Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

arcznn

Kullandığım boldenon boş mu?

Önerilen İletiler

arcznn    0

Merhaba;

Yaklaşık 50-55 gündür 400mg olacak şekilde :

• ilk 30 günümü optimum bolde ile 2 haftada bir vuracak şekilde geçirdim.
  • sonra magnus boldeye geçtim ondanda sadece 1 enjeksiyon yaptım 

Dün sabah da kan tahlili verdim sağlık ocağında. Hemogram testi istemiştim ama yapmamışlar sanırım ya da henüz düşmedi kullandığım optimum bolde boş mu sizce ya da daha açılmadı mı? Tansiyonum falan çıkmadı henüz öyle aman aman bi açlığımda yok ama yemek yerken ya da yedikten hemen sonra açlık hissi bastırıyor.

IMG_5778.png IMG_5779.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.444

Dostum boldenin dolu olup olmadığını kan tahlilinden anlayamazsın herkeste aynı etkiyi vermez. Bir kaç hafta daha kullan 7-8. Haftada açlık tansiyon vb etkileri görürsen anlarsın. Ama hiç bir şekilde net olarak bilemezsin o yüzden ya güvenilir bir marka al yada eczane rimo 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    970

Tansiyondan anlamak biraz zor bence çünkü önceden deca kullanıyorken aşırı yüksekti tansiyonum nabzım filan otururken bile çok yüksek oluyordu ondan boldenon tansiyon yapsa bile decanın yanında hiçbir şeymiş gibi geliyor bana o yüzden bende tansiyon yapsa bile decayı kestikten sonra rahatlamış hissediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    29

Tansiyon işi herkeste yüksek derecede hissedilen bir durum değil boldenonda. Ben şahsen kendimde mesela öyle şahit olmadım. hemogram testi de önemli, boldenon rbc değerini de yükseltebiliyor gözle görülür seviyede. ordan da anlaşılabilir.

''2 haftada bir vuracak şekilde geçirdim.'' derken 2 haftada bir mi vuruyordun? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.095

Mesela boldenon bende yüksek tansiyon yapıyor şuan da olduğu gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.238

Boldenonun hissedilen genel yan etkileri:

• Kafada doluluk
  • Artan hemoglobinden dolayı yüksek tansiyon (bende dahi yaptı)
  • Böbreklerde sızı (bilhassa ilave su içilmiyorsa)
  • Testosterona nazaran daha çok kıllanma
  • Sivilce
  • Cilt de yağlanma (az kişide)
  • İştah açılması (bazen)
  • ALT, AST değerlerinde yükselme
  • Kolestrol değerlerinde bozulma
  • Düşen E2 değeri
  • Buna bağlı olarak orgazm zorluğu
  • Prostatlarda büyüme (idrar sonrası idrar kalma hissi ve orgazm sonrası içeride meni kalma hissi)

Ancak yorumlarda da gördüğün üzere herkeste her yan etki görünmüyor. Piyasada gerçekten dolu boldenon bulmak zor. Ben yazdığım yan etkileri SP Boldenon 400MG/Hafta referans alarak yazdım. Genelde de 10. haftadan sonra artarak görülür.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.095
rastlantisal, 1 saat önce yazdı:

Boldenonun hissedilen genel yan etkileri:

• Kafada doluluk
  • Artan hemoglobinden dolayı yüksek tansiyon (bende dahi yaptı)
  • Böbreklerde sızı (bilhassa ilave su içilmiyorsa)
  • Testosterona nazaran daha çok kıllanma
  • Sivilce
  • Cilt de yağlanma (az kişide)
  • İştah açılması (bazen)
  • ALT, AST değerlerinde yükselme
  • Kolestrol değerlerinde bozulma
  • Düşen E2 değeri
  • Buna bağlı olarak orgazm zorluğu
  • Prostatlarda büyüme (idrar sonrası idrar kalma hissi ve orgazm sonrası içeride meni kalma hissi)

Ancak yorumlarda da gördüğün üzere herkeste her yan etki görünmüyor. Piyasada gerçekten dolu boldenon bulmak zor. Ben yazdığım yan etkileri SP Boldenon 400MG/Hafta referans alarak yazdım. Genelde de 10. haftadan sonra artarak görülür.

