Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Oathbreaker

5 aylık değişimim - kürümü ve diğer tüm detayları paylaşıyorum!

Önerilen İletiler

Oathbreaker    56

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2024 Senesinin Başından itibaren spora tekrar başlamam neticesinden süre gelen mini spora dönüş rehberimi sizlerle paylaşacağım. Ocağın 1'inden itibaren eczane sustanon ile seneye ve spora hızlı başlangıç yapmak istemem nedeniyle...

  • 1-4 250 MG
  • 4-8 500 MG
  • 8-12. Haftada 750 MG Sustanon

Şeklinde ilerledim ve bu süreçte 50 MG Tiromel günlük kullanarak yavaşlamış olan metabolizmayı hazır testosteron da kullanıyorken minimum kas kaybederek hızlandırmayı amaçladım. Beslenmem ise şu şekilde Carb sınırı yok iştahıma göre günde gerek 200 gerek 500 gerek 700 alarak istemsizce carb cycling yaptım diyebilirim, yağ nerdeyse yok varsa da tavuk, omlet yaparken içine attığım cüzi miktar zeytinyağı ve günde iki tatlı kaşığı yediğim yer fıstığından aldım, proteini ise basit tutarak yağsız kas kütlesinin 1,6-2 katı kadar aldım.

Tuzu ise pre workout niyetine;

  • Antrenman öncesi 4 Gr ( 1 Çay kaşığı )
  • Soda ile mixleyip
  • Ardından 400 MG Kafein alıp sağlam bir antrenmanın yolunu tuttum.

Antrenmanlarım Progressive Overload odaklı:

  • Pazartesi - Göğüs & Omuz
  • Salı - Sırt & Trapez
  • Çarşamba - Ön kol & Arka Kol & Bilek

Şeklinde 3 günden oluşan bir split programıydı tabiki bunu 1 gün off verip tekrarlıyordum. Büyük kas grupları için 6-8, küçükler için ise 8-12 tekrarı hedefledim ayrıyeten küçük kas gruplarını bol bol superset, dropset ve giant set tekniklerini kullanarak salondan maksimum hasarı verip en yüksek nabız ile olabildiğince hızlı ayrılmayı amaçladım. Sonrasında 2 hafta kadar vücudu detokslayıp temizledikten sonra ki bu süreçte de TRT doz 150 MG Testosteron alıyordum minimum kas kaybı için 2 Hafta detoks yeter mi diyenler için ise Sustanon ağır bir ilaç değil E2 üst sınırın 3 katı olmasına rağmen ne Nolvadex ne Arimidex dahi kullanmadım ve değerler normale dönünce deneme amaçlı 4 Hafta kadar Burak hocadan temin ettiğim RAD 140 ve MK 677 yi kombinleyerek yanında sevdiğim Anadrolu da güçten düşmemek adına temin ettikten sonra TRT Doz Testosteron Cypionat ile vücudumu gözlemledim.

Sarmslardan tek cardarine kullanıp sağlam verim aldığımı bilmeme rağmen sarmsları halen küçümsüyordum lakin RAD14 & MK677'yi kombinledikten sonra ilk gün deneme amaçlı ısınmasız çektiğim şınav 75'den 100'e çıktı! Bu arada belirtmem üzere kür geçmişi olan, kesintili de olsa 5 seneye dayanmış spor geçmişi olan biriyim bundan mütevellit 75'den 100'e çıkacağını düşünmenizi istemem lakin her harekete performansınıza ve diyetinize göre %10-20 arası SARMS'lardan performans artışı görmeniz muhtemel tatbikî Anadrolun da burdaki payını küçümseyemem lakin yine de bu beni etkiledi.

Vücudumu belli bir yağ oranına ve kas hafızasının da etkisiyle geri dönmem itibariyle belli bir forma gelmeyi amaçlayarak çıktığım yola asıl kürüme girmek için vücudu hazır ve temiz hale getirdikten sonra artık tamamen hazırdım

Başlangıç ve Bitiş Formlarım aç karnına sabah 80 KG'dir

Yağ yakmak isteyen arkadaşların olduğunu çok görüyorum lakin bu süreç bir maraton direkt prop, tren ace, masteron, winny gibi cycle yapmaktansa bu süreci biraz daha yayıp vücudu olabildiğince az zorlayarak diyet ve antrenman sistemini oturttuktan sonra da bu işin çözülebileceğini sizlere göstermek istedim ki asıl büyüyeceğiniz küre girmeden önce maddi, manevi hazır olarak girin ki bildiğimiz üzere yağ oranı ne kadar düşük ve vücut ne kadar temiz ise ilaçlardan o kadar verim alırız.

İlaçlar sihirli değnek değil diyemem lakin bunlar kesinlikle amaç değil araç olmalı hiçbir şey sağlıktan önemli değil diyerekten kamu spotunu da geçtikten sonra yazımı okuduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunar bol gainzli günler dilerim. :)

InCollage_20240527_191602895.thumb.jpg.41ca0fbc55d8ae1e3fb52f710756018a.jpg InShot_20240527_190316407.thumb.jpg.939ce7caa875121368bbcc59391f0f44.jpg IMG_92.thumb.jpg.41066d9f206a2be62bfece88f7dfa551.jpg 6654ba3e273e3_IMG_78232.thumb.jpg.9f4b00b9fdf456f46316cbca372076a1.jpg

  • Beğen 2
  • Ödül 1
  • 100 Puan 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


onlytrenbolone    105

Hocam emeğine sağlık konu harika olmuş zevkle okudum.

