-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kürden çıktım pct yapmalı mıyım? yapacaksam nelere dikkat etmeliyim?
Oluşturan:
Kertz, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Furkantepeci
Hepinize merhaba arkadaşlar,
Ligandrol ve mk677 kullandığım kürün bitmesi üzerinden 10 gün geçti. Bugün sarmslar kandan tamamen çıktığı için test verdim.
KÜR İÇERİĞİM:
LGD-4033: 10 mg MK-677: 25 mg SARMS KÜRÜ ÖNCESİ KAN DEĞERLERİM:
SARMS KÜR İÇİ KAN DEĞERLERİM:
SARMS KÜRÜ BİTİMİ KAN DEĞERLERİM:
SARMs kürüm bittikten sonra hastalandım ve yaklaşık 4-5 gündür hastayım. Bağışıklığım düştüğü için damağımda beyaz bir yara oluştu ve nezle oldum. Doktorum 2 gün önce sabah-akşam kullanmam için antibiyotik yazdı, ancak şu an otobüste olduğum için dozajını hatırlayamıyorum. Bu kan testini vermeden önce 2 gün antibiyotik kullandım ve 5 gündür hastaydım.
SORULARIM:
Bu yazdıklarıma göre değerlendirirseniz ne yapmamı önerirsiniz? Elimde Ostarine ve GW-501516 var; cut kürüne şimdiden başlamalı mıyım? PCT mi yapmalıyım? Yoksa önce tamamen iyileşmeyi mi beklemeliyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
Yazan: Soju
Herkese selamlar ve saygılar.
20 haftalık test e ve bolde kürünü bitirdim. Kür bitiminde testo dozunu 500-250-150 seklinde azaltarak 1 ay enjeksiyona devam ettim. 1 ay hiçbir şey vurmadım 2 ovitrelle vurdum. Henüz döngüm açılmamış. Test sonucumu bırakıyorum. Sizce biraz daha beklemem mi gerekiyor yoksa pct protokolü eksik mi kaldı?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım 30 Kilo 84 Bu test sonucum ışığında 1 ay daha off geçerek nisan basında yeni bir kür yapmak istiyorum.
KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: SERKO
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun süre kür yapmayacaklar yada küre bir müddet ara verip pctye geçen arkadaşlar için tavsiye ettiğimi bitkisel pctyi sizlerle paylaşıyorum.
BİTKİSEL KÜR MAKSADI:
Yüksek testosteron Sperm sayısı ve hareketliliğinin artması ÖNEMLİ NOT:
Bitkisel kür 1 en az 3 ay kullanılacak
TARİF:
Günlük 30-50 mg çinko ( en az 2 ay ) Her sabah 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı ve soğuk sıkım zeytinyağı ( en az 3 ay ) İçeriğinde arginine bulunan güçlü bir multivitamin ( en az 3 ) Ekstra ceviz ve kabak çekirdeği sınırsız tüketilebilir. -
Yazan: Mirtazo
Üstatlar abiler merhabalar iyi çalışmalar.
Babam tırcı sürekli Romanya Bulgaristan arası gidip geliyor gelirken ondan Steroid getirmesini rica edeeğim.
SORULARIM:
Balkanlardan eczaneden veya nerden bulabilirim? Tavsiye edebileceğiniz çalışan bildiğimiz marka var mı? Mesela Romanya Bükreş'ten gelirken alabileceği yer veya markalar neler? NOT:
Kendim kullanmak için ticareti için değil.
-
Yazan: senior
Herkese selamlar iyi günler dilerim.
Nisanda ki yarışmaya hazırlanmaktayım sürecin başında sigarayı bırakmıştım yani 4-5 aydır içmiyordum fakat çok az zaman kaldı ve malumunuz stresli bir süreç bende biraz kafamı dağıtması için günde en fazla 5 adet ıqos içmeye başladım fakat şöyle birşey duydum:
SORULARIM:
Sigara karaciğer metabolizmasını bozabileceği için ilaçlarında kandaki yarı ömrünü azaltabileceğini duydum sizin fikriniz nedir? Iqos kullanımı süreçte ne gibi negatiflikler yansıtır eğer yarı ömrü kısaltırsa ilaçlarım kısa ester gün aşırı doz vuruyorum ona rağmen bir etkisi olur mu? @metinav
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-