-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Oxy2gen fragment kullanan var mı?
Oluşturan:
ktpx, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ascent
Hocalarım merhaba,
Kür içeriğim:
Testosteron Boldenon Deca Küründeyim feci derecede iştah sıkıntım var büyüyemiyorum kötü etkiliyor son çare ghrp6 kullanacağım en masumu bu gibi gözüküyor fena iştah açıyor doğru mudur oxy2gen markasının ghrp6 ürünü kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
-
Yazan: predator4201
Bu hepimizin bildiği elite supplement satan lamborghinili şahısın ürünleri sahte mi 4 ürününü güncel olarak kullanmaktayım fakat verim alamıyorum? Magnezyum bile etkisini gösterirken piyasadaki en güçlü testo booster ürünler 1 gram bile libido/sertleşmeye vb yaramaz mı tongkat ali daa ashwahanda ve yohimbineden birini kullananlar yardımcı olabilir mi ?
NOT: sigara alkolum yok protein ve yağ kolestrol alımım yüksek 8-10 saat uyuyorum kronik stresim de yok.
-
Yazan: ccankrhn
Merhaba, herkese selam!
Üç yıldır düzenli spor yapıyorum. Bu yaz definasyon için yohimbine eklemeyi düşünüyordum ve Instagram'da ünlü bir kişiden ... DAN OXY2GEN PHARMA YOHIMBINE satın aldım. Ancak araştırdıktan sonra ürünün boş olduğunu gördüm. Yurt dışında lab analizi olan bir firma olduğunu düşünüyordum, fakat Türkiye'de üretimi yapılıyor sanırım.
Kutular falan çok kalitesiz görünüyor.
Bu marka hakkında tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
-