-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Novalife gerçekleri - mutlaka oku (!)
Oluşturan:
Asta, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: OnurDjem
Sevgili Hocalarım Değerli Abilerim Herkese iyi günler diliyorum benim önemli bir sıkıntım var.
Ben 19 yaşındayım. Testosterone Prop, Winstrol ve Clenbuterol kürüne girdim 4 hafta önce şuan 4. haftadayım ve uykuyla ilgili sıkıntılarım var. çok uyanık kalsam bile uyuduğumda en fazla 2 saat uyuyorum ve uyanıyorum bir daha da sabaha karşı uyuyabiliyorum uyku döngümü bozuyor. MCT yapıyordum ancak Proviron bulamadığım için yaklaşık 1,5 haftadır Proviron kullanamıyorum ancak pazartesi bulabileceğim. Sizce bu uykusuzluk Proviron eksikliği yüzünden midir? Aynı zamanda ilaçları bir anda bırakıp PCT ye kan testi yaptırmadan geçebilir miyim? Klomen Ve Nolvadex (Tamoksifen sitrat)
Bu uykusuzluk ve Sinirlilik biraz sıkıntı. Kullandığım marka da novalife biraz problemli bir markaymış aldıktan sonra farkettim. İlacı bırakıp PCT ye direkt geçiş yapsam bir sorun olur mu? PCT yaparken Clenbuterole devam ederim sadece testo ve Winstrolü bırakırım. yada Bu sorun proviron eksikliği yüzündense proviron tedarik edebilirim. Ne yapmamı önerirsiniz uyuyamıyorum ve biraz sinirlilik var üstümde.
Bırakmak yerine ilaçları bu uykuyu nasıl çözebilirim? mct ye kaldığım yerden devam etmek mantıklı mı? 4Hepa da kullanıyorum karaciğer için tamamen ilerlerken sağlıklı bir biçimde ilerlemek istiyorum.
-
Yazan: Asta
Merhaba arkadaşlar,
ilk kürüme girdim testo bolde pazartesi cuma 1 ml , turinabol , kullanıyorum kürümde 4. Haftaya girdim 2. Haftanın sonrasında kan tahlili vermiştim total testo 500 civarından 280 e düşmüş etrafıma sorduğumda kür doğal üretimi baskılamıştır ondan düşmüştür vs dendi 4. Haftaya girdim bugün 7. Enjeksiyonu yaptım fakat şu ana kadar herhangi bir hissiyat güç artışı libido artışı hiç bir şey olmadı kendimi kötü hissediyorum bu belirsizlik yüzünden ilaçlar novalife marka yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler @metinav
-
Yazan: ruis
Merhabalar,
Novalife’ın yeni seri Testo e , Boldenon ve anapolon ilaçlarını temin ettim yeni serisinin gerçekten başarılı olduğunu söylüyorlar uzun zamandır da bu marka hakkında konu açılmamış deneyimlerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum. ( İlk Kürüm Olacak )
(Testo 850₺ Boldenon 900₺ bu fiyatlara temin ettim)
-
Yazan: domesticfly
Arkadaşlar merhabalar,
Daha önceden konuları açılmış, fakat güncel konu göremedim. Fiyatları piyasaya göre çok ucuz gelmesinden dolayı kafamda soru işareti yarattı. Eski konularda çalışıyor diyeni de var, steril değil sakın kullanma diyeni de. Ürünleri çalışıyor mu ? Son zamanlarda novalife kullananan biri bilgi verebilirse sevinirim.
-