Hocam tüm bu yan etkileri şuan yaşıyorum ( 500 mg arenis medico )

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.238
SERKO, 17 dakika önce yazdı:

Hocam tüm bu yan etkileri şuan yaşıyorum ( 500 mg arenis medico )

• Kafada doluluk için düzenli kan kaybetmek (bağış yada kendi imkanlarınla)
  • Tansiyon için günlük 5mg tadanafil
  • Böbrek sızısı için günlük 2 ila 3 litre fazladan su tüketimi (kilona göre)
  • Kıllanma için daha çok epilasyon :D
  • Sivilcenin çaresi ise onların varlığına alışmak :D
  • İştah için disiplin
  • AST, ALT için nac900 + enginar ekstarı
  • Kolestrol için günlük 2gr balık yağı
  • Düşen E2 değeri için ilave E2 yükselten anabolik (ki tavsiye etmem) yada sabahları 1 yemek kaşığı keten tohumu
  • Geciken orgazm için masaj yağı (enteresan şekilde daha yüksek ısı hissettiriyor) (Sinoz Miracle Oil NO:16)
  • Prostat için cüce palmiye supplementleri

Umarım fayda görürsün.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.095
rastlantisal, 7 dakika önce yazdı:
  • İştah için disiplin
  • Düşen E2 değeri için ilave E2 yükselten anabolik (ki tavsiye etmem) yada sabahları 1 yemek kaşığı keten tohumu
  • Geciken orgazm için masaj yağı (enteresan şekilde daha yüksek ısı hissettiriyor) (Sinoz Miracle Oil NO:16)

Umarım fayda görürsün.

Hocam teşekkür ederim bir kısmını yapıyorum kalan kısmını da tedarik edicem hemen

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.831
rastlantisal, 11 dakika önce yazdı:
  • İştah için disiplin
  • Geciken orgazm için masaj yağı (enteresan şekilde daha yüksek ısı hissettiriyor) (Sinoz Miracle Oil NO:16)

Umarım fayda görürsün.

Hocam bu geç orgazm için öneriyi veren ikinci kişisiniz. Nane şekeri ile oral yoldan yada naneli mentollü krem tavsiye etmişti😁 gerçekten işe yarıyor mu hayatım boyunca geç boşalma ile uğraştım😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.238
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Hocam bu geç orgazm için öneriyi veren ikinci kişisiniz. Nane şekeri ile oral yoldan yada naneli mentollü krem tavsiye etmişti😁 gerçekten işe yarıyor mu hayatım boyunca geç boşalma ile uğraştım😅

Nane şekeri orgazmı geciktirir diye düşünüyorum. Denemek lazım.

Benim söylediğim orgazmı hızlandırmak (süreyi kısaltmak). Böyle de sorun mu olur demeyin. 30 dakika ve üzeri orgazm süresi bir taraf için hırpalayıcı, diğer taraf için yorucu oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.831
rastlantisal, 23 dakika önce yazdı:

Nane şekeri orgazmı geciktirir diye düşünüyorum. Denemek lazım.

Benim söylediğim orgazmı hızlandırmak (süreyi kısaltmak). Böyle de sorun mu olur demeyin. 30 dakika ve üzeri orgazm süresi bir taraf için hırpalayıcı, diğer taraf için yorucu oluyor.

Emin olmak için size sordum hocam 😅 kesinlikle önemli bir sorun iki taraflı. Bu sorun dediğim gibi bende hep vardı hocam. Uzun ara verdiğimde bile min 10 dk sürüyor. Bir haberde yanlış sünnet böyle soruna yol açabilir diyordu uzman. Bahsettiğiniz kremi denerim hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.238
Diver, 26 dakika önce yazdı:

Emin olmak için size sordum hocam 😅 kesinlikle önemli bir sorun iki taraflı. Bu sorun dediğim gibi bende hep vardı hocam. Uzun ara verdiğimde bile min 10 dk sürüyor. Bir haberde yanlış sünnet böyle soruna yol açabilir diyordu uzman. Bahsettiğiniz kremi denerim hocam.

