Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

azizcato

Only testosteron kürümde göğüs hassasiyeti yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

azizcato    0

Herkese selamlar 23 yaşında uzun yıllardır spor yapan biriyim ilk kürümde14 Mart tarihinde ilk iğneyi vurduğum haftalık 250 mg only testo kürümde son 2 3 haftadır göğüs uçlarımda ağrı yanma kaşıntı gibi sorunlar yaşıyorum kürün öncesinde ve kür sırasında bütün değerlerime baktırdım şuanda göğüs uçlarımdaki bu sorun için arimidex mi kullanmam gerekiyor yada türevi başka bir ilaç yardımlarını fikirlerinizi bekliyorum kür öncesi ve kürdeyken olan kan tahlillerimi paylaşıyorum sizlerle.

IMG_7632.png IMG_7631.png IMG_7630.png IMG_7629.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Diver    1.503

Östrojen yükselmiş ondan göğüste batma kaşıntı yaşıyorsun. Yağ oranın yüksek mi? Bir arimidex kullanıp duruma bakabilirsin. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    56

E2 bence iyi durumda lakin küre devam edeceğin için E2 daha da artacaktır 75-100 bandında takılması gelişim için en iyisi olur kanaatindeyim.

Yarım arimidex at yeter eğer çok rahatsızsan tam at 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Burak Alpa
      Merhabalar,
      Eski basketbol oyuncusuyum. Basketbol yanında da fitness olarak çok iyi seviyedeydim. Ancak bir takım sorunlardan ötürü 10 senedir spor yapmamıştım. Şimdi 2 aydır tekrar fitness yapıyorum ancak sonuçlarıma daha hızlı ulaşmak istiyorum. Bu psikoloji ile doğru bir şekilde bilgi edinip yarar/zarar olarak steroid için bilgi almak istedim. Kesin kullanmak istiyorum ve kullanacağım ancak bunu olabilecek en az hasarla kış sonuna kadar atlatmam için yardımcı olabilir misiniz?
      Şimdiden çok teşekkür ederim destekleriniz için.
    • Yazan: DexoN_LND
      Lgd 4033 günlük 5 mg ve mk 677 günlük 15 mg olcak şekilde 8 haftalık kür yapıcam pct gerekmez diyolar ama olaki pct gerekti nasıl bir pct yapmamı önerirsiniz?
    • Yazan: Kosovturk
      Merhabalar herkese,
      Forumda yeni sayılırım ancak çok faydalı buldum yapandan uğraşandan Allah razı olsun arkadaşlar. 6 aylık kür geçmişim var bulk 3ay 3ayda definasyon masteron,testo propionat ve winstrol kullandım son iğnemi 8gün önce atıldım pct ye başlamak istiyorum.
      Bugün kan ve hormon testlerimi sizinlede paylaşacağım yorumlarsanız memnun olurum. 
      @rastlantisal @GHOST @SPECTRE @Diver
         
    • Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlar pct’min tam 1. Ayında kan testi verdim sonuçlarım bu şekilde yorumlarmısınız ?
       
    • Yazan: onurs4d
      merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
      Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
      (dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok) 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×