-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: pt.e.l.j.i.n
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftada ;
300 Testo prop 300 masteron 300 tren a 200 bolde Kişisel özelliklerim:
kilo 95 boy 182 İlk kez kullanacağım dikkat etmem gereken şeyler nedir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Emin982
Kıymetli hocamdan siparişimi geçtim günlük 100mcg olarak belirledik dozu ilk kez kullanıcam daha önce genotropin kullandım sadece doz sizce nasıl ilk vurumdan itibaren beklemem gereken etkiler var mıdır varsa bunlar nelerdir ?
-
Yazan: gdogan208
Hocalarım merhaba igf1 lr 3 kullanacağım antrenman sonrasında günlük 30 mcg olacak şekilde dozu uygun mu arttırmam gerekir mi , 2. sorum şu antrenman sonrası çalıştığım bölgeye vururken bazen deri altından çok kasa gidiyor gibi hissediyorum özellikle kanattan yaparken 45 derece değilde dik yapıoyrum daha rahat oluyor şimdi soruma geleyim igf 1 i insülin iğnesi ile vururken kasa denk getirirsek sorun olur mu @metinav
-
Yazan: Informationhunter
Arkadaşlar fazla bilmediğim için soruyorum lütfen aydınlatır mısınız beni
Testo 5 exter definasyon mix + Trenbolone acetate + igf1 tarzı bir kürüm vardı saf kas kütlesi eklemek için yağ yakımını arttırmak için klen de katsam düşük dozajda sizce çalışır mı faydası olur mu?
Lütfen dalga geçmeyin sadece bilgi almak istiyorum
-
Yazan: d3lici
Evet arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere, igf hakkında bilgilerinizi ve deneyimlerinizi, aldığınız etkileri ve yan etkileri, ne için kullanıldığını, neye kombinesinin iyi gittiğini vs. Vs. Vs. yazabilirsiniz (kulaktan duyma, şehir efsanelerini değil) malum peptidler hakkında steroidler kadar bilgi yok internette
Sağlıklı sporlar =)
-