Genetik olarak yüksek testosteron (total dolaylı olarak free) ve düşük E2 değerine sahip olan bireylerde böyle oluyor. Anabolik kullanmıyorsa maksimal ereksiyon, uzun orgazm süresi vs. Eğer sende de böyle ise her sabah bir tatlı kaşığı keten tohumu ile E2 artırıp durumu düzeltebilirsin. Tabi bu dediklerim natural hal için. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Kasva
      Hocalarım  selamlar 10  haftadır 350 boldenon 500 testosteron enantat küründeyim ama bel bölgesindeki yağlanmadan dolayı definasyon yapmaya çalışıyorum. Yohimbine kullanmaya başladım diğer  ben akşamları saat 17.00 gibi antreman yapıyorum sabahta en erken 07.00 gibi kahvaltımı yapıyorum kullandığım haplar.
      SORULARIM:
      15 mg'lık gün içerisinde ve antrenman öncesi ne şekilde kullanmalıyım acaba? Kardioyu antrenman sonunda yapıyorum antrenman öncesinde mi almam lazım? Yoksa kardiodan yarım saat önce falan mı? Boldenon kesip testo / masteron yapsam definasyondan sonra boldenonu tekrardan kullanmaya başlasam tekrardan boldenun açılma süresini bekleme gibi bir durum olur mu? Yoksa reseptörlere bağlanması hemen gerçekleşir mi? Sırf bu yüzden boldenonu zaten çok geç açıldı bırakırsam belki bir daha açılmasını beklerim diye bırakmadım.
      Şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🙏
    • Yazan: mokarper
      1.5 aydır 250 mg only testo şeklinde ilerliyorum. Elimde boldenon ve az miktarda rimabolon var. Şuan definasyondayım. Definasyon bitesiye 250mg testonun yanına 200 rimabolon koysam daha sonra bulka geçince boldenon eklesem nasıl olur? Definasyonda rimabolon saçma olur mu ? @Rdm @rastlantisal @NamasteGodDamnİt
    • Yazan: Martkedisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Öncelikle hepinizin bildiği üzere ünlü biri olan kişiden koçluk alıyorum 250 mg enanthate kürüne girmek istediğimi söyledim bana pmc (pharmamusclegroup) marka testesteron enanthate yolladı kürden önce testosteronumu aşağıya bırakıyorum birde kürün 7.haftasında ki testosteron değerimi aşağıya bırakacağım hatta tüm kan değerlerimi bırakacağım bana göre bu ilaç sahte bu arada 3 günde 1-10 mg tamoksifen kullanıyorum kürden önce de rad 140 geçmişim vardı.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: jaggedd
      Abilerim herkese iyi forumlar diliyorum,
      23 yaşındayım spor serüvenim 14 yaşından beri var calisthenicsle başladım ama kaza geçirdim sakatlık geçirdim uzun süre ara vermek zorunda kaldım. Küçük yaşta yaptığım için sağlam bir temelim vardı 1 ay spor yaptığım zaman vücudum çok hızlı tepki veriyordu çok hızlı gelişim gösteriyordum şimdi yaş 23 e geldi hormonlar canavar gibi olmadığı için eskiden sahip olduğum keskin hatlar ve hızlı gelişim maalesef yok.
      Geçmiş olan 8-9 sene içinde toplamda 1.5-2 yıl vücut geliştirme yaptım, okul iş sakatlıklar vs den dolayı. Şimdi tempomu oturttum ve vücudumun ilaca nasıl tepki vericeğini görmek için sadece testo enanthate kullanmaya karar verdim biriyle görüştüm. 500mg testo kullanmamı tavsiye etti ama sanırım ilaç çalışmıyor 3. hafta kan testi sonuçlarımı, 14 yaşındaki formumu, kürden önceki formumu, ve kürün 3. haftasındaki formumu ekleyeceğim test sonucuna baktığımda ilaç çalışmıyormuş gibi görünüyor acaba sorun benim reseptörlerimde mi ilaç bende mi çalışmıyor diye bi tereddütteyim ama fiyatıda uygun olduğu için ilacın çalışmıyor olma ihtimali daha yüksek.
      Östrojen prolaktin vb değerlerimde herhangi bi değişiklik olmamış keza LH, FSH aynı şekilde. Devamındaki süreçte masteron propionat haftalık 300mg  (bulabilseydim enanthate tercih edecektim hem az enjeksiyon, hem de daha az maliyetli oluyor diye) + 500mg testo devam etmeyi düşünüyorum her 3 haftada bir kan testi vererek. ( Masteron tercih etme sebebim beslenmem her yaşımda ortalama aynı olmasına rağmen şu an vücudumun daha su tutmaya yatkın ve adele sertliği olarak düşük olduğunu düşünmemden dolayı, sanırım serbest testesteron seviyem seyreden yıllarda düştü sigara kullandığım için )
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      BOY : 1.82 KİLO : 85 YAŞ : 22 KARMA FORM:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: iboldenon
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 haftalık Steroid kürünün 8. Haftasındayım...
      ŞUANA KADAR;
      500 mg testesteron enantath 400 mg boldenon İle devam ettim ve kürüme npp de eklemeyi düşünüyorum 8 hafta kadar sonrasında bırakıp son 4 hafta testo bolde devam ederek bitirip 8 10 hafta kadar 250 mg haftalık testo ile devam edip ardından pct yapacağım şu ana kadar arimidex tamoksifen gibi östrojen blokerlar kullanmadım e2 64 çıktı geçen gün verdiğim tahlil sonucunda bunun dışında ldl 100 den 137 ye çıktı hdl de 52 den 31 e düştü bunun içinde ldl düşürücü sitatin gibi ilaçlar kullanmamı önerir misiniz karaciğer ve böbrek değerlerinde gözle görülür bir değişiklik yok nerdeyse hiç oynamadı değerler. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 1.87 Kg : 110 Yağ : %18 Yaş : 21 AKTİF KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      OMEGA 3 sabah 1 akşam 1 tablet 360 epa 240 dha Multivitamin günlük 1 tablet Complex b vitamini günlük 1 Magnezyum 4 ester günlük 1 Nac900 3 günde 1 Creatine günlük 10 gram D3 günlük 3000 mg  Saw palmeto 300 mg  Npp ekledikten sonra ise 15 günde bir yarım tablet dostinex ve haftada 1 yarım tablet arimidex almayı düşünüyorum sizce doğru bir yol mudur yoksa başka bir öneriniz var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.