Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

oisobb123

Kür içi libido problemi yaşıyorum bu durumu aşmak için ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

oisobb123    11

Merhaba hocalarım,

haftalık:

  • 500 mg sustanon
  • 300 mg rimobolone

Alıyorum son 3,4 haftadır 0 libidoyum sebebi ne olabilir?

  • E2:33.85
  • Prolaktin:4.3

Sert diyetteyim günlük 1800,2200 kalori arasıyım ama kalori harcamam çok fazla onla alakalı olabilir mi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


sonmez    40

Söylediğiniz sebepten olma ihtimali oldukça yüksek

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    51

Prolaktini yere çakmışsın normal E2 de kas gelişimi için ideal lakin sana yaramıyor olabilir yağ oranın %15 altındaysa E2 için bi' yarım Arimidex at üstüyse iki gün arayla tam tablet kullan

Diyette ve düşük kaloride libidom çok daha yüksek kişiden kişiye değişir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Ldbrok
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2023 yılının temmuz ayında:
      testeron masteron Kürüne girdim yanında koruyucu olarak liv 52, Cystone, speman kullandım ancak tam 10 hafta yapmadım 6, 7  hafta sürdü ilaçlar da bitti yeniden de almadım  sadece pazartesi salı perşembe cuma 1 mı testo p,  pazartesi ve perşembe günleri de 1 ml masteron vuruyordum yurt dışına gittim  tam 10 haftayı doldurmadan bıraktım kürü ve kloman kullandım ilacı da tam bitirmedim ereksiyon problemi yaşamaya başladım ilişkide iniyordu problem yaşıyordum tedanafil falan kullandım biraz normale döndü ama Bayadır bıraktım onu şuan ilişki esnasında iniyor bu durumu nasıl çözebilirim psikolojim bozuldu valla yardımcı olursanız sevinirim doktora falan gittim normal dediler birazda kilo aldım sporu bırakınca isteksizlik falan var hayatımı çok kötü etkiliyor eski halime dönebilir mıyım acaba?
    • Yazan: Bekoo22
      Herkese selam,
      Bundan 1 ay önce toplam 3 kere ilaç aldım vücuduma ve gerek duymadım artık almaya! Çünkü pişman oldum! Ve şuan libido problemi yaşıyorum!
      Şuan ne yapmam lazım? Nasıl bi yolda ilerlemeyim?  Kullandığım ürünler:
      Testosteron Boldenon Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: guardianangel91
      Arkadaşlar ben sustanon ve primabolon kullandım 2 ay sonra bıraktım kullanırken libido vs süperdi ama bıraktıktan sonra sertleşme problemi libidosuzluk yaşamıştım 1.5 sene oldu temizim bidaha da kullanmam ara sıra bazen yine libido eksikliği ve sertleşme problemi yaşıyorum psikolojikmidir sizce yaşım 33 kan değerlerimi değerlendirirseniz sevinirim.

    • Yazan: Ozyyy
      Merhaba arkadaşlar,
      Daha önce 3 kür geçmişim var 10 gün önce only sustonon vurup 1 ay sonra boldenonona geçmeye düşünüyorum fakat 10 gün de 4 ampul sustanon vurmama rağmen hiç birşey hissetmiyorum daha önceli vurduğumda 2-3 gün sonra libido coşardı şuan hiç yokmuş gibi sizce poblem nedir ?
      Biliyorum kan tahlili isteyeceksiniz ama şuan biraz zor  
    • Yazan: Jalrex
      Merhabalar size sorum,
      Testeron ve diğer streoidleri kullanırken cinsel ilişkiye girmek veya mastürbasyon yapmanın ciddi bir şekilde zararı olur mu? Bilimsem bi açıklaması veya deneyimleyeniniz var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×