neden oluyor, bu sıralar mide de sürekli yanma ve iştahsızlık var , ilaçlar yeterli gibi geliyor herhangi bir ilaç önerisini olan var mı ?
      KÜR DETAYLARIM:
      Sustanon 750(eczane) Tren E. 400 (dragon p.) Efedrin & Yohimbine (eczane, İran ecz.) KİŞİSEL DETAYLAR:
      205 boy 140kg 
    • Yazan: Srcm53
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Definasyon kürüne gireceğim, planlamamı değerlendirir eksik olan veya böyle olursa daha iyi olur dediğiniz yerler varsa çok mutlu olurum. Spor geçmişim 6 yıl uzun sürenin ardından tekrar başladım kür abartı mı olmuş yoksa ideal mi yarışma niyetim yok form tutmaya motivasyon sağlamaya çalışıyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      testo P. 400 mg  masteron 300 mg anavar 30 mg  yohimbe 15 mg  Igf1 2 iu KİŞİSEL DETAYLARIM:
      boy :196  kilo :110  yaş:30  Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
    • Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Küre başlayalı 2 hafta oldu. Haftada 2 kez 250mg olarak Sustanon (toplamda 500mg) ve günlük 20mg Oxandrolone kullanıyordum. Oxandrolon'un orijinal olmadığını fark edince kullanmayı bıraktım. Göğüste ağrı, baş ağrısı, nabız yükselmesi gibi etkileri oluyordu.
      İçinde ne vardı kim bilir... Saçma sapan yerlerde temin edince böyle şeyler olabiliyormuş.
      Sorum şu;
      Şu an yalnızca Sustanon ile devam ediyorum ve bunun yanına güç artışına yönelik ne ekleyebilirim? Yan etkileri kontrol edilebilecek, hayattan bezdirmeyecek önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese merhaba,
      İlk kürümde iran testosteron ve turinabol kullandım, başarılı bir pct sonrasında 4 aydır dinleniyorum. İkinci kür olarak en güvenilir en kafama yatan iran testosteron / eczane rimobolan yapmay planlıyorum fakat oturup tek tek tüm eczaneleri aradım “elimizde yok, depoda yok, ne zaman geleceği belli değil” aldığım tek yanıt bu hiçbir sekilde bulamıyorum. Nasıl bir yol izlemek lazım ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.