Sarms kısmı uzun kullanım tecrübeniz nedir kısa kullanımda güzel fark yaratmış hissettirmiş yani.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    56
gönderildi (düzenlendi)
onlytrenbolone, 4 dakika önce yazdı:

Hocam emeğine sağlık konu harika olmuş zevkle okudum.

Sarms kısmı uzun kullanım tecrübeniz nedir kısa kullanımda güzel fark yaratmış hissettirmiş yani.

Uzun hiç kullanmadım açıkçası 2. Sarms tecrübem diğer ilaçlar için konuşabilirim lakin Sarmslar için uzun vaadeli konuşamam ama en belirgin özellikleri açlık,iyi uyku, arttırılmış antrenman performansı, iyi iyileşme ve tatmin edici görüntü değişikliği

tarihinde Oathbreaker tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    56

Asıl küre geçmeden önceki dinlenme döneminde gittiğim 150 MG TRT Formu

Kilo halen 80, bu konuyu burda bitiriyorum ve sonraki öncesi sonrası konusunda görüşmek üzre

Dipnot : Bel 90 CM :D

Screenshot_2024-06-07-22-34-42-043_com.whatsapp~2.jpg

  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: kaedwen
      Merhabalar abilerim küre girmeyi düşünüyorum...
      Kişisel özelliklerim:
      27 yaşındayım 4 yıldır spor geçmişim var Düzenli olarak 1 yıl 3 aydır yapmaktayım Boy 1.87 Kg 74 Kürde olmadığım halde her yemeğimin yanına salata eklemeye çalışıyorum. Beslenmem iyi diyebilirim fakat çok fazla karbonhidrat beni çok iştahsız yapıyor gün içerisinde , 6 7 ay sonra küre gireceğim bazı tedirgin olduğum durumlar var sizlere danışmak istiyorum. 
      Sorularım:
      Benim için en önemli ilk konu psikolojik etkileri otelde resepsiyon da çalıştığım için insanlara karşı tutumum çok fazla değişir kötü bir durumlarla karşılaşa bilir miyim ?  İlaçlı olmadığım halde bazen sırtımda sivilceler çıkıyor kür esnasından bu durum çok fazla artar mı artar ise önleye bilir miyim ?  Görseller bırakıyorum girmek için hazır hissediyorum fakat daha zamanım var mı ?  Ürünleri sol alt wp butonunda temin edeceğim tek güvenebileceğim burası gibi geliyor mantıklı bir tercih mi ? 250mg testo e. 250 mg bolde şeklinde başlamak istiyorum sizce uygun mudur ?  İştah sorunum var kür içerisindeyken bu durumu sıkça yaşar mıyım yoksa iştahımı arttır mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
         
    • Yazan: merichara
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
      Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
      Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
      Saygılarr..
    • Yazan: Testocu
      Merhaba, efendim...
      Yaklaşık 6 aydır kürdeyim tahlil sonuçlarımı ekledim sizce devam edebilirmiyim , kürüm 500 mg propionat 100 mg primo 400 boldenone yanına 4 ünite ghda alıyorum (ilginize teşekkür ederim bu arada)  bilginize ...

    • Yazan: 24.oguzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki yaza kadar planım eylül ayı boyunca dragon pharmanın cy3 ürününü kullanıp sadece yağ yakmaya odaklanmak ekimde yağ yakımı + azda olsa kütle kazanımı ve kasım 1 den itibaren nisana kadar bulk yapmak sorum şuki cy3 kullanan var mı nasıl ürün.
      Ekim ayında kullanacağım kür nasıl olmalı ve artı bilgi olarak;
      178 cm 95 kg Biriyim 6 ay önce natty bi define sürecine girmiştim 24 günde 11 kg vermiştim bu süreçte günde 2000 kalori alıp ayrıca her gün 1000 1200 kalori yakan bir kardiyo yaptım(basketbol idmanı) simdi bu kalorileri alıcam yine ve yine o şekil kardiyo yapacağım amacım bulk öncesi yeniden bir forma girmek ufaktan bulk da nasıl bir kür yapmalıyım sarms olarak ayrıca marka öneriniz var mıdır .... var ondan ürün alıcam güvenilir midir ne düşünüyorsunuz?
    • Yazan: Revengew
      Selamun aleyküm abiler kardeşler,
      Bir kür yaptım fakat hiç verim alamadım güç olsun kas kütlesi ekleme olsun hiçbir değişim yaşamadım . Daha sonrasında forumda markayı araştırdığımda benim gibi markadan verim alamayan insanlar olduğunu gördüm , yüksek ihtimal ilaçlar boş ve çalışmıyor. Şimdi kestim Noxy almayı düşünüyorum.
      Tekrar kür yapmak için ne kadar süre beklemek gerekiyor önerilinizi bekliyorum saygılarımla.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×